Nötr Görüşme olumsuz/ en az 30

Nötr Görüşme referansıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
325
yani bu referanslari bırakanlar fake mi yoksa cok yasli kisiler mi?? ortalamaya gore cok fais fiyat isteyen hanfendinin güzel olmasini bekliuordum ve değil, vucuduna laf edemicem ama kesinlikle guzel degil, ve bu kadar para istiyor?? yasi konusunda da yalan söyledi ?? kesinlikle 26 degil bana 27 dedi ama, imkansiz hanfendinin 27 yasinda olmasina imkan yok en az 33 , ben vaktimi cope attim siz atmayin...

not ; vucuduna lafim yok gormedim, gorusmeyi sonlandirdim, bu yorum benim gibi yuz güzelliğine onem verenlere

Durum
Sosyal Coin
282,746
yani bu referanslari bırakanlar fake mi yoksa cok yasli kisiler mi?? ortalamaya gore cok fais fiyat isteyen hanfendinin güzel olmasini bekliuordum ve değil, vucuduna laf edemicem ama kesinlikle guzel degil, ve bu kadar para istiyor?? yasi konusunda da yalan söyledi ?? kesinlikle 26 degil bana 27 dedi ama, imkansiz hanfendinin 27 yasinda olmasina imkan yok en az 33 , ben vaktimi cope attim siz atmayin...

not ; vucuduna lafim yok gormedim, gorusmeyi sonlandirdim, bu yorum benim gibi yuz güzelliğine onem verenlere

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Seli Aksu
Durum
Sosyal Coin
966

Belkide elektrik alamamış olabilirsin farklı partnerlerde şansını deneyebilirsin.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Seli Aksu ve NEPTÜN
Durum
Sosyal Coin
17,578
Güzellik göreceli bir kavramdır. Kaldı ki birçok kadının yüzünü ancak randevu oluşturduğumuzda görebiliriz gizlilik gereği,siz beğenmemiş olabilirsiniz. Lakin gerçekleşmeyen bir aktivitenin olumsuzluğu bana tuhaf geliyor. Umarım beğendiğiniz yüz güzelliğine ve kendi tahmin ettiğiniz yaşa sahip kadınlara denk gelirsiniz =)

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
6,507
Tanıtım Konusu Referansları

kendi acınızdan sosyal mesaj vermek için bu kadar didinmenize gerek yoktu öz güven yetersizliğininizi ve egonuzu bu şekilde tatmin edemezsiniz kendimi size kanıtlamak gibi bir gayem yok zira yaşımı da yüzümü de çok iyi bilenler mevcut olumsuz da olsa referansıniz için teşekkürler iyi günler 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, house ve Seli Aksu
Durum
Sosyal Coin
6,507
Güzellik göreceli bir kavramdır. Kaldı ki birçok kadın yüzünü ancak randevu oluşturduğumuzda görebiliriz gizlilik gereği siz beğenmemiş olabilirsiniz. Lakin gerçekleşmeyen bir aktivitenin olumsuzluğu bana tuhaf geliyor. Umarım beğendiğiniz yüz güzelliğine ve kendi tahmin ettiğiniz yaşa sahip kadınlara denk gelirsiniz =)
😊😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Seli Aksu
Durum
Sosyal Coin
6,507

size yüzümü gösterme zorunluluğum yok, gelir görür beğenmezseniz ön ödemenizi yakarım, sizin beni beğenmemeniz benim sorunum değil vaktimi de çalamassınız bu şekilde, yüzü kapalı bu sitede herkesin kısmen de olsa yüzü açık görmek istiyorsanız buradan partner seçmeyin kimseyi de kendi zevkinize keyfinize meşgül etmeyin, kimse sizin oyuncağınız değil, her şeyin bedeli var sizde yüzümü görecekseniz ön ödemenizi atacaksınız gelip görüp beğenirseniz gideceksiniz beğenmezseniz de benim size ayırdığım zamanın randevunun bedeli olan ön ödemeyi ödeyeceksiniz. Biz size güzellik sözü değil hizmet sözü veriyoruz, size verdiğimiz hizmet sözünde de yüz güzelliğimizden eminsek belirtiyoruz zaten, sizin keyfinizin oyuncağı değiliz kusura bakmayın

Durum
Sosyal Coin
325
@NEPTÜN

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ramazanerdinç ve Seli Aksu
Durum
Sosyal Coin
19,676

Neptün Hn bence forumda fiziği en güzel bayanlardan bir tanesi. Hele dudakları, Kalemle çizilmiş gibi. Beklentin nasıl birisiydi bilmiyorum ama, söylediğin kadar kötü olduğunu sanmıyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Seli Aksu ve NEPTÜN
Durum
Sosyal Coin
6,507
Güzellik göreceli bir kavramdır. Kaldı ki birçok kadının yüzünü ancak randevu oluşturduğumuzda görebiliriz gizlilik gereği,siz beğenmemiş olabilirsiniz. Lakin gerçekleşmeyen bir aktivitenin olumsuzluğu bana tuhaf geliyor. Umarım beğendiğiniz yüz güzelliğine ve kendi tahmin ettiğiniz yaşa sahip kadınlara denk gelirsiniz =)
🥰🥰

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,736
Bence her yoruma saygı duymak gerekir, olumsuz yoruma bu kadar tepki göstermemek lazım , bence ezbere klişe yazılan yorumlardan çok daha kıymetli, güzellik göreceli bir kavram . Sadece yüz güzelliği aramak biraz sıkıntı yaratabilir. Bence anı yaşamak, Neptün hanımın dediği gibi hizmete verilen garanti de önemli bir kriter .

Durum
Sosyal Coin
8,990
Daha dur, daha dur eğer forumun dışına çıkarsan seni neler bekliyor hayal bile edemezsin genç arkadaşım. :LOL:
Hep yaşlılar mı var forumda diye sormuşsun yaş ortalamasını bilemem ama genel anlamda bu işlere yeni başlamış kişilerin sayısı az diyebilirim.Bircok üye önce sokaklardan,oldu bitti evlerden, masaj sitelerinden,otellerde ne gelirse bahtına serüvenlerden sonra burayı keşfediyor. Ayrıca diğer arkadaşların belirttiği gibi beğeni göreceli bişeydir, bunun yanında bir erkek emin ol cinsellik hayatı süresince, farklı ergenlik seviyelerinde, kadınlarda farklı doyumlar, hazlar arar. Ayrıca senin için farklı bir tecrübe olmuş, demek ki; senin açından,fiyatın yüksek olması seni tatmin edeceği anlamına gelmiyormuş.Olumsuz referansları keşke herkes senin gibi açıklayıcı açsa, bence faydalı bir referans yazısı olmuş. Bir çok kişi dersler çıkartabilir.

Durum
Sosyal Coin
391

hocam gerçekten çok teşekkürler referans için.
bende senin gibi yüz güzelliğine önem verenlerdenim ve forumdaki en büyük sıkıntım malesef bu
tamam kişiye göre göreceli olabilir ama bi standartı vardır diye düşünüyorum..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Robin, su27 ve vengeance
Durum
Sosyal Coin
1,146

not ; vucuduna lafim yok gormedim, gorusmeyi sonlandirdim, bu yorum benim gibi yuz güzelliğine onem verenle
Burada sadece şuna katılıyorum evet % 90 yaşlarında hep bir yanlış söylem oluyor. ben 10 yıldır görüşmeler yapıyorum ve kimin ile görüştüysem asla kötü bir karşılama kötü bir şeyler yaşanmadı sonucta eğlenmek için buluşma oluyor.. mesela coğu arkadaş ile gorusmuslugum var yaşları 35 37 arası ama burada yazılan 25 27 falan bu hiç etik değil

Durum
Sosyal Coin
6,507
Paylaşım için teşekkürler. İki tarafa da geçmiş olsun

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
600

Yüz güzelliği görecelidir, öyle bir referans yazmışınız ki hanımefendinin yüzüne bakılmıyor sanki. Görüşme yapmamışsınız olumsuz olarak nitelendirmişsiniz. Eğer beğenmediyseniz, beklediğiniz gibi çıkmadıysa yaptığınız gibi görüşmeyi sonlandırırsınız. Biz buna ten uyumu diyoruz. Bende 31 yaşındayım ama 25-26 gösteriyorum. Herkes biyolojik yaşını gösterecek değil ama bu demek değil ki yalan konuşuyoruz. :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz ve NEPTÜN

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

Peki biz sizi çok tutmayalım buralarda,

Buradaki referanslar FAKE
Partnerler çok yaşlı !
Fiyatlar da FAİŞ

Sizin yolunuz bahtınız açık olsun.

Olumsuz referans a da lafım var, ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILAMAZ. Sizin beğendiğinizi herkes beğenecek diye bir kaide yok, burada da bu partner arkadaşlar YÜZ GÜZELLİĞİ SERVİSİ vermiyorlar. O yüzden selametle...

Bu ve benzeri yorumlar objektif değerlendirmeden uzaktır. Konuları ve bu konuları açan üyeleri tutmayalım forumda. Olumsuz referans dediğin aldığın hizmet kötüdür bunu olumsuz dersin ama buradaki partnerler size YÜZÜMÜZ ÇOK GÜZEL demiyor.

Durum
Sosyal Coin
3,450
Ref. için teşekkürler...

@NEPTÜN hanımın üslup maalesef benim hoşuma gitmedi. Söylediklerinde haklı olması (kimse yüzünü göstermek için kimseyi zorlayamaz) bu şekilde agresif bir üslup kullanmasını (ön ödemeyi yapacaksınız, beğenmezseniz ön ödemenizi yakacaksınız vs vs) gerektirmez bence. Elbette herkesin kendi bileceği iş. Hayırlısı olsun...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Robin, vengeance ve NEPTÜN
Durum
Sosyal Coin
618
Peki biz sizi çok tutmayalım buralarda,

Buradaki referanslar FAKE
Partnerler çok yaşlı !
Fiyatlar da FAİŞ

Sizin yolunuz bahtınız açık olsun.

Olumsuz referans a da lafım var, ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILAMAZ. Sizin beğendiğinizi herkes beğenecek diye bir kaide yok, burada da bu partner arkadaşlar YÜZ GÜZELLİĞİ SERVİSİ vermiyorlar. O yüzden selametle...

Bu ve benzeri yorumlar objektif değerlendirmeden uzaktır. Konuları ve bu konuları açan üyeleri tutmayalım forumda. Olumsuz referans dediğin aldığın hizmet kötüdür bunu olumsuz dersin ama buradaki partnerler size YÜZÜMÜZ ÇOK GÜZEL demiyor.
sayın yönetici bey, peki ya yaşlar? burdaki partnerlerin çoğu yaşı konusunda yalan söylüyor. Sizler bu konuda önlem alamaz mısınız? Bizler de neyle karşılaşacağımızı kestirsek daha iyi olmaz mı

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Robin

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
sayın yönetici bey, peki ya yaşlar? burdaki partnerlerin çoğu yaşı konusunda yalan söylüyor. Sizler bu konuda önlem alamaz mısınız? Bizler de neyle karşılaşacağımızı kestirsek daha iyi olmaz mı
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama gördüğnü beğenip sonrasında pişman olacak türden bir ürün almıyorsunuz :) Bir insan ile görüşeceksiniz ve bana şunu mu diyorsunuz ? Evet fotolarını beğendim ama yaşı fazla/az ?
Beyfendi biz nüfus memuru yada aracı değiliz partner beyan ettiği yaşı kabul görürsünüz fotolarına bakar beğenir gidersiniz yada gitmezsiniz bir beden ile seks yapacaksınız rakamlar ile değil böyle bir takıntınız var ise partner ile önceden bunu mutlaka bildirin gittiğinizde sürpriz bir durum çıkması ihtimaline karşı ama biz burada yasal olan +18 yaşını kabul ediyoruz oda partnerin beyanı doğrultusunda kimseden kişisel bilgi talep etmiyoruz farkındaysanız ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
15,666
Ref’i ve yorumları oludum,Forumu keşfim 2022, geç keşfettim diye hayıflanıyorum, gerçekten çok kıymetli bir oluşum,bunun farkında olmayan çok,forumdan 20’den fazla pembiş ile görüşmem oldu, en başta şunu gördüm,Deadpool adminin olduğu ortamda adalete inanıyorum,bu çok önemli, yaş konusunda benimde karşılaştığım farklılıklar var ama istisnasız her pembiş , beni o evden mutlu uğurladı,vadedilen hizmeti aldım,bazısı standartlarının da dışına çıktı,ekstra haz yaşattı,gözümde daha da büyüdüler,belki senin şansına diyen olacaktır ama ben iletişimi güzel kurmaktan yanayım , +5,6 yaş gördüklerim de oldu,tadını çıkardım , hayatımdaki en güzel birleşmeleri yaşatanlar çıktı aralarından, kendimce yatakta zaten telafi edildiğini de gördüm, karşımızdaki pembişlerde çok değerli benim için,çünkü güvenebileceğim partner bulamadığım, şehir dışında otelde kös kös beklediğim de oldu :) ben bu tarz referansların tekrarı var mı sadece ona bakıyorum,zaten Deadpool , Bayer, Hawkeye gerekeni yapıyor, bu vesile ile adminlere teşekkürü bir borç bilirim , umarım bu oluşum devam eder, selamlar, sevgiler.

Durum
Sosyal Coin
4,297
Gelmiş geçmiş tüm forumların ilk üyelerindenim. Hatrı sayılı sayıda da görüşme yaptım. Çok keyifli olanları da vardı, daha az keyifli olanları da. Hepsinin ortak noktası, kendilerine duyduğum saygı idi. Çünkü tüm kadınlar burada 1001 zorluk içerisinde kendileri için yeni bir hayat kapısı aralamak için çabalıyorlar, bazen hiç de tahmin edemediğiniz sebeplerden dolayı. Her açıdan görüşlere, düşünceye ve hatta düşünememeye bile anlayışla yaklaşırım. Olumsuz referansa da, hatta bir insanı beğenmemeye bile...Yeter ki saygıyla ifade edilsin, zira mesnetsiz itham ve çirkin tabirleri hiçbir kadın, hatta hiçbir insan haketmez. Neptün'ü hiç görmedim, referans veremem ama böyle bir referans yazısını haketmediğine eminim.

Durum
Sosyal Coin
1,358
ğlenmek için buluşma oluyor.. mesela coğu arkadaş ile gorusmuslugum var yaşları 35 37 arası ama burada yazılan 25 27 falan bu hiç etik değil
Aynen katılıyorum bu yaş olayı kandırmaca bence de , ücretler uçuyor erkeklerin gıkını çıkartmıyorlar ama yaş bari doğru olsa diyene karşı ,herkes cephe alıyor.Bu konuya yönetimin el atması lazım bence .

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Robin
Durum
Sosyal Coin
15,253
Aynen katılıyorum bu yaş olayı kandırmaca bence de , ücretler uçuyor erkeklerin gıkını çıkartmıyorlar ama yaş bari doğru olsa diyene karşı ,herkes cephe alıyor.Bu konuya yönetimin el atması lazım bence .
Evet kilitlemeyi unutmuşuz iyi hatırlattın hemen el atalım🙂

konu kilit.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve cigersiz
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye