Olumlu Görüşme olgun ve dolgun :)

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
1,200
Öncelikle tüm forum arkadaşlara merhabalar demek istiyorum. Sonrasın da Ajda hanım için geç kaldığım referans için de özür diliyorum. 5 Ekim tarihin de iletişime geçip görüşmemizi gerçekleştirdik Ajda hanım ile. Evi gayet rahat konumda iletişimi de oldukça iyi bir çok kez konuşup iki tarafın da aynı anda müsait olması zor olduğundan uzun zaman sonra program yapabildik. karşılaması çok iyi konuşkan cana yakın bir insan. Gitmeyi düşünen kişiler için ufak tefek bilgi vermek istiyorum Ajda hanım yatakta tam bir dişi ve oldukça bu konuda iyi , pes etmek nedir bilmiyor yoruldum ettim ne tavrı var nede böyle bir şey dile getiriyor. Olgun ve hard sevenler için bence ideal bir hanım. Hem yatakta hem de sohbeti iyi biri arıyorum diyorsanız bence gitmelisiniz. O kadar uzun zaman sonra referans yazdım umarım beni hatırlar :)

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
22,799
Öncelikle tüm forum arkadaşlara merhabalar demek istiyorum. Sonrasın da Ajda hanım için geç kaldığım referans için de özür diliyorum. 5 Ekim tarihin de iletişime geçip görüşmemizi gerçekleştirdik Ajda hanım ile. Evi gayet rahat konumda iletişimi de oldukça iyi bir çok kez konuşup iki tarafın da aynı anda müsait olması zor olduğundan uzun zaman sonra program yapabildik. karşılaması çok iyi konuşkan cana yakın bir insan. Gitmeyi düşünen kişiler için ufak tefek bilgi vermek istiyorum Ajda hanım yatakta tam bir dişi ve oldukça bu konuda iyi , pes etmek nedir bilmiyor yoruldum ettim ne tavrı var nede böyle bir şey dile getiriyor. Olgun ve hard sevenler için bence ideal bir hanım. Hem yatakta hem de sohbeti iyi biri arıyorum diyorsanız bence gitmelisiniz. O kadar uzun zaman sonra referans yazdığım umarım beni hatırlar :)
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: erhan_82
Durum
Sosyal Coin
7,828
Öncelikle tüm forum arkadaşlara merhabalar demek istiyorum. Sonrasın da Ajda hanım için geç kaldığım referans için de özür diliyorum. 5 Ekim tarihin de iletişime geçip görüşmemizi gerçekleştirdik Ajda hanım ile. Evi gayet rahat konumda iletişimi de oldukça iyi bir çok kez konuşup iki tarafın da aynı anda müsait olması zor olduğundan uzun zaman sonra program yapabildik. karşılaması çok iyi konuşkan cana yakın bir insan. Gitmeyi düşünen kişiler için ufak tefek bilgi vermek istiyorum Ajda hanım yatakta tam bir dişi ve oldukça bu konuda iyi , pes etmek nedir bilmiyor yoruldum ettim ne tavrı var nede böyle bir şey dile getiriyor. Olgun ve hard sevenler için bence ideal bir hanım. Hem yatakta hem de sohbeti iyi biri arıyorum diyorsanız bence gitmelisiniz. O kadar uzun zaman sonra referans yazdım umarım beni hatırlar :)
Referans için teşekkürler .

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: erhan_82
Durum
Sosyal Coin
1,450
Ben de görüşmeyi düşünüyorum.Umarım gôrüşebilirim Paylaşım için tesekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye