Onaylı Referans Olay yerinden aktarıyorum

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
282,746
Arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim @emellpriv hankmla 1 saatlik bir görüşme yaptık kendisi çok cana yakın resimdekilerden daha güzel kesinlikle tavsiye ederim sonrasında uzun uzaya detaylı yazacağım

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
27,075
Tanıtım Konusu Referansları
Arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim @emellpriv hankmla 1 saatlik bir görüşme yaptık kendisi çok cana yakın resimdekilerden daha güzel kesinlikle tavsiye ederim sonrasında uzun uzaya detaylı yazacağım
Referans için çok teşekkür ediyorumm🙃En kısa sürede tekrar görüşüp yeni fotolar çekmemiz dileğiyle bebek kocaman öpüyorum 🖤

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: darthvictus11, Arass ve mertguven34
Durum
Sosyal Coin
2,736
Merak ettiğim pempişlerin başında geliyor @emellpriv.
Teşekkürler , daha ayrıntılı yorumlarını bekliyoruz 👀
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle @emellpriv 🙏

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
350
Resim harika. Emel hanım benimde radarımda bilgi almak isterim senden

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864