Bilmiyorum ki yaaaaa karar veremedim🤣🤣🙊😈🥰Benimle jakuzi keyfine ne dersiniz?🥰
Sen karar verene kadar sabah oluyor çabuk ol biraz 🤣🤣😎😎😎🤪🤪🥰🥰Bilmiyorum ki yaaaaa karar veremedim🤣🤣🙊😈
Bencedeee keyif yaparız 🥰🥰🥰Çıkamayız o jakuziden prenses 😍
Çünkü nedennn benim babam şekerci ondan 🥰🥰🥰😎😎🤪🤪🤣🤣🤣çok tatlısın yaaa 🤩🤩
Yetmezzzzz daha dur yeni başladım 🤭🤭😎😎🤪🤪🤣🤣🥰🥰Yeter yüüüü yeterüüüü 😄😄
Bende senin dilini yerim🥰🥰🥰Allah derim, ne diyeyim
🤣🤣🤣🤣verdim bileSen karar verene kadar sabah oluyor çabuk ol biraz 🤣🤣😎😎😎🤪🤪🥰🥰
Varım varım varım bebeğim 😁😁😛😘😘🥰Benimle jakuzi keyfine ne dersiniz?🥰
Neymiş kararın 🤣🤣🤣🤪🤪🤣🤣🤣🤣verdim bile
Bende varım seninle bebeğim 🤣🤣😎😎🥰🥰Varım varım varım bebeğim 😁😁😛😘😘
Bence seninle bu jakuzide çok güzel keyif alırız 😉😉hemde çok güzel fokurdarız 🤣🤣🥰🥰fokurmadak derken sıcaktan yapmayalım bebişkooo🤣🤣🥰🥰🙈🙈🙈😎😎🤪🤪🤪Hadi fokurdayalım ne duruyoruz derim 😅😅
Sanki biraz 🤪🤪🤣🤣 cehennem çok sıcaktır yaaa ben oraya gelmeyim evet sıcağı seviyorum da ateş biraz sıkıntılı bence 🤣🤣🙈🙈onun yerine belki güzel kokulu bir yere gideriz 🥰🥰🥰💋💋🤗🤗🤗Seninle değil jakuzi cehenneme seve seve girerim 😘😘 biraz fazla mı abarttım 🤣🤣
Tabiki hiç cikmamak şartiyla🤣🤣🤣🤣Neymiş kararın 🤣🤣🤣🤪🤪
Seninle cehennem ödüldür bana sensiz cennet bile sürgün sayılır şarkısından esinlenerek yazdım elbette serin güzel kokulu bir mekâna gideriz ahh İstanbul da olsaydın çoktan buraya referans yazmıştım İzmir'e sevgiler ❤️❤️😘😘💐💐🦋🦋Sanki biraz 🤪🤪🤣🤣 cehennem çok sıcaktır yaaa ben oraya gelmeyim evet sıcağı seviyorum da ateş biraz sıkıntılı bence 🤣🤣🙈🙈onun yerine belki güzel kokulu bir yere gideriz 🥰🥰🥰💋💋🤗🤗🤗
baştan çıkarıcı🥰Benimle jakuzi keyfine ne dersiniz?🥰
😍😍😍🥰Benimle jakuzi keyfine ne dersiniz?🥰
Nüü en sevdiğim heleki ıslak ise offff🥰Benimle jakuzi keyfine ne dersiniz?🥰
Nüü İyi keyifler 🥰🥰Benimle jakuzi keyfine ne dersiniz?🥰
Yok canım abartmayalım bence herşey tadında güzel 🤣🤣sonra her yerimiz buruş,buruş olur 🤣🤣🥰🥰Tabiki hiç cikmamak şartiyla🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣Yok canım abartmayalım bence herşey tadında güzel 🤣🤣sonra her yerimiz buruş,buruş olur 🤣🤣🥰🥰
Denemek lazım🥰😍🤪🥰Benimle jakuzi keyfine ne dersiniz?🥰
Aklimi aldiniz🥰Benimle jakuzi keyfine ne dersiniz?🥰
Sadece jakuzi mi güzel 🤪🤪🤣🤣jakuzinin içindeki su da çok sıcak ve güzel 🥰🥰🤣🤣😎😎bir coin bizden çok mu yine kazanırsınız 🤗🤗🥰🥰🤭🤭😎😎Coinim biter diye çok korkuyorum, ama bir daha mı geleceğiz dünyaya diyip bastım fotoğraflara
Maşallah jakuzi ne güzelmiş
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋baştan çıkarıcı
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Benimde en sevdiğim 🥰🥰 evet ıslak çok ıslak 🤣🤣🤣Nüü en sevdiğim heleki ıslak ise offff
Teşekkürler beraber olsun 🤪🤪🤣🥰🥰🥰Nüü İyi keyifler 🥰
🤭🤭🤭🤭🤣🤣
Ben birşey yapmıyorum kii su çok sıcak o yakar zaten 🤣🤣🥰🥰🤪Dur yapma yanarız 🤩💥
En kısa zamanda deneyelim benceee 😎😎🤭🤭🥰🥰Denemek lazım🥰😍🤪
Yooo ben birşey almadım ki 🤭🤭🥰🥰😎😎Aklimi aldiniz
Çok mu olmuş gerçekten 🤪🤪🤣🤣dur az nüü lü yapayım paylaşım 😎😎🤪🤪🤣🥰🥰@Cansel Ulusoy yine şok nülüsün 😁😁
Rica ederim bu sıcak havalarda İyi giderdi stresi atardık. 🥰🥰🥰🤣🤪🤪Teşekkürler beraber olsun 🤪🤪🤣🥰🥰🥰
Güzel kadın paylaşımı yaptıysan linkini de atarmısın malum seni çok nülü göremiyorum 😁😁Çok mu olmuş gerçekten 🤪🤪🤣🤣dur az nüü lü yapayım paylaşım 😎😎🤪🤪🤣🥰🥰
almalısınYooo ben birşey almadım ki 🤭🤭🥰🥰😎😎
Alsam mı acaba ?😉😉🥰🥰