Kaldırdım bekliyorum😂😂😂😂🫢😈😈😈😈😈
Aaa sapık herif ne münasebet djfjdrn 😂🔥Kaldırdım bekliyorum😂😂😂😂🫢😈😈😈😈😈
Teşekkür ederim canım😂 Kadir mevlam malzemeden çalmamış 😂😂😘♥️Hey maşallah allah özene bözene yaratmış kolyede güzelmiş ❤️🔥🔥🔥
Elimi yaaaaa alla allaaaaaa😂😂😂😂😂😂😂😂Aaa sapık herif ne münasebet djfjdrn 😂🔥
Teşekkür ederim ♥️🔥😘Yüz hatlarınız çok hoşmuş Tomris Hatun 🧿
Sus sapık 😂 genç Kızlık duygularım incindi 😁😂😘♥️Elimi yaaaaa alla allaaaaaa😂😂😂😂😂😂😂😂
Aaa adminim yazmış 🥰 tabi efendim tabi🥰 en kısa zamanda 😍😋🔥🫠♥️😘 Bu arada teşekkür ediyorum💜Güzel yüzden sonra devamını merakla bekliyoruz
çok tatlısınNü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Teşekkür ederim bayım o sizin tatlılığınız♥️çok tatlısın
Ben asla sapık değil 😂😂😂😂o ne ki ne işe yarıyor😂😂😂😂😂😈😈😈😈😈😈Sus sapık 😂 genç Kızlık duygularım incindi 😁😂😘♥️
dovme guzelmis sende 🔥Nü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Geldiğinizde detaylı bir şekilde anlatırım sevgili Adana sefiri beyefendi 😂♥️Ben asla sapık değil 😂😂😂😂o ne ki ne işe yarıyor😂😂😂😂😂😈😈😈😈😈😈
Teşekkürler ama dövme benden daha güzelmiş gibi söylemişsiniz sanki 🤔🫣dovme guzelmis sende 🔥
😂😂😂😂aaa ne yapacaksınız bana korkmaya başladım ama hanımefendi😂😂Geldiğinizde detaylı bir şekilde anlatırım sevgili Adana sefiri beyefendi 😂♥️
Sapıklığın tarihte hangi dönemde başladığını falan anlatacağım 🤪😂😂😂😂aaa ne yapacaksınız bana korkmaya başladım ama hanımefendi😂😂
😂😂😂 uygulamalı mı olcak😂Sapıklığın tarihte hangi dönemde başladığını falan anlatacağım 🤪
Müessesemizde online eğitim mevcut değildir efendim 🥸🤣😂😂😂 uygulamalı mı olcak😂
Büyük heyecan la bekliyorum bu güzelliğe el kaldırmaz mıyım ☺️🤗🔥🔥🔥Nü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Heeee tamam ozaman yapacak birşey bende zaten yüzyüze istemiştim için iş olsun die söyledim😂😂🤪Müessesemizde online eğitim mevcut değildir efendim 🥸🤣
Ay ay çok teşekkür ederim 😍🥰Bu nasıl bir güzelliktir Ankara'nın kızları ceylan Gözlü olmuş görmeyeli 😍
Teşekkür ederim 🥰Büyük heyecan la bekliyorum bu güzelliğe el kaldırmaz mıyım ☺️🤗🔥🔥🔥
😍🥰😇😘Gözleriniz çok güzel 🧿 nü👌
Fotoğrafımı mı beğenmediniz anlayamadım ama Türkiye konusunda haklısınız yinede teşekkürler 🥰Nü fotoğraflara bakmayı da ... nü fotoğraf çekmeyi de seven biriyim...
Üzülerek söylemem gerekir ise........ bosverin söylemeyeyim... Turkiyede bu konuya önem veren çok fazla kişi yok maalesef...
Seni yerim adam 😍 sen istediğin sürece hep böyle bakarım 😍🥰Sen bana hep böyle bak, 2 saatte Picasso olurum Tomrisim 😂😂😘
Ben sizin fotoğraflarınızı beğenmedim demedim @TOMRİS hanim...Fotoğrafımı mı beğenmediniz anlayamadım ama Türkiye konusunda haklısınız yinede teşekkürler 🥰
Nü resim mi dediniz, çok severim, yalnız bir modele ihtiyacım var 🧑🎨Nü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Teşekkürler..Ben sizin fotoğraflarınızı beğenmedim demedim @TOMRİS hanim...
Genelleme yaptım sadece.. Fotoğrafları kendiniz çekmek ( bu durum tüm meslektaslariniz için geçerli) istediğiniz için duyguları tam yansıtmıyor...
Bu konuda yazacağım çok şey var ama yazmak istediğim her zaman içimden bir ses yazma diyor....
Teşekkür ederim 🥰En az vücut kadar yüz güzelliği harika gözler bayıldım ☺️
Çok teşekkürler 🥰😘@TOMRİS hanım , duru güzelliğiniz ile harika görünüyorsunuz
Eşlik edebilirim 😘🌸Nü resim mi dediniz, çok severim, yalnız bir modele ihtiyacım var 🧑🎨
Birgün sevişirsek gözlerinin içine içine bakarım bende🥰🙈Gözlere bakakaldım alt kısıma inemedim hiç 🙈
🙈🥰🌸💋🔥Şşşiiiiiii 🥰😘🤗
Nüsüz yaşayamayız 🤪🤪Nü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Bu fotoğrafa bakıpta elleri havada tutmak oldukça zor olacak @TOMRİS ama deneyeceğimNü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Avtom ne zaman sevişiyoruz çıbıl çıvıl 🤪🔥Nüsüz yaşayamayız 🤪🤪
Eller vajinada olmalı haklısın 🤤Bu fotoğrafa bakıpta elleri havada tutmak oldukça zor olacak @TOMRİS ama deneyeceğim
Tatlım bi Wp linki kadar uzağındayım. 🙃💋🔥😈Bi gelip göremedik şu gözleri yakından off off 😪
Niye nü fotoğraflarımı çekmiyorsun 💋🔥
Hemde çok yakından 💋🔥😈Yakından görmek şart oldu bu güzelliği
Dudaklar dolgun gözler muazzam yüz güzelliği çok iyi @TOMRİS hatun siz bir İstanbul turu yapın mutlaka sizi bekleyenler varNü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Yapıcam efenim yapıcam beklemede kalın 😈🤫🔥💋Dudaklar dolgun gözler muazzam yüz güzelliği çok iyi @TOMRİS hatun siz bir İstanbul turu yapın mutlaka sizi bekleyenler var
Ay ay çok naziksiniz teşekkür ederim seve seve ilgilenebilirsiniz 🫠♥️🤤😈Melekmişte son anda insan olmuş💐 öyle güzel bir yüz güzelliği😍 ayrıca poponuz çok harika özel olarak ilgilenmek isterim🤤😉😋
Ankara Ankara güzel Ankara görmek ister seni her bahtı kara 🤣🤣Avtom ne zaman sevişiyoruz çıbıl çıvıl 🤪🔥
Nü mü? Hanü? göremiyorum.Nü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Hayatım beni bu kadar özlediğini bilmiyordum marşlara falan başladığına göre geçmiş olsun Avto’m 😂 dur bakalım yakında ben gelirim belki 😈🤫🤫🤫 şşş aramızda 😁Ankara Ankara güzel Ankara görmek ister seni her bahtı kara 🤣🤣
Canım bu fragman🤫 filmi yanıma geldiğinde izliyorsun 😉😈🔥❤️Nü mü? Hanü? göremiyorum.
Yapma işte nasıl uyuyacağım ben şimdi aklım gitti 😍❤️🔥Nü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
Teşekkürler 😈🔥Bu portre ama ☺️
Aklını yerim senin 😈🔥Yapma işte nasıl uyuyacağım ben şimdi aklım gitti 😍❤️🔥
Dünyanın en masum en güzel gözleri 🧿Nü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥
cok iyi yaNü sevenler el kaldırsın🔥 ben başlıyorum ✋🏻♥️🫠🔥