Nötr Görüşme Nötr Bir Gorusme Diyeyim

Nötr Görüşme referansıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
716
Gün içerisinde Burcin Hanim'dan anlık bir görüşme talep ettim ön ödeme yapınca da hemen kabul etti. Konumu da güzel ev içerisi de temizdi. Muhabbeti çok hoş ama yatakta çok aceleci. Ön sevisme yok gibi bir şey. Kimseyi yorum yaparak üzmek ya da yanlış yönlendirmek istemem . Belki de frekansı uyusmadi.

Durum
Sosyal Coin
1,062
Paylaşım için teşekkürler. Bu tür paylaşımların çok değerli olduğunu düşünüyorum. Hakkında olumsuz referans olan birisi ile hayatımın en güzel dakikalarını da yaşadım, yere göğe sığdırılamayan birisi ile yarıda da bıraktım. Ten uyumu , kafa uyumu çok büyük şans işi ama sonuçta herkesin insan olduğunu kanıtlıyor bazen nötr referanslar. Kimsenin safı kotu oldugu anlamina gelmez bunlar ..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, Seli Aksu ve harsena
Durum
Sosyal Coin
6,507
Geçmiş olsun. Ön sevişme olmadan gerisinin de tadı tuzu olmaz diye düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: yk43
Durum
Sosyal Coin
8,425
Tanıtım Konusu Referansları
Gün içerisinde Burcin Hanim'dan anlık bir görüşme talep ettim ön ödeme yapınca da hemen kabul etti. Konumu da güzel ev içerisi de temizdi. Muhabbeti çok hoş ama yatakta çok aceleci. Ön sevisme yok gibi bir şey. Kimseyi yorum yaparak üzmek ya da yanlış yönlendirmek istemem . Belki de frekansı uyusmadi.
Yatakta aceleci olduğumu düşünmüyorum ☺️ erkenn boşalması olan biri için aceleci olabilir haklısınız 😜😎

Durum
Sosyal Coin
1,249
Yatakta aceleci olduğumu düşünmüyorum ☺️ erkenn boşalması olan biri için aceleci olabilir haklısınız 😜😎
ön sevişme ile erken boşalmanın ne alakası var? ön sevişme, cinsel birleşme öncesi evreyi tanımlar. Erken boşalma cinsel birleşme sonrası ile ilgili. düzgün cevap vermek yerine hakaret etmek doğru bir davranış değil.

Durum
Sosyal Coin
4,159
Her şey her zaman mükemmel olmaz. İki muhteşem kişi bir araya geldiğinde bile beklenen sinerji ortaya çıkmayabilir. Referans sahibi kötü, rencide edici yada hakaretvari bir söylemde bulunmamış olmasına rağmen pembişin verdiği tepki bence çok aşırı olmuş.
Olumlu referans yazmış olsa muhtemelen pembiş teşekkür edecek sende çok iyiydin yine beklerim tarzında şeyler söyleyecekti. Ama beklediğim gibi değildi deyip nötr referans yazınca sende erken boşaldın vs tarzı bence erkeği rencide edebilecek şeyler söylemek hoş değil.
Sınırı aşmadan yapılan eleştiriler için bence pembişlerin tahammül seviyesini artırması gerekiyor.

Durum
Sosyal Coin
8,425
ön sevişme ile erken boşalmanın ne alakası var? ön sevişme, cinsel birleşme öncesi evreyi tanımlar. Erken boşalma cinsel birleşme sonrası ile ilgili. düzgün cevap vermek yerine hakaret etmek doğru bir davranış değil.
Bazı şeyler için etkileşim yerine de biraz hijyen gerekli dimi yaşananları bilmeden yorum yapmayın hakaret etmem ben kimseye teşekkürler.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,425
Her şey her zaman mükemmel olmaz. İki muhteşem kişi bir araya geldiğinde bile beklenen sinerji ortaya çıkmayabilir. Referans sahibi kötü, rencide edici yada hakaretvari bir söylemde bulunmamış olmasına rağmen pembişin verdiği tepki bence çok aşırı olmuş.
Olumlu referans yazmış olsa muhtemelen pembiş teşekkür edecek sende çok iyiydin yine beklerim tarzında şeyler söyleyecekti. Ama beklediğim gibi değildi deyip nötr referans yazınca sende erken boşaldın vs tarzı bence erkeği rencide edebilecek şeyler söylemek hoş değil.
Sınırı aşmadan yapılan eleştiriler için bence pembişlerin tahammül seviyesini artırması gerekiyor.
Yanımda yağlayıp ballayıp sonrasında böyle olunca insanın tahammülü kalmıyor maalesef:(

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,452
Merhaba ben kendisi ile görüşmüş biri olarak söylüyorum çok tatlı bir kadındır ayrıca ön sevişme konusunda herhangi bir sorunda yaşamadım her şey gayet keyifliydi ☺️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Burçin
Durum
Sosyal Coin
4,691
Gerçekten bu tür referansların çok değerli olduğunu düşünüyorum ve çok teşekkür ediyorum. Ayrıca çok kişinin haklıyken haksız çıkarılma endişesi ile nötr veya olumsuz referans yazmaktan çekindiğini düşünüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Owerlord, Londonboy ve DaMieN
Durum
Sosyal Coin
3,476
Ben her zaman netlikten yanayım,bayan hijyen konusuna sıkıntı gördüyse bunu söylemeli korkmamalı,erkekte iletişim kurarken ön sevişmeyi uzun tuttuğunu mutlaka yazmalı iki tarafta bu sorumlar yüzünden sekse başlamadan bitirmeli,ne erken boşalma yazılmalı ne de ön sevişme yapılmadı diye benim Kıbrıs taki ve burdaki raconum zarfı bırakırım,nedenini öğrenirim olabilir der çıkarım.Hiç kimse benim gibi bu tarzda olmayabilir.O yüzden ben tanıdığım kafamın rahat olduğu her şeyi sorabildiğim tek referansla yoluma devam ediyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: wankatanka ve Pulsar019
Durum
Sosyal Coin
6,507
Biriyle iyi deneyim yaşamış olmanız , herkesin onunla iyi deneyim yaşayacağı anlamına mı geliyor? Hemen savunmak için bu tarz saçma cümleler kuruluyor. Konu sahibi arkadaş görüşünü belirtmiş demek ki onun için keyifli veya olumlu geçmemiş. Zaten hanımefendinin ön sevişme yok gibi bir şeydi cümlesine erken boşalma gibi alakasız ve rencide edici bir cevap vermesinden iyi niyetli olmadığını görüyoruz. Ondan sonra alakasız olduğu söylenince klasik olan ve kimsenin itiraz edemeyeceği hijyen konusunu öne atıyor. İlk başta aklınıza gelmedi herhalde hijyen. Tekrardan geçmiş olsun. Keyfiniz bol olsun

Durum
Sosyal Coin
716
Yanımda yağlayıp ballayıp sonrasında böyle olunca insanın tahammülü kalmıyor maalesef:(
Bazı şeyler için etkileşim yerine de biraz hijyen gerekli dimi yaşananları bilmeden yorum yapmayın hakaret etmem ben kimseye teşekkürler.
1-Hanimefendiyi rencide edici bir şey dememe rağmen benim hijyen olmadığımı ima etmiş. Bu bir iftira. Ben egitimciyim, sizinle görüşmeye gelmeden banyosu yaptım, ağız ve tıraşı oldum, elbisemi değiştirip öyle geldim. Bu sitede de 10 referans yazabilirim. Kimse beni hijyenik olmadığımı iddia edemez.
Eğer ki aksini iddia etmezseniz bir özür borcunuz var.
Olabilir eksiğimiz. Daha dikkatli olacağınızı söylersiniz olay kapanır. Neden iftira attınız ki.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: namertt0909
Durum
Sosyal Coin
716
Referans için teşekkür ederiz @Burçin cevap hakkınız vardır
Eğer her olumsuz ya da nötr görüşmelerinde karşı taraf iftira atıp susacak olunursa gorumun bir anlamı kalmaz. Size de söylüyorum Hanımefendi bana iftira attı. Gayet temiz temiz ve düzgün bir giyimim vardı. Sakal tıraşı yaninda- Özür dileyerek söylüyorum - etek tıraşı da gün içerisinde olup gittim. Bu sitede f... sitesinde 10'dan fazla referansimda bulunuyor. Lütfen bu tür iftiraların önünü engelleyecek mueyyideleriniz olsun.
Referans için teşekkür ederiz @Burçin cevap hakkınız vardır

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,530
Üzücü bir durum,maalesef benzer bir görüşme bende yaşadım kendisi ile.

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Eğer her olumsuz ya da nötr görüşmelerinde karşı taraf iftira atıp susacak olunursa gorumun bir anlamı kalmaz. Size de söylüyorum Hanımefendi bana iftira attı. Gayet temiz temiz ve düzgün bir giyimim vardı. Sakal tıraşı yaninda- Özür dileyerek söylüyorum - etek tıraşı da gün içerisinde olup gittim. Bu sitede f... sitesinde 10'dan fazla referansimda bulunuyor. Lütfen bu tür iftiraların önünü engelleyecek mueyyideleriniz olsun.
Öncelik olarak

Burası forum yani bu forumda insanların bir birlerine güven kalite ve saygı konusunda kusur işlememesi.

Şimdi siz sadece 2 nizin bildiği bir konuyu anlatıyorsunuz.
Siz diyorsunuz ki aceleci, partner de inkar ediyor ve sizin yaptığınız gibi sizin de 2 nizin dışında kimsenin bilmediği "Erken boşalma durumu var, hijyen sorunu var" diyor. Şimdi bunu ispat edemezsiniz ikinizde.

Forum olarak biz adalet mekanizması değiliz, kurallarımız var ve bu kuralları kabul eden kişilerin bir araya gelmesine vesile oluyoruz. Siz bir birinizin şartlarına uyduğunuzu düşündüğünüz için görüştünüz, varsayalım ki dediğiniz gibi aceleci davrandı. Bunu gördüğüm kadarı ile çok güzel dile getirmişsiniz ve sizin de dediğiniz gibi forumun amacı bu.

Şimdi biz yetişkin insanların yaşadığımız sorunları çözmek gibi bir eğilimimiz oluyor. Burada sorununuzu çözmüşsünüz zaten, sizin yaptığınız görüşmeleri yapan sizi takip eden yada burçin hanımı takip eden kişilere yaşadığınız deneyimi aktardı.

Yani size şimdi aceleci davrandığını ispat edin desem edemezsiniz
Aynı şekilde burçin hanıma da bu sorunları ispat edin desem edemez.

Bu durumda cevap verme hakkınızı kullandınız, memnun kalmadığınızı dile getirdiniz.

Şimdi bazı arkadaşlar bizim bu konulara aracı olduğumuzu sanıyor ama değiliz. Forumun kuralları çerçevesinde forumda olan olaylara müdahale edebiliriz sadece. Yani verdiği hizmet şartları forumun isterlerini karşılamıyorsa zaten bunu istese de saklayamaz. 3 olumsuz referansta kendisini forumdan uzaklaştırırız ama Burçin uzun zamandır forumlarda ve verdiği hizmet kalitesi sizin bahsettiğinizi yansıtmıyor ama bu demek değil ki burçin kusursuz. Hatası yanlışı olabilir bunu düzeltmesi için gerçek bir centilmen karşısındakinin kadın olduğunu düşünerek kendisine doğrudan iletmeyi tercih eder eğer düzelteceğine inanıyorsa ama gördüğüm kadarı ile siz bu durumun düzeleceğine dair bir endişeniz olduğu için bu referansı yazdınız. Birden fazla referansınız olduğunu söylüyorsunuz doğrudur, kendinizi bu referanslar ile ispat edebilirsiniz, lakin unutmayın bu referanslar sizin yazdığınız yaşadığınız şeyler yani her partner sizin hijyen seviyenize aynı notu veremez, yani kimisi fazla hassas kimisi de kıllı tüylü seviyor olabilir, bu sizin için sorun olmamış ama burçin için olabilir, aynı şekilde bahsettiğiniz acelecilik konusunu da ilk defa aşağıdaki postta görüyorum ve bu burçinin bunu yapıyor olabileceği ihtimalini artırır ama burçinin yazılı olan referanslarına bakarsak burçin bunu alışkanlık haline getirmiş birisi değil.

Yani kısacası arkadaşlar daha önce de söyledim biz karşımızdakinin kusurlarını gösterirken diğer 3 parmağımızda bizi gösterir, biz karşımızdakinin isterlerini karşılamamışsak karşı tarafında kendini savunma hakkı olacaktır gayet doğal ve yatak özelini açarsanız karşınızdakinin kusurlarını anlatırsanız aynı hakkı karşınıza tanırsınız.

O yüzden zaten kadınların keyfi yapmadığı bu işte kendilerine yardımcı olmamız gerekiyor.

Yani burada güvenli kaliteli bir ortamda saygılı bir kişi ile görüşme yapmışsınız, bu size yeterli gelmiyorsa ve beklentilerinizde daha fazla detay varsa lütfen görüşme öncesinde bunu bildirin karşınızdaki partnere.
Çünkü gerçek fotoğraflar, gerçek referanslar, gerçek kişiler ile görüşme yapmak dolandırılmamak, ekilmemek sanki artık size yeterli gelmiyor gibi geldi çünkü aldığınız hizmetten memnun kalmamanız durumunda karşınızdakinin insan olduğunu sorunun birazda sizden kaynaklandığını düşünmeniz gerek zira karşımızdaki kusursuz bir makine değil aksine hata yapmaya çok meyilli bir kadın çünkü endişe korku ve çaresizlik durumu içerisinde bu mesleği icra etmeye çalışıyor.
Bu forumlar her ne kadar biz erkekler için kurulmuş olsa da buradaki kadınların burada olma sebebi eğitimli, kaliteli, saygılı, güvenilir kişiler ile güven, kalite ve saygı çerçevesinde görüşme yapmak ve bunu bizler sağlamalıyız.

Aksi halde gidip twitterdan da görüşme sağlayabilirdiniz her ikinizde.

Neyse gereksiz uzadı, karşılıklı iddialarda bulunuldu, konu benim için kapanmıştır.

Üzücü bir durum,maalesef benzer bir görüşme bende yaşadım kendisi ile.
Referans yazın lütfen konu altına bende de öyle oldu yazmak doğru değil nereden bileceğiz görüştüğünüzü ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, Burçin ve Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye