Onaylı Referans No comment

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,635
Merhaba dostlar;
Başlıktan da anlaşılacağı gibi gerçekten yorumsuz.. daha doğrusu başlık olarak ne yazacağımı bilemedim😊
Güzelliği olsun , hoş sohbeti olsun, hayvanseverligi ve yardımseverligi olsun insan gibi insan kadın gibi kadın net..
Kendisiyle 4 saatlik bir görüşmemiz oldu ama inanın zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.. su gibi geçer derler ya Buse ile aynen öyle işte..
Bu benim forumdan ilk görüşmem ve ilk yorumum .. o yüzden sözü fazla uzatmayacagim.. İzmir denince tek gececegim bir güzellik..
Deepthroat ve doggy efsane ..
İyi ki seni tanımışım Buse Kayla .. herşey için çok teşekkür ederim ..en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle😘😘

Durum
Sosyal Coin
21,041
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba dostlar;
Başlıktan da anlaşılacağı gibi gerçekten yorumsuz.. daha doğrusu başlık olarak ne yazacağımı bilemedim😊
Güzelliği olsun , hoş sohbeti olsun, hayvanseverligi ve yardımseverligi olsun insan gibi insan kadın gibi kadın net..
Kendisiyle 4 saatlik bir görüşmemiz oldu ama inanın zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.. su gibi geçer derler ya Buse ile aynen öyle işte..
Bu benim forumdan ilk görüşmem ve ilk yorumum .. o yüzden sözü fazla uzatmayacagim.. İzmir denince tek gececegim bir güzellik..
İyi ki seni tanımışım Buse Kayla .. herşey için çok teşekkür ederim ..en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle😘😘
Çooook teşekkür ediyorum onure oldum çok güzel keyifli zaman gecirdim.Çok düşüncelisin insana değer verdiğin beni karşılamdan belli teşekkür ederim bana cok değerli hissettirdiğin için seni tanıdığıma cok mutluyum umarım çok özletmezsin 🤗🤗İyiki geldim iyiki tanıdım 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ThE_RoCK ve maestroo
Durum
Sosyal Coin
3,454
Merhaba dostlar;
Keyifli anlatım ve referans için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: maestroo
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye