Niye Bu ortamdayım, neden referans (paylaşım) yaparım, beklentim vs…

Durum
Sosyal Coin
8,710
Öncelikle tüm forum ahalisine selamlar 🙋🏻‍♂️ arkadaşlar bildiğiniz üzere Sn kurucu adminimiz @Deadpool kısa bir süre önce bu platformu hayata soktu .Geniş admin ve moderatör kadrosu ile faaliyetlerine başlayan sosyalforum3124 kısa sürede kendini ispatladı ve de bay , bayan üyeleri İle sayısı her geçen gün artarak büyümeye devam ediyor…

Şimdi gelelim kendi adıma neden bu ortamda bulunmaktayım; dostlar erkek dediğimiz canlı çiftleşme içgüdüsü yüksek bir varlık , e bunun içinde en kolay ve en erişilebilir ortamlar bu ve bunun gibi ortamlar olunca ,burasıda bunların arasında benim için en kalitelisi olunca ister istemez burdayım , buda en çokomelli nedeni burda olmamın.

Ayrıca ortamda güzel içerikler , konular , paylaşımlar mevcut bazen katılıp bazen izleyip , okuyarak bilgileniyorum. Ama en önemlisi iki gırgır , şamata bi kaç konu üzerinden sevdiğim ve ya gırgır yapmaya müsait arkadaşlar ile yaptığımız msj trafiği 🤣 Tabii ki kimseyi rencide ve ya aşağı çekmeden , kimsenin kalbini kırmadan , yaradılışım gereği insanları olduğu gibi görüp , kabullenmeyi kimseyi değiştirip , fikirlerini ve görüşlerini çok ağır ve de kırıcı şekilde tenkit etmeyi sevmiyorum …

Şimdi gelelim niye referans ( paylaşım) açıyorum , tabii ki kendim için , ben hiç bir bayan partner için o mutlu olsun ve ya onu parlatayım vs şeyler için referans açmıyorum , yazmayı seviyorum , yazdığım referansları 5 dk içinde doğaçlama yazar ve konu açarım .İmlâ kuralları vs bildiğim kadarı ile çok edebi ve ya yazım dili muhteşem olacak diye fazla irdelemiyorum.Geçenlerde bir üye arkadaş “nüktedan “ yazım diliniz ile dedi , eksik olmasın o onun güzelliği , yoksa ben bunun için çaba sarf etmiyorum . Günü gelir düz ve yalın anlatırım , günü gelir erotik , günü gelir hem mizahi hem erotik günü gelir kısa ve öz . İnce ince nüeanslar veririm karşıdaki okuyan şahs anlar anlamaz bilemem , okuyan okur bi çıkarım yapar kendince değerlendirir , beğenir beğenmez kendileri bilir 🤷🏼‍♂️ Kimi okur cacık yapar 🤣 kimi okur feyz alır , kimi okur yararlanır ama benim için en önemlisi forum içi bildiğim yüzü ( nick olarak ) aşina karakterlerin bir iki msj yazıp kendi aramızda yaptığımız gırgırdır. Ha kendisine referans açtığım bayan üye beğenir mutlu olur beğenmez bi şey diyemem zira artık hangi bayan üye hangi tarz referans yazısından hoşlanıyor ve ya hoşlanmıyor takip etmiyorum kafama göre o anki ruh halim ve yaşadığım anlar neticesi yazıyorum , gidiyor…

Ortamdan beklentim kendini bilen yazdığını okutup , beğendiren , mizah anlayışı yüksek ve de kıvrak zekalı insanların çoğalıp buranın tercih edilme çıtasının her geçen gün yükselmesi, gırgırdan anlayan kalender insanlara denk gelebilmektir ve tabii ki hoş ve kibar , mizah anlayışı yüksek ve insan kumaşından anlayan bayan partnerler ile tanışıp , görüşmektir..

İşte bu vesile ile burda şahsi fikir ve görüşlerimi belirtir tüm forum üyesi bay ve bayan arkadaşlarıma , mutlu , mizah anlayışı yüksek ve kaliteli forumlar dilerim ..

Durum
Sosyal Coin
8,003
Hocam,
Girgir,le-man,le-man-yak
Gibi mizah dergileri ile büyümüş bir nesiliz biz,
Kesinlikle mizah olayına katılıyorum,
Bende mizah olsun, gülelim, eğlenelim,bilgilenelim ve forumun nimetlerinden faydalanmak için buradayım.
Yanlız bazı pembislerin mizah anlayışı bizim gibi değil, çok alıngan olabiliyorlar,
Bir kaç kez yanlış anlaşılıp terslendim,bu benim morelimi biraz bozsa da empati yaptım, sonuçta yaptıkları iş kolay bir iş değil,
Beni tersleyenleri engelledim ve yoluma devam ettim:) kimse için neşemi kaybedemem valla.ve modumu dusuremem...
Artık pembislerin yaptığı paylaşımlara daha az,daha ciddi yorumlar yapmaya çalışıyorum,
Kaza yaparsamda ara sıra peşinen özür dilerim....
Sizi ve paylaşımlarınızı da ilgiyle takip ediyorum,
Her şey için teşekkürler....

Durum
Sosyal Coin
8,710
Hocam,
Girgir,le-man,le-man-yak
Gibi mizah dergileri ile büyümüş bir nesiliz biz,
Kesinlikle mizah olayına katılıyorum,
Bende mizah olsun, gülelim, eğlenelim,bilgilenelim ve forumun nimetlerinden faydalanmak için buradayım.
Yanlız bazı pembislerin mizah anlayışı bizim gibi değil, çok alıngan olabiliyorlar,
Bir kaç kez yanlış anlaşılıp terslendim,bu benim morelimi biraz bozsa da empati yaptım, sonuçta yaptıkları iş kolay bir iş değil,
Beni tersleyenleri engelledim ve yoluma devam ettim:) kimse için neşemi kaybedemem valla.ve modumu dusuremem...
Artık pembislerin yaptığı paylaşımlara daha az,daha ciddi yorumlar yapmaya çalışıyorum,
Kaza yaparsamda ara sıra peşinen özür dilerim....
Sizi ve paylaşımlarınızı da ilgiyle takip ediyorum,
Her şey için teşekkürler....
Katılıyorum üstadım bazı bayan partnerler alıngan olabiliyor yapacak bi şey yok , aynı sizin formülü uyguluyorum..

Tamam anlıyorum yaptıkları iş kolay değil ama burda yüksek ciddiyet beklemek abesle iştigal olmuyor mu , bazen bakıyorum bazı bayan üyeler öyle kıvrak zekalı öyle mizahi duygulara sahip ki , yani ortamı koklamış hatmetmiş , nerde ne için bulunduğunu biliyor çok takdir ediyorum …

Bilmukabele bende sizin paylaşımları ilgiyle takip ediyorum üstadım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Drogba, Avtandil ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
6,557
Sizinle aynı fikirdeyim (y)
Duygularımı şarkılar ile daha kolay ifade edebildiğimden size aşağıdaki şarkıyı bırakıyorum
Bir ara imzama ekleyeyim bunu 😂

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve ZeuS
Durum
Sosyal Coin
8,710
Cacık tarifi verdim yapamayan 2/3 kişi tespit etmiştim artık onlarda yapabiliyor.Güzel anlatım için teşekkürler.
Zaten cacığı sen soktun aklıma , hepsi senin suçun adminim , tüm cacıkçıların ve ya cacık severlerin vebali senin üstünde 🤣🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ZeuS
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye