Forum dışı harika bir çıtır ile tanışıp görüştük x li setede kendi sayfası var. görüşmek isteyen olursa diye ,@nilaysuu23 buradan iletişim kurabilirsiniz kendisi Anadolu yakasında.tavsiye ederim
Davette bulundumForuma davet etseydiniz keşke herkes daha rahat ulaşı
Paylaşım için teşekkürlerForum dışı harika bir çıtır ile tanışıp görüştük x li setede kendi sayfası var. görüşmek isteyen olursa diye ,@nilaysuu23 buradan iletişim kurabilirsiniz kendisi Anadolu yakasında.tavsiye ederim
Referans için teşekkürlerForum dışı harika bir çıtır ile tanışıp görüştük x li setede kendi sayfası var. görüşmek isteyen olursa diye ,@nilaysuu23 buradan iletişim kurabilirsiniz kendisi Anadolu yakasında.tavsiye ederim
Sizin referansınız ile bana yazsın eğer bahsettiğiniz gibi kaliteli bir partner ise.Davette bulundum
Canımm seni çok seviyorum , teşekkür ederim💙😍🥰🤍💋Forum dışı harika bir çıtır ile tanışıp görüştük x li setede kendi sayfası var. görüşmek isteyen olursa diye ,@nilaysuu23 buradan iletişim kurabilirsiniz kendisi Anadolu yakasında.tavsiye ederim
Herşey çok güzel olacak tatlım.,😘🌹😘🥰Canımm seni çok seviyorum , teşekkür ederim💙😍🥰🤍💋