Nihal Hanım'dan birkaç gün önceden anlasmamız üzere dün akşam muhteşem bir görüşme sağladık. Evinin konumu çok rahatlık gidilebilecek yerde zaten evin içinin temizliğini kendisinin bakımlı olmasını benim anlatacak kelimelerim kifayetsiz kalacaktır.
Dün akşam Nihal Muhteşem bir karşılama ile kapıyı açtı ve bu sefer bir sürprizi oldu bana Banu hanımda yanındaymış kendileri ile tanışma şansını yakalamış oldum. Böylece bir iken iki güzel ve hoş kadın karşımda görmüş oldum.
İkisinde konuşmaları size davranışları muhteşem.
Özel anlarım anlatmayı pek sevmediğim için o bize kalsın sadece şunu belirtmek isterim ikisinde her yönden mükemmel kadınlar.
Bu arada @Sunam Karaca sizin yeriniz bizde ayrı sizi unutmadık.
Son söz olarak herkesin mutlaka ve mutlaka görmesi gereken kendi güzel sohbeti güzel Nihal Hanıma çok ama çok teşekkür ederim.
💛💙💛💙
Dün akşam Nihal Muhteşem bir karşılama ile kapıyı açtı ve bu sefer bir sürprizi oldu bana Banu hanımda yanındaymış kendileri ile tanışma şansını yakalamış oldum. Böylece bir iken iki güzel ve hoş kadın karşımda görmüş oldum.
İkisinde konuşmaları size davranışları muhteşem.
Özel anlarım anlatmayı pek sevmediğim için o bize kalsın sadece şunu belirtmek isterim ikisinde her yönden mükemmel kadınlar.
Bu arada @Sunam Karaca sizin yeriniz bizde ayrı sizi unutmadık.
Son söz olarak herkesin mutlaka ve mutlaka görmesi gereken kendi güzel sohbeti güzel Nihal Hanıma çok ama çok teşekkür ederim.
💛💙💛💙