Sevdiklerinle birlikte nice mutlu huzurlu sağlıklı bereketli yıllara 🎂🎂Nice senelere adminim güzel mutlu bir sene olsun @Deadpool
teşekkür ederimMutlu yıllar 🎂
Dün dedikodunu yaptık @Moria 🦈 ile haberin olsun😉teşekkür ederim
Arayacağım seni aklımdasın
Abicim ben kimsenin dedikodusunu yapmam dedikodu lafı ağır bir ithamdır beni yedi cümle cemaat bilir , sen belki şaka mahiyetli bi şey yazdın ama “dedikodu ” kelimesi bi msjın içine girince her yere çekilebilir ortamın kırılganlığından ve de herkesin yanlış anlama olasılığından dolayı bu cvbı yazmayı hissettim 🙋🏻♂️Dün dedikodunu yaptık @Moria 🦈 ile haberin olsun😉
Ozaman seni bilen yedi cümle cemaate benim cevabım olsun. Cümle içinde kullanılan "Dedikodu" kelimesi şaka maksatlı olarak samimiyete binayen, maksadı seninle ilgili hasbihal ettik manasında kullanılmıştır. Sevgili @Moria 🦈 kimsenin dedikodusunu yapmamıştır. Bende cevap yazmayı hissettim. Bana bu cevabı yazmak zorunda bırakan kırılgan ortamı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Söyleyeceklerim bukadar...Abicim ben kimsenin dedikodusunu yapmam dedikodu lafı ağır bir ithamdır beni yedi cümle cemaat bilir , sen belki şaka mahiyetli bi şey yazdın ama “dedikodu ” kelimesi bi msjın içine girince her yere çekilebilir ortamın kırılganlığından ve de herkesin yanlış anlama olasılığından dolayı bu cvbı yazmayı hissettim 🙋🏻♂️
Şunu söylemeyi unuttum yapılmış bir dedikodu da varsa ben yapmışımdır. Moria ile hiçbir alakası yoktur...Ozaman seni bilen yedi cümle cemaate benim cevabım olsun. Cümle içinde kullanılan "Dedikodu" kelimesi şaka maksatlı olarak samimiyete binayen, maksadı seninle ilgili hasbihal ettik manasında kullanılmıştır. Sevgili @Moria 🦈 kimsenin dedikodusunu yapmamıştır. Bende cevap yazmayı hissettim. Bana bu cevabı yazmak zorunda bırakan kırılgan ortamı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Söyleyeceklerim bukadar...
Yeni yaşında mutlu sağlıklı huzurlu ol sayın adminim @deedpoolNice senelere adminim güzel mutlu bir sene olsun @Deadpool