Nice senelere DEADPOOL 🎂🎂🎂🎂

• Konbuyu başlatan ARES
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
3,684
Mutlu yıllar Deadpool Bey 🎂 2 Ağustos yakışıklılar gününden sonra olması da güzelmiş :D

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
8,710
Dün dedikodunu yaptık @Moria 🦈 ile haberin olsun😉
Abicim ben kimsenin dedikodusunu yapmam dedikodu lafı ağır bir ithamdır beni yedi cümle cemaat bilir , sen belki şaka mahiyetli bi şey yazdın ama “dedikodu ” kelimesi bi msjın içine girince her yere çekilebilir ortamın kırılganlığından ve de herkesin yanlış anlama olasılığından dolayı bu cvbı yazmayı hissettim 🙋🏻‍♂️

Durum
Sosyal Coin
3,773
Abicim ben kimsenin dedikodusunu yapmam dedikodu lafı ağır bir ithamdır beni yedi cümle cemaat bilir , sen belki şaka mahiyetli bi şey yazdın ama “dedikodu ” kelimesi bi msjın içine girince her yere çekilebilir ortamın kırılganlığından ve de herkesin yanlış anlama olasılığından dolayı bu cvbı yazmayı hissettim 🙋🏻‍♂️
Ozaman seni bilen yedi cümle cemaate benim cevabım olsun. Cümle içinde kullanılan "Dedikodu" kelimesi şaka maksatlı olarak samimiyete binayen, maksadı seninle ilgili hasbihal ettik manasında kullanılmıştır. Sevgili @Moria 🦈 kimsenin dedikodusunu yapmamıştır. Bende cevap yazmayı hissettim. Bana bu cevabı yazmak zorunda bırakan kırılgan ortamı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Söyleyeceklerim bukadar...

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
3,773
Ozaman seni bilen yedi cümle cemaate benim cevabım olsun. Cümle içinde kullanılan "Dedikodu" kelimesi şaka maksatlı olarak samimiyete binayen, maksadı seninle ilgili hasbihal ettik manasında kullanılmıştır. Sevgili @Moria 🦈 kimsenin dedikodusunu yapmamıştır. Bende cevap yazmayı hissettim. Bana bu cevabı yazmak zorunda bırakan kırılgan ortamı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Söyleyeceklerim bukadar...
Şunu söylemeyi unuttum yapılmış bir dedikodu da varsa ben yapmışımdır. Moria ile hiçbir alakası yoktur...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,918
adminişkomun doom günü kutlu olsun, hepi börtdey olsun, sağlıklı keyifli hep mutlu olsun ... ama bu arada morişko ne diyo, kim dedi kim kodu ben ağnamadım bi ...:unsure: ... ben kefilim bak, bu moria var yaaaa! ne dedikodusu lang, aazı var dili yok, ben şahitim, bi rakı içmeye gittik, aazından kerpetenle laf alamadım ... :ROFLMAO:

Beğenenler:
  • AlevAlev
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve Avtandil

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim. Bir arkadaşımın kazası ve doğum günüm aynı ana denk geldiği için çok ilgilenemedim. Her birinize tek tek teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Hep beraber daha iyiye...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, xxxxxxxxxxxx ve Bayer
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye