Olumlu Görüşme Newsli Siteden Bir Hanımefendi

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
345
1-2 ay önce NewsliSiteden Alına Derin ile mesajlaştık, hemen cevap verdi ve 1 gün sonrasına randevu oluşturduk. Avrupa yakasında bir rezidans da kalıyor kendisi. Park sorun değil toplu ulaşım için uygun değil bence. Taksi ya da araç şart.

Kızımız fotolardan bir tık kilolu balık etli denilebilir. Evi 1+1 düzenli idi. Müthiş bir jartiyer ile karşıladı beni; ancaaaakkk görüşme yapmadım. Neden derseniz evde bir ufak kız akrabası vardı 11-15 yaş arasında. Tabi benim mod kaçtı, kendisi ikram vs hazırladı aldı içeri yok sorun değil vs dedi; ama bence sorundu. Baktı olmayacak tamam gidebilirsin dedi zaten benim gözler hep kapıda:) çıktım dışarı aradı hemen gondericem işte bir yere AVM ye vs gel dedi de çoktan benim mod düşmüştü.

şimdi neden olumlu yorum yazıyorum
1. Kız fotodaki hanımefendi ve gerçekten güzel. Süper iletişimi var. Doğal bir kadın (göğüsler de doğal:) )
2. Ücreti ne kadar vermiş olsam da kendisi ısrar etti ve geri verdi ücreti. Yani kız güvenilir aslında. Başta doğru iletişimi kursa müthiş bir gece yaşatırdı.
3. O seksiliğin performansından hiç şüphem yok. Eminim harikadır.

Başta bir sorun, iyi iletişim kurun (evde tek mısın vs) gözü kapalı gidin. Ama emin de olun :)

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
1-2 ay önce NewsliSiteden Alına Derin ile mesajlaştık, hemen cevap verdi ve 1 gün sonrasına randevu oluşturduk. Avrupa yakasında bir rezidans da kalıyor kendisi. Park sorun değil toplu ulaşım için uygun değil bence. Taksi ya da araç şart.

Kızımız fotolardan bir tık kilolu balık etli denilebilir. Evi 1+1 düzenli idi. Müthiş bir jartiyer ile karşıladı beni; ancaaaakkk görüşme yapmadım. Neden derseniz evde bir ufak kız akrabası vardı 11-15 yaş arasında. Tabi benim mod kaçtı, kendisi ikram vs hazırladı aldı içeri yok sorun değil vs dedi; ama bence sorundu. Baktı olmayacak tamam gidebilirsin dedi zaten benim gözler hep kapıda:) çıktım dışarı aradı hemen gondericem işte bir yere AVM ye vs gel dedi de çoktan benim mod düşmüştü.

şimdi neden olumlu yorum yazıyorum
1. Kız fotodaki hanımefendi ve gerçekten güzel. Süper iletişimi var. Doğal bir kadın (göğüsler de doğal:) )
2. Ücreti ne kadar vermiş olsam da kendisi ısrar etti ve geri verdi ücreti. Yani kız güvenilir aslında. Başta doğru iletişimi kursa müthiş bir gece yaşatırdı.
3. O seksiliğin performansından hiç şüphem yok. Eminim harikadır.

Başta bir sorun, iyi iletişim kurun (evde tek mısın vs) gözü kapalı gidin. Ama emin de olun :)
Yani burada biraz sizin sanırım psikolojiniz durumu kaldırmadı ama şöyle düşünün, evet bir çok kadının çocuğu var hatta evliliklerini bitirmiş oluyor. Yani kısacası bu işe ihtiyacı olmayan kimse girmez. Yani fantezi olarak yabancılar ile sevişmek heyecan verici olabilir belki ama bunu düzenli olarak ve seçemeyeceğiniz kişiler ile yapıyorsanız bu bir iştir. Sizi çok iyi anlıyorum seks cinsellik pozisyonlar falan derken bir çocuk arabası görmek o an sevişeceğiniz kadının bir çocuğu olduğunu bilmek sizi düşürmüş olabilir ama keşke biraz daha sohbet edip siz yapmak için gittiğiniz şeyi yapsaydınız oda dediğiniz gibi işini çok iyi icra edecekti.

Bu tür konulara çok takılan yada hiç takılmayanlar var neticede zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence yaptığınız doğru değildi, ödemeyi bırakabileceğinizi söylemişsiniz ama emin olun o partner kendisini sizden sonra çok daha kötü hissetmiştir.

Neyse bilgilendirme için teşekkürler. Oranın partnerleri için kendi yorum bölümü var. Sanırım artık forum dışında bir platformda olan partnerlerin referanslarını yasaklamamız gerekecek çünkü sorun oluyor onların rızası dışında referansın yayınlanması.

Bu newsli site hakkında yazılan son referans olsun bence, hem forumdaki partnerlere haksızlık oluyor hem de forumdan haberdar olmalarına rağmen forumda bulunmayarak zaten burada konularının olmasını istemiyorlardır diye düşünüyorum.

Konu kilit ve bundan sonra Newsli site referansı açmak yasaktır.

Bilgilerinize.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fingolfin
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye