News li site ajansları

Durum
Sosyal Coin
4,159
Selamlar, yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. News li sitede bir çok ajans var. Ajansa baplı Partnerlerin yorumlarına baktığım da bu ajansdan uzak durun yada bu ajansın pembişleri çok iyidir. Tarzında yorumlar var. Ankara'da bu ajanslarla alışveriş yapan diyalog kuran var mı? Güvenilir, resimdeki partneri gönderen, süprizlere kapalı ajanslar hangileri?
Forum kurallarını çiğnemediğimi umut ediyorum 🤗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Stigmataa
Durum
Sosyal Coin
2,736
Bende bu siteyi merak ediyordum, konu çok yerinde olmuş .

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,358
Zamanında İstanbul da takılırdım bende , o zamanlar kızları 20-25 ti yaş ortalaması tecrübesizdi çoğu , 2 aylığına gelip sonra normal hayatlarına dönen genç kızlardı ,döve döve Yasaklı kelime gıkları çıkmazdı , fizikler iyiydi ajansların fiyatlarda 100 dolar civarına 2 saat falandı. Gren , dedecan otellerine sorgu sual olmadan girip çıkardık, ajanslar otelleri de halletmişti kısaca rahattı yani. Pride ı tek geçerdim ajanslardan. Artık takılmıyorum ama fiyatlar uçuk ,geçenlerde bi gözattım 200 dolaresten başlıyor işe yarar bişi de yok ,kızlar ise nanay hepsi hurda eskiye göre , tak çıkar tipler çoğu, bence parana yazık.

Durum
Sosyal Coin
13,244
newsli siteyle tanışmam 2018 sonbaharıydı galiba. saatlik ücretler yaklaşık 120 dolares civarıydı. çeşit ve kalite olarak güzel bir kanaldı.

şimdi baktığımızda ise saatlik ücretler 300 dolares'e geldi, fake profil sayısı çok yükseldi ve hep aynı kızlar dönüp duruyor. çok bir esprisi kalmadı bence

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
391
Newsli siteden bir gorusme yaptim
Yabanci bi pembisti
bi gittim on sevisme sonrasi bi baktimki regl, hemde yogun sekilde :D hicbisey yokmus gibi devam etmeye calisti terk ermek zorunda kaldim…

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
26,170
Forumdan şaşma derim. Özellik yabancı kızlar büyük kumar %80 aynısı çıkmıyor. Çoğu günde en az 4 5 görüşme yapıyorlar hal böyle olunca biran önce bitsin derdindeler. Üstelik fiyatlar çok yüksek. Riske girip denerim dersen sen bilirsin ama bence deymez. Forum gerçek resim, fiyat, güven daha bir sürü açıdan kat ve kat daha iyi.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: su27 ve John coffey
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye