Neden böyle birşey yapılıyor anlamıyorum

Durum
Sosyal Coin
13,775
Arkadaşlar merhaba;
Bir konu kafama takıldı o yüzden buradayım yazıp sizinde fikrinizi almak istedim. Belki benim yanlış anlamamdan dolayı oluyordur. Amacım kimseyi suçlamak falanda değil onu baştan söylim.
Bu ve diğer forumdaki bazı bayan partnerlerin özel Telegram kanalları var. Olabilir gayet doğaldır çünkü bazılarının istekleri bu yönde olabilir saygı duyarım. Fakat anlatacağım olay toplamda 12 saat içerisinde gerçekleşti. Bir partnere merak olarak Twitter üzerinden yazdığımda kanal ödemesinin 200 tl, Whatsapptan yazdığımda 250 tl ve Telegram üzerinden yazdığımda 300 tl olarak söyledi. Ve hepsinde benim aynı kişi olmadığımdan yüzde yüz emin bir şekilde yazdım. Anlamadığım neden böyle birşey yapılıyor yada neden böyle birşeye ihtiyaç duyuluyor

Herkese selamlar saygılar

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: rio
Durum
Sosyal Coin
8,003
Hocam sorduğunuz soru,
Neden her defasında farklı farklı para istediğimi yanlis anlamadım değil mi?
Bunu kendisine sordunuz mu?
Yoksa hani ben kendisine soramiyorum ayıp olur,
Deneyimlerinizden yola çıkıp bunu cevaplarsanız iyi olur mu diyorsunuz?
O zaman ben fikrimi söyleyeyim,
Hiç bir fikrim yok....

Durum
Sosyal Coin
19,864
Tanıtım Konusu Referansları
Hocam sorduğunuz soru,
Neden her defasında farklı farklı para istediğimi yanlis anlamadım değil mi?
Bunu kendisine sordunuz mu?
Yoksa hani ben kendisine soramiyorum ayıp olur,
Deneyimlerinizden yola çıkıp bunu cevaplarsanız iyi olur mu diyorsunuz?
O zaman ben fikrimi söyleyeyim,
Hiç bir fikrim yok....
Valla benim de hiç bi fikrim yok

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Tom Ford, Moria 🦈 ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
6,557
Üstadım nasıl aynı ürüne farklı farklı marketlerde farklı fiyat ödüyorsanız bu da muhtemelen aynı şey.

Instagram'dan sorsaydınız büyük olasılıkla 400 TL cevabı alacaksınız. Siz en iyisi en uygun gördüğünüz yerden ürünü alın hepimizin yaptığı gibi.

Kısaca piyasa ekonomisine hoş geldiniz ;)

Durum
Sosyal Coin
8,710
Çok basit açıklaması var değerli dostum serbest piyasa uygulaması; bir malı ve ya hizmeti farklı mecralardan farklı fiyatlara satmak çok normal bir sistem , neticede herkes sizin gibi araştırma sürecine girmediği için her mecranın farklı müşteri kitlesi olduğu için her mecraya aynı hizmeti farklı fiyatlara ücretlendirmek çok doğal bir pazarlama sistemi , örneğin Twitter üzerinden soran müşteri vasat ona 200 TL yeter, wp orta seviye müşteri 250 TL olabilir artık kafasında Telegramı hangi seviyede görüyorsa orası içinde 300 TL uygun görmüş , kapitalizmin çarkları içinde her yol mübahtır 😉

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Elmira, rio, Hawkeye ve 2 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
13,775
Benim anlatmak istediğim tabiki serbest piyasa istediği rakamları söyleyebilir. Ama bence bu ileride daha başka sorunlarında başlangıcı olabilir. Neyse o kısım çok karışık fazla girmeyelim. Cevap verme nezaketi gösteren herkese teşekkür ederim

Beğenenler:

rio

Durum
Sosyal Coin
8,502
3 farklı uygulama 3 farklı fiyat.Benim burada merak ettiğim,sohbet boyutunda farklılık varmı?
Twittirda normal sohbet
Whatsaap plus sohbet
Telegram mega plus sohbet gibi 😁

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈 ve ARES
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390