Neden ankara uye sayisi bu kadar az?

Durum
Sosyal Coin
8,860
Merhaba herkese.yeni uyeyim su ana kadar buradan tecrube edebildigim bir kisi oldu.onu da zaten onceden taniyormusum) ama foruma baktığımda ankaradan cok az bayan arkadas goruyorum.gozume izmit denizli bile carpiyor ama ankara cok kısır kalmis.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Ankarada görüşme yapan bazı üyeler foruma kazandırmak yerine forumu bulmasınlar diye uğraştıkları için bu durum normal yinede Ankara için seçenekler fazla forumda

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kuzey301 ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
37,725
Demin saydım, 10 adet partner var. Bundan daha yüksek sayıda gerçek bilgilere ve fotoğraflara sahip partnerin olduğu bir mecra varsa, oralara bakmak daha mantıklı olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kuzey301, Avtandil ve Bayer
Durum
Sosyal Coin
1,501
Merhaba herkese.yeni uyeyim su ana kadar buradan tecrube edebildigim bir kisi oldu.onu da zaten onceden taniyormusum) ama foruma baktığımda ankaradan cok az bayan arkadas goruyorum.gozume izmit denizli bile carpiyor ama ankara cok kısır kalmis.
Çünkü Ankara da telebar pavyon vs vs kültürü var.
Genelde alışkanlık bunlar üzerine.
Rüzgarlı da ara sokakta arkadaş zoruyla girdiğim çok kötüdür diye gittiğim pavyon da sadece sanki modellik ajansindan seçilmiş bayanlarla dolu olduğunu görünce şok olmuştum. Ve masallardaki beyfendilerin hep takım kıyafet li olması da ayrı bir şok tu.
Tarla sat pavyonda ye hikaye değil gerçektir.

bayanların genelinin de bu şekilde çalışması normaldir çünkü para oralarda dönüyor.

bizim gibi pavyon ortamlarını sevmeyenler de ajanslarda forumlarda iks li sitelerde arayış içinde. mutlu olmak stres atmak istediğimiz zaman bize eşlik edecek insanı arama çabaları.( Bir süre sonra alışkanlık)

ama bizler Ankara'da azınlık, mekan alışkanlıkları olanlar çoğunluk. Bizler daha bilinçli onlar genelde daha bilinçsiz.

Belki bizide dolandırıyorlar çarpıyorlar ama mekan alışkanlıkları olanları mahvediyorlar
Empati yapıyorum bende bu işi Ankara'da yapacak bayan olsam mekanda çalışırdım kısacası.😀

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kuzey301
Durum
Sosyal Coin
680
Çünkü Ankara da telebar pavyon vs vs kültürü var.
Genelde alışkanlık bunlar üzerine.
Rüzgarlı da ara sokakta arkadaş zoruyla girdiğim çok kötüdür diye gittiğim pavyon da sadece sanki modellik ajansindan seçilmiş bayanlarla dolu olduğunu görünce şok olmuştum. Ve masallardaki beyfendilerin hep takım kıyafet li olması da ayrı bir şok tu.
Tarla sat pavyonda ye hikaye değil gerçektir.

bayanların genelinin de bu şekilde çalışması normaldir çünkü para oralarda dönüyor.

bizim gibi pavyon ortamlarını sevmeyenler de ajanslarda forumlarda iks li sitelerde arayış içinde. mutlu olmak stres atmak istediğimiz zaman bize eşlik edecek insanı arama çabaları.( Bir süre sonra alışkanlık)

ama bizler Ankara'da azınlık, mekan alışkanlıkları olanlar çoğunluk. Bizler daha bilinçli onlar genelde daha bilinçsiz.

Belki bizide dolandırıyorlar çarpıyorlar ama mekan alışkanlıkları olanları mahvediyorlar
Empati yapıyorum bende bu işi Ankara'da yapacak bayan olsam mekanda çalışırdım kısacası.😀
O mekanlardan çıkacak bayan en fazla yüzde 10 dur. Gerisi asla erkekle ilişki için çıkmaz. Randevu verir içeride içkiyi ısmarlattırır sonra ara ki bulasın:))

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye