yerim seni🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
Çok ayıp aman öyle gezip te hasta olma 🤭😀😎🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
Bırakın güzellikleri herkes görsün 🌹🥰🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
Gel yeee bebeğim 💋🤣🤣yerim seni
Bende ayıp dedim ama dinlemiyorlar işte 🤪🤪🤣🤣😘😘büyük biz heyecanla bekliyorum ☺️☺️☺️ iyi yolculuklar diliyorum canım yarın görüşmek üzere 🥰🥰Çok ayıp cansel hanım yarın geliyorum sizi şikayet etmeye
Yok yok birşey olmaz havalar sıcak hasta olmam merak etme sen 🤣🤣🥰🥰🥰Çok ayıp aman öyle gezip te hasta olma 🤭😀😎
Bende tam olarak öyle düşünüyorum ama biraz da ayıp sanki 😉😉🤪🤪🤣🤣🥰🤭🤭😎teşşekkür ederim 🥰Bırakın güzellikleri herkes görsün 🌹🥰
Memiktolar da tombiktoymuş hahahaj🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
İyi ben söyleyim de sonra neden böyle oldu niye böyle demedin diye tribe bağlama 🤭🤣🤣Yok yok birşey olmaz havalar sıcak hasta olmam merak etme sen 🤣🤣🥰🥰🥰
Bencede çok ayıp🤣🤣🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
Aaaa nasıl olmuş öyle şey o memişe azar geçerim ben 😄😄😜🤪😋😋😋🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
Üşümesin, hemen elimizle kapatalım onu (tamamen masumane niyetlerle )🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
Ayıp olacak bişey yok,ortam bel altı ama seviye belli,sizinki bel üstü olduğu için sorun yok 🤭😂Bende tam olarak öyle düşünüyorum ama biraz da ayıp sanki 😉😉🤪🤪🤣🤣🥰🤭🤭😎teşşekkür ederim 🥰
Hahaaaa tombik mi toy mu hiç anlamadım 🤣🤣🥰Memiktolar da tombiktoymuş hahahaj
Hahaaa uyarınızı dikkate alıcam @Oktayca bey 🤪🤣🤣🤭🤭yok ben trip atmam merak etmeyin 🤣🤣🥰🥰İyi ben söyleyim de sonra neden böyle oldu niye böyle demedin diye tribe bağlama 🤭🤣🤣
Bende öyle diyorum zaten 🤪🤪🤭🤣Bencede çok ayıp🤣🤣
Yani gerçekten ben hiç anlamıyorum sanırım kiyaffeten dolayı dışarda kalmış 🤪🤪🤣🤣Aaaa nasıl olmuş öyle şey o memişe azar geçerim ben 😄😄😜🤪😋😋😋
🥰🥰🥰🥰🥰
Demiiii ama yazık değil mi onada 🤣🤣🥰🥰🤭🤭😎😎Oda cektirsin ne olucak yani 😊
Çok üşümüşler bencede gelip kapatmak gerek 🤣🤣🥰🥰Üşümesin, hemen elimizle kapatalım onu (tamamen masumane niyetlerle )
Bak burda çok haklısınız 🤪🤣 benimki bel üstü oyuzden sorun yok 🥰🥰🤪🤣🤣Ayıp olacak bişey yok,ortam bel altı ama seviye belli,sizinki bel üstü olduğu için sorun yok 🤭😂
Şimdi biri iş biti mi hepsi mi diyorsun memitolar için🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
İyi bakalım 🥰Hahaaa uyarınızı dikkate alıcam @Oktayca bey 🤪🤣🤣🤭🤭yok ben trip atmam merak etmeyin 🤣🤣🥰🥰
🤪🤪🤪🤣😎🥰 Memitom açıkta kalmış yinee🤣🤪🤭
ben de bilemedim,yakından incelek lazım hahaahHahaaaa tombik mi toy mu hiç anlamadım 🤣🤣🥰