Onaylı Referans Naz Atay Incall :)

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
13,594
Öncelikle yeni yılın sağlık , huzur ve keyif getirmesini diliyorum :)

Naz hanım ile Aralık ayının sonuna doğru incall hizmetini fırsat bilerek tekrar görüşme ayarlayabildim , telefonda planlama yaparken bile o kadar cezbedici ve istek uyandırıyor ki benim için çok uzakta olmasına rağmen bile insanın o anlarda gözü görmüyor ) !

Incall konumu kolay bulunabilir ve site içerisinde , güvenli lokasyonda . Daireye girince ne göreyim yakın bir arkadaşıda masada misafirimiz oldu , hoş sohbet derken o mini elbesenin arasına kaymaya başladı benim gözler , konuyu daha uzatmayıp odaya aldım Naz hanımı . Güzel , hareketli ve karsılıklı tatmin olunan seanstan sonra masaya döndük , ancak gözüm bu sefer arkadaşına da kaymaya başladı :) Birazda alkolun etkisiyle arkadaşıyla da bi okadar istekli , ateşli bir görüşme yaşadık ve gecenin geç saatlerinde güler yüzle ayrıldık ..

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Bir taşla iki kuş 😊 referans yazısı için teşekkürler @Naz Atay lütfen referansına cevap verirmisin

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Naz Atay
Durum
Sosyal Coin
17,669
Tanıtım Konusu Referansları
Öncelikle yeni yılın sağlık , huzur ve keyif getirmesini diliyorum :)

Naz hanım ile Aralık ayının sonuna doğru incall hizmetini fırsat bilerek tekrar görüşme ayarlayabildim , telefonda planlama yaparken bile o kadar cezbedici ve istek uyandırıyor ki benim için çok uzakta olmasına rağmen bile insanın o anlarda gözü görmüyor ) !

Incall konumu kolay bulunabilir ve site içerisinde , güvenli lokasyonda . Daireye girince ne göreyim yakın bir arkadaşıda masada misafirimiz oldu , hoş sohbet derken o mini elbesenin arasına kaymaya başladı benim gözler , konuyu daha uzatmayıp odaya aldım Naz hanımı . Güzel , hareketli ve karsılıklı tatmin olunan seanstan sonra masaya döndük , ancak gözüm bu sefer arkadaşına da kaymaya başladı :) Birazda alkolun etkisiyle arkadaşıyla da bi okadar istekli , ateşli bir görüşme yaşadık ve gecenin geç saatlerinde güler yüzle ayrıldık ..
Ayağına saglık tatlım okadar yolu hiç düşünmeden gelmişsin tabiki jetlerimizi yaparız herzmn bekleriz bu güzel geceyi tekrar yaşamak üzere😘
💗💗💗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Durum
Sosyal Coin
1,155
sevişmenize sağlık , referans ve paylaşım için teşekkürlerrr, her zaman bir arkadaşı yanında var mı ?

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Naz Atay
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye