Büyülü mü? Büyücü mü? Büyüleyici mi? Bilemedim... 8 mail sonrası malum sebeplerden dolayı hayatinda otel tutmayan ben hangi ara otel ayarladım hangi ara İzmire indim hangi ara yoldaki 3 çiçekçiye istediğim çiçeği sorup buldum hatırlamıyorum bile... odaya geçip ikramların gelmesini beklerken çalan kapıyı açmamla görevli garsonu beklerken bir anda karşımda dünya güzeli bir kadın.... o nasıl bir endam nasıl bir işve nasıl duru bir güzellik... anlatılmaz...kelimeler kifayetsiz kalır... Büyülendim resmen ve heyecandan kalbim 1500 atıyor... biraz hoş sohbet muhabbet derken hep dediğim şey tekrar aklıma geldi:"beynimle ve kalbimle sevişmediğim kadınla yatakta sevişemem..." işte o kadın Duygu idi... Bir insan her şeyiyle mükemmel olabilir mi? O kadar zarif o kadar nahif o kadar elit ki... sonra banyoya girip geri geldiğinde bambaşka bir güzel çıktı karşıma mankenler halt etmiş yanında... 40 yıllık sevgilim gibi böyle bir ten uyumu böyle bir tutku böyle bir sevişme çok nadir gördüm... dudaklar baldan tatlı vücudu her zerresi öpülesi... Her anın her saniyenin keyfini çıkardık doyamadık...sürprizlerle dolu bir gün idi keyifle kahkahalarla geçen saatler... anlatılacak daha çok şey var da özelimiz bizde kalsın gerçi anlatilmaz yaşanır dedikleri tam da buydu... velhasıl zaman nasıl geçti anlamadım ve veda vakti gelince ayrılmak zor oldu... nicesi ve tekrarı gelsin dediğim nadide çiçeğim kazablankam Duygu... iyi ki tanımışım iyi ki varsın... dört gözle tekrar buluşacağımız günü iple çekiyorum... hala dilimde tadın tenimde kokun gönlümde yerin var nadide çiçeğim... Bu güzel gece için tekrar sonsuz teşekkürler @Duygu Kayaoğlu
Son düzenleme: