Bugün, bir süredir bende zarif, zeki, zevkli ve kültürlü bir kadın imajı yarattığı için gözüme kestirdiğim @Minilissa ile iki saatlik bir görüşme yapma şansım oldu. Öncelikle evi şirin ve merkezi bir yerde, bulmam çok kolay oldu. Yoğunumsu bir iş gününden sonra heyecanlı bir şekilde koşar adım yolunu tuttum. Tarif edilen lokasyona geldim ve kapıyı çok tatlı, miniş bir hatun açtı 🙃 hemen içeri geçtik ve muhabbete başladık. Şunu söylerken abartmıyorum ki, hiç sıkılmıyorsunuz Minilissa ile konuşurken. Konular konuları açıyor, sohbet aşırı doğal bir şekilde ilerliyor. Ben çok keyif aldım kendisi ile havadan sudan, derin, kişisel, genel her şeyi konuşmaktan. 4 saatlik görüşme almış olsam yine de sıkılmam gibi hissediyorum, çünkü konuşacak konumuz bitmez. Filmlerden dizilerden bahsettik epey, baya bir öneri yaptık birbirimize🙃 sohbet ederken de birden kendisinin baştan çıkarıcı parfümünü duyunca bende çabucak bir duşa girme isteği oluştu😁
Yatak faslında detay vermeyi asla sevmiyorum, ama Minilissa ile sevişmek çok keyifli. Bir kere zaten minyon, sevimli ve çok güzel bir kadın olduğu gerçeği var. Bir de gerçekten herrr yeri çok aşırı güzel kokuyor. Sadece parfümden olamaz yani kendi ten kokusu da çok aşırı güzel. 5 duyuya aynı anda hitap ediyor.
İlk seansımızı tamamladıktan sonra yine harlı bir biçimde muhabbete devam ettik. "Muhabbet çok sardı devam etmek istiyorum, ama yine sevişmek de istiyorum ne yapmalıyım" tarzında bir moda soktu yani beni😂 bir süre sonra tekrar yatak odasının yolunu tuttuk. Yine uzun ve güzel bir şekilde sevişildi, benim "Tamam bitirelim artık" diyip de vücudundan vücudumu bir türlü ayıramayışıma gülüşüldü😂 en son da kısa da olsa yine yoğun ve hoş bir muhabbetle görüşmemizi sonlandırdık. Üzerime kokusu ve dudaklarıma tadı sinmiş bir şekilde, keyifle evime döndüm. Her şey için çok teşekkür ederim @Minilissa çok keyif aldım. Her şey gönlünce olsun tekrar görüşmek dileğiyle😘
Dipnot: Samuray amcayı ziyaret edersen beni hatırla😂
Yatak faslında detay vermeyi asla sevmiyorum, ama Minilissa ile sevişmek çok keyifli. Bir kere zaten minyon, sevimli ve çok güzel bir kadın olduğu gerçeği var. Bir de gerçekten herrr yeri çok aşırı güzel kokuyor. Sadece parfümden olamaz yani kendi ten kokusu da çok aşırı güzel. 5 duyuya aynı anda hitap ediyor.
İlk seansımızı tamamladıktan sonra yine harlı bir biçimde muhabbete devam ettik. "Muhabbet çok sardı devam etmek istiyorum, ama yine sevişmek de istiyorum ne yapmalıyım" tarzında bir moda soktu yani beni😂 bir süre sonra tekrar yatak odasının yolunu tuttuk. Yine uzun ve güzel bir şekilde sevişildi, benim "Tamam bitirelim artık" diyip de vücudundan vücudumu bir türlü ayıramayışıma gülüşüldü😂 en son da kısa da olsa yine yoğun ve hoş bir muhabbetle görüşmemizi sonlandırdık. Üzerime kokusu ve dudaklarıma tadı sinmiş bir şekilde, keyifle evime döndüm. Her şey için çok teşekkür ederim @Minilissa çok keyif aldım. Her şey gönlünce olsun tekrar görüşmek dileğiyle😘
Dipnot: Samuray amcayı ziyaret edersen beni hatırla😂