Onaylı Referans Müthiş

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,410
Kendisiyle bir gün önceden mesajlaşarak dün görüşme fırsatı bulabildim. Konumu Osmanbey Metroya yakın. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Çok özel hissettirmesini çok iyi biliyor. Kendisine çok teşekkür ederim. En kısa zamanda yeniden görüşmek ümidiyle

Durum
Sosyal Coin
32,898
Kendisiyle bir gün önceden mesajlaşarak dün görüşme fırsatı bulabildim. Konumu Osmanbey Metroya yakın. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Çok özel hissettirmesini çok iyi biliyor. Kendisine çok teşekkür ederim. En kısa zamanda yeniden görüşmek ümidiyle
Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Sevgili fasulye, Seninle tanıştığım için mutluyum 😇 Beklentilerini fazlasıyla karşılayabilmişim 😍 Sevindim 🌸 Karşımdaki kişi benim için çok özeldir ❤️ Sana bunu hisettirebilmiş olmak beni çok mutlu etti 😍 Değerli zamanını ayıırp bu güzel referans yazısını yazmışsın , çok teşekkür ediyorum 🙏 Tekrar görüşmek dileğiyle… Sevgiler
😘🌼

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil ve fasulye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye