Onaylı Referans Mükemmel ötesi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
282,746
@Alya Demirel çıtı pıtı çok tatlı işini çok güzel yapan partneri ni memnun bırakan
Tavsiye edilecek biri muhabbet olarak da çok güzel muhabbetti var sanki kırk yıllık arkadaş gibi sevecen sıcak kanlı işini severek yapıyor ısrarla tavsiye ediyorum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,982
@Alya Demirel çıtı pıtı çok tatlı işini çok güzel yapan partneri ni memnun bırakan
Tavsiye edilecek biri muhabbet olarak da çok güzel muhabbetti var sanki kırk yıllık arkadaş gibi sevecen sıcak kanlı işini severek yapıyor ısrarla tavsiye ediyorum.
Referans için teşekkürler iki

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,490
Tanıtım Konusu Referansları
canım güzel referansın için teşekkür ederim. görüşmeden bende çok keyif aldım kendine iyi bak tekrar görüşmek üzere 🥰🥰💗💗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: İsa01
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye