Onaylı Referans Mükemmel Ötesi bir İnsan

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,952
Dün gece mükemmel ötesi bir kadın ile bilmem kaçıncı görüşmemiz oldu ama sanki ilk kez konuk oluyorum gibi heyecanlı bir randevuydu. Evi de kendisi gibi sıcak ve muhteşem bir ortam ile mükemmel saatler geçirdik. Böyle bir kadın ile yaşanılan özel zamanlar için sadece ZiRVE diyebiliyorum ve görüşmeyenler bilemez diyebilirim. Her şey için tekrar güzel kadın sizinle geçen tüm saatler adete dakika gibi hemen geçiyor ama sizi özlemesi bile güzel…

Durum
Sosyal Coin
16,372
Tanıtım Konusu Referansları
Dün gece mükemmel ötesi bir kadın ile bilmem kaçıncı görüşmemiz oldu ama sanki ilk kez konuk oluyorum gibi heyecanlı bir randevuydu. Evi de kendisi gibi sıcak ve muhteşem bir ortam ile mükemmel saatler geçirdik. Böyle bir kadın ile yaşanılan özel zamanlar için sadece ZiRVE diyebiliyorum ve görüşmeyenler bilemez diyebilirim. Her şey için tekrar güzel kadın sizinle geçen tüm saatler adete dakika gibi hemen geçiyor ama sizi özlemesi bile güzel…
Cok tesekkür ederim gercekten kaliteli hos sohbetli bir vakit geciyorum sizinle….sizde de güzel izler bırakabildiysem ne mutlu bana iyki varsınız 🙏🏻🥰 herzaman kapım size acıktır kalbi güzel beyefendicim ☺️

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Deadpool, Aliaslanturk ve chtazgn
Durum
Sosyal Coin
42,982
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Öykü Şanlı
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye