Onaylı Referans Mükemmel bir saat

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,603
Herkese merhaba,

Uzun zamandır takip ettiğim, görüşmeyi istediğim Cansel hanımla iletişime geçerek randevulaştık. Merkezi ve kolay bulunur konumdaki evinden dolayı hiç sıkıntı yaşamadım. Kapıyı açtığındaki o enerjisi sizi hemen sarıyor. Heyecanınızı atlatmanız ve rahatlamanızı sağlıyor. Her şeyden önce müthiş bir ev sahibi. Güzel sohbetiyle soluklanıyorsunuz. Daha sonra ise sizi içeri aldığında ise terletiyor. Çok anlayışlı ve istekli biri. Birbirimizin zevk alışlarına kaptırarak bir saati tamamladık. Mutlaka devamı gelecek. Çok teşekkürler Cansel🙏

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese merhaba,

Uzun zamandır takip ettiğim, görüşmeyi istediğim Cansel hanımla iletişime geçerek randevulaştık. Merkezi ve kolay bulunur konumdaki evinden dolayı hiç sıkıntı yaşamadım. Kapıyı açtığındaki o enerjisi sizi hemen sarıyor. Heyecanınızı atlatmanız ve rahatlamanızı sağlıyor. Her şeyden önce müthiş bir ev sahibi. Güzel sohbetiyle soluklanıyorsunuz. Daha sonra ise sizi içeri aldığında ise terletiyor. Çok anlayışlı ve istekli biri. Birbirimizin zevk alışlarına kaptırarak bir saati tamamladık. Mutlaka devamı gelecek. Çok teşekkürler Cansel🙏
Tatlım 🤗🤗 teşekkür ediyorum takip ve güzel yorumun için 💋💋benim içinde çok güzel bir görüşme oldu herşey için çok teşekkür ediyorum 🌺🌺🌺 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰 anlayış ve kibarlık karşılık canım benim çok tatlısın kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 rica ederim bitanemm 🌺🌺🌺🌺 bir sonraki görüşmeye kadar hoşçakal ❤️❤️❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: canist
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Referans için teşekkürler, Reyhan pardon @Cansel Ulusoy yine kalp çalmış, nice güzel görüşmelere...
Dağlar kızı Reyhan 🤪🤪❤️🤣senin o Reyhan diyen ağzını yerim ben bir daha Reyhan diyemezsin 🤪🤪🤣🤣🤣🥰🥰ehhh biraz çalmış olabilirm 🤗🤗

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye