Ilgi alaka cok iyiydi. Sohbeti muhabbeti cok iyiydi. Bi arkadas gibi sohbet edip sevisebilirsiniz. Oral da iddaliyim dedigi gibi eksigi yok fazlasi vardir Mutlaka bi daha gorusecegim . Her sey icin tesekkurler .
Güzel paylaşım icin teşekkürlerIlgi alaka cok iyiydi. Sohbeti muhabbeti cok iyiydi. Bi arkadas gibi sohbet edip sevisebilirsiniz. Oral da iddaliyim dedigi gibi eksigi yok fazlasi vardir Mutlaka bi daha gorusecegim . Her sey icin tesekkurler .
Sevişmenize sağlıkIlgi alaka cok iyiydi. Sohbeti muhabbeti cok iyiydi. Bi arkadas gibi sohbet edip sevisebilirsiniz. Oral da iddaliyim dedigi gibi eksigi yok fazlasi vardir Mutlaka bi daha gorusecegim . Her sey icin tesekkurler .
Tanışmanıza sağlıkIlgi alaka cok iyiydi. Sohbeti muhabbeti cok iyiydi. Bi arkadas gibi sohbet edip sevisebilirsiniz. Oral da iddaliyim dedigi gibi eksigi yok fazlasi vardir Mutlaka bi daha gorusecegim . Her sey icin tesekkurler .
@EDA hakkında bu referans harici 44 paylaşım var onları dikkate alırsanız bir fikir edinebilirsiniz.keşke biraz daha detay paylaşsaydınız 😅 yine de teşekürler
Net bilgiler için teşekkür ederim. Neredeyse istisnasız her referansta Eda hanımın oralı övgülere boğuluyor. Bu yorumları okuyup hanımefendi ile görüşen herkesin benzer şekilde övmesi beklentilerin yükselmesine rağmen karşılandığını gösteriyor. Bu da cidden benim gibi oral hastasına büyük merak konusu. Açıkçası yaştan eleniyorum yoksa şimdiye çoktaaaan kapısını çalardım.😋Ilgi alaka cok iyiydi. Sohbeti muhabbeti cok iyiydi. Bi arkadas gibi sohbet edip sevisebilirsiniz. Oral da iddaliyim dedigi gibi eksigi yok fazlasi vardir Mutlaka bi daha gorusecegim . Her sey icin tesekkurler .
Seni tanımak güzeldi daha güzel görüşmelerimize öpüyorum 😘😘🤗Ilgi alaka cok iyiydi. Sohbeti muhabbeti cok iyiydi. Bi arkadas gibi sohbet edip sevisebilirsiniz. Oral da iddaliyim dedigi gibi eksigi yok fazlasi vardir Mutlaka bi daha gorusecegim . Her sey icin tesekkurler .