Onaylı Referans Muhteşem gece görüşmesi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
282,746
Naz hanım ile 25 Nisan gecesi gecelik olarak bir görüşme gerçekleştirdik. Hem muhabbeti olsun hemde tecrübesi ile çok güzel bir görüşme oldu. Kendisine teşekkür ederim.
@Naz Atay

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Naz Atay
Durum
Sosyal Coin
485
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
@Naz Atay

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Naz Atay
Durum
Sosyal Coin
17,669
Tanıtım Konusu Referansları
Naz hanım ile 25 Nisan gecesi gecelik olarak bir görüşme gerçekleştirdik. Hem muhabbeti olsun hemde tecrübesi ile çok güzel bir görüşme oldu. Kendisine teşekkür ederim.
@Naz Atay
Seninle de geçen güzel bir geceydi tekrar aynı geceyi yaşamak üzere herşey için çok teşekkür ederim 💞

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye