bundan bir ay önce cansu hanımla görüştüm çok memnun kaldım evi Ümraniye'de ikramlar çok iyi tüm isteklerinize tam karşılık veriyor çok teşekkür ederim cansucum
Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim. Benim de keyif aldığım güzel bir görüşme oldu, tekrar görüşmek üzere 😘😘bundan bir ay önce cansu hanımla görüştüm çok memnun kaldım evi Ümraniye'de ikramlar çok iyi tüm isteklerinize tam karşılık veriyor çok teşekkür ederim cansucum
Güzel paylaşım için teşekkürlerbundan bir ay önce cansu hanımla görüştüm çok memnun kaldım evi Ümraniye'de ikramlar çok iyi tüm isteklerinize tam karşılık veriyor çok teşekkür ederim cansucum
Bu güzel referans için size ve Cansu hanıma teşekkür ederiz.bundan bir ay önce cansu hanımla görüştüm çok memnun kaldım evi Ümraniye'de ikramlar çok iyi tüm isteklerinize tam karşılık veriyor çok teşekkür ederim cansucum
yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza Cansu Hanım müsadeniz olursa ilk referansımı sizden almak isterim veya başka türlü referans nasıl alabilirim yol gösterebilir misiniz ?Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim. Benim de keyif aldığım güzel bir görüşme oldu, tekrar görüşmek üzere 😘😘