Onaylı Referans Muhteşem Bir Gece

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
644
Herkese merhabalar, iş çıkışı akşam için 3 saatlik bir görüşme ayarlamıştık. Ulaşımda hiçbir problem yoktu kendisi gerekli yönlendirmeyi yapıyor. Kendisi inanılmaz cana yakın birisi. Hazırladığı ikramlar şimdiye kadar gördüğüm en iyisiydi. Kendisi her ne kadar masaj konusunda iyi olmadığını söylese de gayet rahatlatıcıydı. Fazla detaya gerek kalmadan her şeyiyle son derece memnum kaldım ve keyif aldım. En kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle...

Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese merhabalar, iş çıkışı akşam için 3 saatlik bir görüşme ayarlamıştık. Ulaşımda hiçbir problem yoktu kendisi gerekli yönlendirmeyi yapıyor. Kendisi inanılmaz cana yakın birisi. Hazırladığı ikramlar şimdiye kadar gördüğüm en iyisiydi. Kendisi her ne kadar masaj konusunda iyi olmadığını söylese de gayet rahatlatıcıydı. Fazla detaya gerek kalmadan her şeyiyle son derece memnum kaldım ve keyif aldım. En kısa zamanda tekrardan görüşmek dileğiyle...
Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim😘 seni tanımak güzeldi, tekrar görüşmek üzere😉

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Gezgin, michael66 ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
1,564
Paylaşım için teşekkürler
Cansu hanımı radarımda.çok sexi kendisi

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: michael66
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye