Yazılan referanslara okuyunca hadi canım ne kadar olabilir ki diyorsunuz. Fakat kapıdan içeri girdiğinizde çıkana kadar bu dünyada değilsiniz. Bunu net olarak yaşadım. İnsanların dünyaya geliş amaçları varsa, Daisy kesinlikle yaptığı işin misyonu için gönderilmiş. Kendisine has stiliyle adeta bir sanatçı. Siz kendinizi bırakın o fırça darbeleriyle size hayat versin sanatını ortaya çıkartsın. Bu ne bir salt sex ne de klasik bir masaj. Ortamın ambiyansı, Daisy'nin muhteşem vücudu ve dişiligiyle hiç sönmeyen bir erotizm ateşi. Zaman akmıyor sanki orda, dedim ya kapıdan girdiğinizde bu boyuttan çıkıp başka bir boyuta evriliyorsunuz. Her şeyi hissederek yapıyor. Bu minyon kadının içinde tüm erkeklerin hassas noktalarının bulunduğu kocaman bir database var bence neyse arkadaşlar, gelelim sadede bikere sizi çok değerli hissettiyor kurulanmanizdan, soyunmaniza varıncaya dek tek tek ilgileniyor ne yalan söyleyeyim biraz utandım bu durumdan. Uzun bir sohbetin ardından odaya geçip soyunup beraber duşa girdik. Harika dokunuşların ardından ne bj, ne hj biz memejob isteriz diyip güzelce bir rahatladık ortamın ateşi hiç sönmeden kırmızı odaya geçtik. Sizi güzelce kuruladiktan sonra kendisi de hazırlanıp, magmanın volkandan patlayacağı ateşin hiç düşmeyeceği yerde, cennette vadedilen hurinin aslında dünyada da olduğunu şuan onunla beraber olduğunuzu düşünüp kendinizi maharetli ellere, kıvrak dile, ateş gibi vücuda, büyülü bakışlara ve çok zarif bir kadına bırakıyorsunuz. Santim santim tanıyor sizi uzunca bir masajin ardından harika bir finalle bu büyülü dünyadan çıkıyorsunuz. Etkisi ise uzunca bir süre kalıyor )