Güvercin az kalır beyaz kuğu gibi zarif bir şey görüyorum ben 🥰🥰😋😋😍😍😘😘😘😘🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
Yakından görmeye geliyorum, özlendiniz..... 😘🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
Bebeğim nasıl görmem ben kuşumu❤️❤️🥰🥰🤗🤗🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
Her zaman ki gibi yine çok tatlısın prenses🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
ben beyaz bi melek goruyorum😘😘🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
yerim ben bu beyaz güvercini🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
Gördüm gördüm 😀😀🤪🤪🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
Kuğu gibiyiz🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
Belkide bir beyaz leylek 🥰🥰🤣🤣🤭🤭Güvercin az kalır beyaz kuğu gibi zarif bir şey görüyorum ben 🥰🥰😋😋😍😍😘😘😘😘
Teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗 akşama görüşürüz 🥰🥰Yakından görmeye geliyorum, özlendiniz..... 😘
Görmezsen küserim kii 🥰🥰😎😎🤣🤣🤪🤪Bebeğim nasıl görmem ben kuşumu❤️❤️🥰🥰🤗🤗
Bence görmüştür 🤣🤣🥰🥰😎Güvercin seni görse ömrü uzar ❤️😍
Sayılı gün çabuk geçer demiştim sana ama nedense hiç geçmedi bebeğim yaaa 🤣🤣🥰🥰😎🙈🙈Az kaldı.. hemde çok çok az... 😉🥰😉🥰
Teşekkürler bebeğim o senin tatlılığın🥰🥰🥰Her zaman ki gibi yine çok tatlısın prenses
Doğru görüyorsun ozaman canım benim teşekkür ederim 🥰🥰🥰ben beyaz bi melek goruyorum😘😘
Ama nasıl kıycaksın bu güvercine 🥰🥰🙈🙈yerim ben bu beyaz güvercini
💋💋💋💋💋🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Teşekkürler bebeğim 💋💋Gerçekten harika. Ürkek güvercinim benim.🤣😋😍🤪
Nerde gördünüz 🤣🤣🤪🥰🥰🥰Gördüm gördüm 😀😀🤪🤪
Teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗🤗Kuğu gibiyiz
Teşekkür ederim canım sende öylesin 💋💋Cansın sen can 😍
beklemek güzeldir gelecekse beklenen demiş şair... 🤪🤪😘😘Sayılı gün çabuk geçer demiştim sana ama nedense hiç geçmedi bebeğim yaaa 🤣🤣🥰🥰😎🙈🙈
Fotoğraf çekiliyor gördüm 🥰🥰🥰🤪😀😀Nerde gördünüz 🤣🤣🤪🥰🥰🥰
Beyaz kraliçe🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
😘😘😘🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪
İnşallah belki bir gün gelirim 😉😉🥰🥰Orası kesin🤣 gelsende şu Ankara'yı da bi canlandırsan..
Özleyecekse özlenen,özlemek güzeldir.beklemek güzeldir gelecekse beklenen demiş şair... 🤪🤪😘😘
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗Sabırsızlıkla o günü bekliyor olacağım...
Ne güzel değil mi eski Türk filmleri vazgeçilmezler 🥰🥰🥰🥰(Türk film repliği gibi oldu )
Hahaaa tanam ozaman o benim işte 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🥰🥰Fotoğraf çekiliyor gördüm 🥰🥰🥰🤪😀😀
Canımmmmm 🥰🥰🥰Beyaz kraliçe
Bol bol nazar boncuğu takmak lazım ozaman 🤣🤣🤪🥰🥰🥰Beyaz değil bembeyaz nazar değmesin güzele 🧿
Evet sensin 🤩🤩Hahaaa tanam ozaman o benim işte 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🥰🥰
Yerim seni serçeee 🤣🤭😁 Beyaz bir güvercin gördüm sizde gördünüz mü 🤣😁🤪