Sen bence pek uslu duramazsın gibime geliyor sankilim☺️🥰🤣Söz akıllı kedicik olucam miyavvv🤣🥰😎🤪
O kedi benim işte 🤣🤣🥰🥰Bi kedi gördüm galiba🔥🔥
Ordan öyle mi görünüyor 🤭🤭🤫🤫pekte uslu değilim aslında 🤪🤪😎😎🤣🤣🥰🥰Sen bence pek uslu duramazsın gibime geliyor sankilim
Bu kedi isteyince tırmalıyor 🤣🤣🥰🥰💋💋Tırmalayan kediler tercihimdir 😻😻
Nereye geleyim 😎😎🥰🥰🤣🤣Gel pisi pisicik 🥰🥰🥰
Ben kediyi kucakta severim 👿☺️🥰🤣Söz akıllı kedicik olucam miyavvv🤣🥰😎🤪
Nereye geleyim 😎😎🥰🥰🤣🤣
Kucak seviyor bu kedicik 🥰🤣🤣🤣Ben kediyi kucakta severim 👿
Gelicem de İzmir'den çıkamıyorum 🤣🤣🤣istanbul 😽
Sevenleri kavuşturmak lazım 😊Kucak seviyor bu kedicik 🥰🤣🤣🤣
Gel pisi pisi😂😂😂😂☺️🥰🤣Söz akıllı kedicik olucam miyavvv🤣🥰😎🤪
Bence @Moria Mart ayını beklemez 🐈⬛🐈⬛🐈⬛🐈⬛🐈🐈⬛miyauvvvv miyauvvvv diye Mart ayını erkenden getiririm bu resmin altında 🥴
500km var başgan be ne edem 🥴Bence @Moria Mart ayını beklemez 🐈⬛🐈⬛🐈⬛
Üstad belli olmaz blr bakmışız, minik kedi @Cansel Ulusoy İstanbul'da, sana uzaklığı 20 km 🙂🙂500km var başgan be ne edem 🥴
Diyorsunnn 🤣🤣 yok be reis sen onun üstüne yine bi 25 koy 🤣✌🏻Üstad belli olmaz blr bakmışız, minik kedi @Cansel Ulusoy İstanbul'da, sana uzaklığı 20 km 🙂🙂
Çıkar 500'den 480 kaldı 20, al sana @Moria nın ruh ve fiziki yaşı. 🙂🙂
Gel benim ponçik boncuk kedim gell gel kucağına bakimmm senn 🤣🤣🤣🐈⬛🐈🐈⬛miyauvvvv miyauvvvv diye Mart ayını erkenden getiririm bu resmin altında 🥴
Bencedeee🥰🥰🥰Sevenleri kavuşturmak lazım 😊
Geliyorum, geliyorum aç kapıyı 🤣🤣🥰🥰Gel pisi pisi😂😂😂😂
O herşeyi görüyor duuuh hiç kaçırmıyor duuu🤣🤣🤣🥰🥰🥰Seninde görmediğin yok 😄😄
Bencede beklemicek gibi bu gidişle 🤣🤣🤣🤪🤪🤭🤭Bence @Moria Mart ayını beklemez 🐈⬛🐈⬛🐈⬛
Miyavvv miyavvv nereye geleyim ❤️❤️❤️🤣🤣Geş pisi pisi pisi gel 🐈⬛🐈⬛
500 km çok mu yaaa 🤪🤪🤣🤣🥰🥰şurdaan şurası 🥰🥰🥰🤪🤪😎😎500km var başgan be ne edem 🥴
Belli olmaz her an herşey Olabilir 🤣🤣😎😎🥰🥰Üstad belli olmaz blr bakmışız, minik kedi @Cansel Ulusoy İstanbul'da, sana uzaklığı 20 km 🙂🙂
Çıkar 500'den 480 kaldı 20, al sana @Moria nın ruh ve fiziki yaşı. 🙂🙂
Bırak kalsın tüm İzmir bizi linç eder walla 🤣bence artık imza toplayıp istanbula transfer konusunu gündeme almalıyız zira yetti gari
Desene sana artık her gün bayram pardon Cansel 🤣🫢Siz beklemeye devam edin bence ben yakında temelli gidiyorum Canselli diyarlara 😎
Gel gel😂Geliyorum, geliyorum aç kapıyı 🤣🤣🥰🥰
Bencede 😂bence artık imza toplayıp istanbula transfer konusunu gündeme almalıyız zira yetti gari
Hahaaa sesli güldüm yaa 🤣🤣🤣🤭🤭🤭toplayın bakalım ne kadar imza çıkıcak merak ettim 🥰🥰🤣🤣🤣🤭🤭🤭gari garide gari gari 🤣🤣🤣 @alpi1907 biliyormusun bu gari gari yi 🤣🤣🤣bence artık imza toplayıp istanbula transfer konusunu gündeme almalıyız zira yetti gari
🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣Bencede ederler 🤣🤣 İstanbul ve İzmir kupa Maçı gibi 🤪🤪🤪🤣🤣🤣Bırak kalsın tüm İzmir bizi linç eder walla 🤣
Yaaaaa gerçekten mi 🤭🤭🤭 çok mutlu oldum böyle bir habere çok sevindim hayırlısı olsun yavrummm 🥰🥰🥰Siz beklemeye devam edin bence ben yakında temelli gidiyorum Canselli diyarlara 😎
Hergün gelmez canım sende adamın işi gücü var 🤣🤣🥰🥰🥰Desene sana artık her gün bayram pardon Cansel 🤣🫢
Gelicem, gelicem🤣🤣🥰🥰🥰Gel gel😂
Yok canım sende mi🤣🤣🥰🥰Bencede 😂
Canımsın teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Aynen walla😂😂
Rica ederimm bebitommCanımsın teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋
Tabi cnm ne sandın😂Yok canım sende mi🤣🤣🥰🥰
Gelde ne yapcam sana😂😈Gelicem, gelicem🤣🤣🥰🥰🥰
bilmez miyim hiçHahaaa sesli güldüm yaa 🤣🤣🤣🤭🤭🤭toplayın bakalım ne kadar imza çıkıcak merak ettim 🥰🥰🤣🤣🤣🤭🤭🤭gari garide gari gari 🤣🤣🤣 @alpi1907 biliyormusun bu gari gari yi 🤣🤣🤣
Balım 🥰🥰🥰Rica ederimm bebitomm
Ayyy çok korktum 🤣🤣🤣Gelde ne yapcam sana😂😈
Birde çakallarla dans var ya onda da geçiyor biliyormusun 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰bilmez miyim hiç
Yaaaaa gerçekten mi 🤭🤭🤭 çok mutlu oldum böyle bir habere çok sevindim hayırlısı olsun yavrummm 🥰🥰🥰
Beklenen kedicik gelicek merak etmeyin bende sizinle tanışmak istiyorum güzel daveti için teşekkür ederim 🤗🤗🤗 çok mutlu oldum 🥰🥰🥰🥰 @Aviator beklemezse olmaz....😎😎😉😉😉🥰🥰
Gerçekten çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun diyorum 🙏🙏Gerçek gerçek, teşekkür ederim kuzum 😘
Beyler ben bekleyemiyorum İzmir'e gidiyorum 🤣🤣
@Cansel Ulusoy cum kusura bakma sen de lütfen, İstanbul listesinden silmek zorundasın beni 😁
Her türlü yerim ben söğüşte, kokoreçte , lokmada 😋Gerçekten çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun diyorum 🙏🙏
🤣 Tamam minik gözlüm İstanbul listesinden silindin artık sen bir İzmirlisin 🥰🥰😎😎😎
@Moria duymasın gitti gitti kokoreçler ,lokmalar , Söğüşler 😎😎🥰🥰🤪🤪🤣🤣ona kalmıcak
Çok acil arabaya kış bakımı yapayım ozaman çünkü yazlıkta şuan karda kışta ne yaparım oralarda 🤣🤣🤣😎😎😎Her türlü yerim ben söğüşte, kokoreçte , lokmada 😋
Ayrıca İst yolcusu sn @Cansel Ulusoy lütfen geç kalmayın acil bekleniyorsunuz 🤣🤣
Ne üzülmesi @Moria nın türbesi var geleni gideni eksik olmaz adma yolunu bulmuş 😂😂Gerçekten çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun diyorum 🙏🙏
🤣 Tamam minik gözlüm İstanbul listesinden silindin artık sen bir İzmirlisin 🥰🥰😎😎😎
@Moria duymasın gitti gitti kokoreçler ,lokmalar , Söğüşler 😎😎🥰🥰🤪🤪🤣🤣ona kalmıcak
Evet onuda biliyorum tabiki🤣🤣 halisahada bizde söylerdik ✌🤣😂Birde çakallarla dans var ya onda da geçiyor biliyormusun 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰
Benimde o türbeyi bir ziyaret etmem gerek bir kaç isteğim olucak 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣Ne üzülmesi @Moria nın türbesi var geleni gideni eksik olmaz adma yolunu bulmuş 😂😂
Komik bence çok güzel bir ara benimde ağzıma takılmıştı 🤣🤣🤣🤣Evet onuda biliyorum tabiki🤣🤣 halisahada bizde söylerdik ✌🤣😂
Buna pirim @Moria cevap verir 😁😁Benimde o türbeyi bir ziyaret etmem gerek bir kaç isteğim olucak 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣
Gell canselim gell bu yol nurlu yol bu yol ışıklı yol ben türbeye gelen güzel hatunları okuyup üflüyorum senide okur üflerim hiç merak etme 🤭🤣😘😈Benimde o türbeyi bir ziyaret etmem gerek bir kaç isteğim olucak 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣
Tabi tabi okuyup üfleme seansları başlamıştır sabahları saat 6:00 da mesai başlar akşam 21:30 paydos 😈🤣😘Buna pirim @Moria cevap verir 😁😁
Siz beni çok heyecanlandırıyorsunuz bu fotoğraflarınizla teşekkürler☺️🥰🤣Söz akıllı kedicik olucam miyavvv🤣🥰😎🤪
Pirim sende insansın seninde özel hayatın var müridlerin seni gece rahatsız etmemesi gerekiyor 🤩🤩Tabi tabi okuyup üfleme seansları başlamıştır sabahları saat 6:00 da mesai başlar akşam 21:30 paydos 😈🤣😘
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
🤣🤣🤣Mesai saatlerinde memur gibi gerçi sabah 6.30 biraz erken olabilir okuyup üflemek için kapanış saati iyi onda sorun yok 🤪🤪😎😎💃💃🤭🤣🤣🤣🤣🌺🌺🌺Gell canselim gell bu yol nurlu yol bu yol ışıklı yol ben türbeye gelen güzel hatunları okuyup üflüyorum senide okur üflerim hiç merak etme 🤭🤣😘😈
@Moria eminmisin canım bak ben gelirsem seni bur nurlu yoldan çıkartırım ona göre 🤭🤭🤣🤣🤪🤪😎😎💃💃💃💃ben seni okuyup uflemeyim sonra 🤪🤪😎😎🤭🤭🤣🤣
Tabi tabi okuyup üfleme seansları başlamıştır sabahları saat 6:00 da mesai başlar akşam 21:30 paydos 😈🤣😘
Sizi daha çok heyecanlandırmak isterim 🥰🥰😎😎🥰Siz beni çok heyecanlandırıyorsunuz bu fotoğraflarınizla teşekkürler
Bu mürid başka bence bu gece rahatsız etmek için var 🤣🤣🤣🥰🥰😎😎🤪🤪Pirim sende insansın seninde özel hayatın var müridlerin seni gece rahatsız etmemesi gerekiyor 🤩🤩
yerim seni☺️🥰🤣Söz akıllı kedicik olucam miyavvv🤣🥰😎🤪