🥰🤣Minik kedi olmak geldi içimden 🥰🤣

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
bence artık imza toplayıp istanbula transfer konusunu gündeme almalıyız:unsure::unsure: zira yetti gari:p
Hahaaa sesli güldüm yaa 🤣🤣🤣🤭🤭🤭toplayın bakalım ne kadar imza çıkıcak merak ettim 🥰🥰🤣🤣🤣🤭🤭🤭gari garide gari gari 🤣🤣🤣 @alpi1907 biliyormusun bu gari gari yi 🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
8,126
Yaaaaa gerçekten mi 🤭🤭🤭 çok mutlu oldum böyle bir habere çok sevindim hayırlısı olsun yavrummm 🥰🥰🥰

Gerçek gerçek, teşekkür ederim kuzum 😘
Beklenen kedicik gelicek merak etmeyin bende sizinle tanışmak istiyorum güzel daveti için teşekkür ederim 🤗🤗🤗 çok mutlu oldum 🥰🥰🥰🥰 @Aviator beklemezse olmaz....😎😎😉😉😉🥰🥰

Beyler ben bekleyemiyorum İzmir'e gidiyorum 🤣🤣
@Cansel Ulusoy cum kusura bakma sen de lütfen, İstanbul listesinden silmek zorundasın beni 😁

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907 ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Gerçek gerçek, teşekkür ederim kuzum 😘

Beyler ben bekleyemiyorum İzmir'e gidiyorum 🤣🤣
@Cansel Ulusoy cum kusura bakma sen de lütfen, İstanbul listesinden silmek zorundasın beni 😁
Gerçekten çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun diyorum 🙏🙏

🤣 Tamam minik gözlüm İstanbul listesinden silindin artık sen bir İzmirlisin 🥰🥰😎😎😎
@Moria duymasın gitti gitti kokoreçler ,lokmalar , Söğüşler 😎😎🥰🥰🤪🤪🤣🤣ona kalmıcak

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710

🤣 Tamam minik gözlüm İstanbul listesinden silindin artık sen bir İzmirlisin 🥰🥰😎😎😎
@Moria duymasın gitti gitti kokoreçler ,lokmalar , Söğüşler 😎😎🥰🥰🤪🤪🤣🤣ona kalmıcak
Her türlü yerim ben söğüşte, kokoreçte , lokmada 😋

Ayrıca İst yolcusu sn @Cansel Ulusoy lütfen geç kalmayın acil bekleniyorsunuz 🤣🤣

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907 ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Her türlü yerim ben söğüşte, kokoreçte , lokmada 😋

Ayrıca İst yolcusu sn @Cansel Ulusoy lütfen geç kalmayın acil bekleniyorsunuz 🤣🤣
Çok acil arabaya kış bakımı yapayım ozaman çünkü yazlıkta şuan karda kışta ne yaparım oralarda 🤣🤣🤣😎😎😎

❤️Sana kokoreçler, söğüşler ,lokmalar feda olsun ❤️❤️🤣🤣🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Moria 🦈

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660

Ne üzülmesi @Moria nın türbesi var geleni gideni eksik olmaz adma yolunu bulmuş 😂😂

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Benimde o türbeyi bir ziyaret etmem gerek bir kaç isteğim olucak 🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣
Gell canselim gell bu yol nurlu yol bu yol ışıklı yol ben türbeye gelen güzel hatunları okuyup üflüyorum senide okur üflerim hiç merak etme 🤭🤣😘😈
Buna pirim @Moria cevap verir 😁😁
Tabi tabi okuyup üfleme seansları başlamıştır sabahları saat 6:00 da mesai başlar akşam 21:30 paydos 😈🤣😘

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
50,183
Gell canselim gell bu yol nurlu yol bu yol ışıklı yol ben türbeye gelen güzel hatunları okuyup üflüyorum senide okur üflerim hiç merak etme 🤭🤣😘😈
@Moria eminmisin canım bak ben gelirsem seni bur nurlu yoldan çıkartırım ona göre 🤭🤭🤣🤣🤪🤪😎😎💃💃💃💃ben seni okuyup uflemeyim sonra 🤪🤪😎😎🤭🤭🤣🤣

Tabi tabi okuyup üfleme seansları başlamıştır sabahları saat 6:00 da mesai başlar akşam 21:30 paydos 😈🤣😘
🤣🤣🤣Mesai saatlerinde memur gibi gerçi sabah 6.30 biraz erken olabilir okuyup üflemek için kapanış saati iyi onda sorun yok 🤪🤪😎😎💃💃🤭🤣🤣🤣🤣🌺🌺🌺

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye