Milli olmak için kim en iyi seçenek olur?

Durum
Sosyal Coin
2,056
Merhaba 25 yaşındayım ama henüz milli olmadım. Bu sebepten ötürü de kolay kolay yazamıyorum. Sizce ilk kiminle görüşmeliyim. Şehir fark etmez ama tercihen İzmir Denizli tarafı uygun olabilir yoksa İstanbul Ankara vs de olur.

Durum
Sosyal Coin
25,714
Plus üye olursanız referans istemeyen partnerler de mevcut forumu incelerseniz görürsünüz

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
18,732
Aklına kestirdiğin herkese düzgün bir şekilde yaz dostum , biraz kendini tanıtırsan red yiyeceğini zannetmiyorum.
Sadece olsun diye birini seçmemeni aşırı tavsiye ederim ..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,557
Girişte tc kimlik isteniyor diyolar sen yinede bi düşün😁

Parayı nereye gönderdiğimi açıklayabildikten sonra sorun yok ;)
Erkekten dönme merzifonlu katolik taşfırın ustalarına gönderdim demek daha kolay :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

3y76960grcin.jpg

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Merhaba 25 yaşındayım ama henüz milli olmadım. Bu sebepten ötürü de kolay kolay yazamıyorum. Sizce ilk kiminle görüşmeliyim. Şehir fark etmez ama tercihen İzmir Denizli tarafı uygun olabilir yoksa İstanbul Ankara vs de olur.
Kendini ifade eden bir yazım diliyle bu işi kolayca çözersin 👍🏻👍🏻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
7,375
Bence söz muhabbeti uyumu olması önemli sonuçta ilkler unutulmaz yaşayacağın tecrübe salt sexten ziyade güzel bir anı olarak kalması iyi olur, Tavsiyelere göre yazış konuş derdini anlat hanımların yaklaşım bir izlenim verecektir, fiziksel olarak sevdiğin tipte bir hanım seçersen de dadından yenmez ellame.
Sıralamasız Yaren Acar (Seray), Azra, Aylin Aylin, Cansu Kaya, Elif Özbek, Gece. Aklıma gelenlerden önerebileceklerim.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye