Merhaba 25 yaşındayım ama henüz milli olmadım. Bu sebepten ötürü de kolay kolay yazamıyorum. Sizce ilk kiminle görüşmeliyim. Şehir fark etmez ama tercihen İzmir Denizli tarafı uygun olabilir yoksa İstanbul Ankara vs de olur.
@Bahar bence ilk adım için çok prof çok güzelMerhaba 25 yaşındayım ama henüz milli olmadım. Bu sebepten ötürü de kolay kolay yazamıyorum. Sizce ilk kiminle görüşmeliyim. Şehir fark etmez ama tercihen İzmir Denizli tarafı uygun olabilir yoksa İstanbul Ankara vs de olur.
😂😂😂@Bahar bence ilk adım için çok prof çok güzel
🥰🥰🦂Bahar hanım bencede en ideal isimlerden
Beni de müsait vaktinde bi daha milli eder misin sana zahmet?
sen iste yeterki hayatım ❤️❤️Beni de müsait vaktinde bi daha milli eder misin sana zahmet?
Rekorum 42 yaş sesime gellll 🤪🤪🤪🫠Genç milli takım koçumuz en son @EBRUSCRT idi, birçok delikanlıyı milli takıma kazandırmıştır
Genç milli takım koçumuz en son @EBRUSCRT idi, birçok delikanlıyı milli takıma kazandırmıştır
İyiymiş, millet o yaşta yeşil sahalardan emekli oluyorRekorum 42 yaş sesime gellll 🤪🤪🤪🫠
Jübileyi yanında her açıdan kendini mutlu hissettiğinle yapmak lazım, hiç olmazsa geriye güzel hatıralar kalır 🙋♂️Sayın adminim birde jübile için önerinizi alalım 😁😅🤣
Jübileyi yanında her açıdan kendini mutlu hissettiğinle yapmak lazım, hiç olmazsa geriye güzel hatıralar kalır 🙋♂️
Bira partisi olarak bi takım düşüncelerimiz mevcut, sizi de teşkilata alalım istersenizBu yakınlarda politikaya atılmayı düşünüyor musunuz 😁
Bira partisi olarak bi takım düşüncelerimiz mevcut, sizi de teşkilata alalım isterseniz
Girişte tc kimlik isteniyor diyolar sen yinede bi düşün😁Haftaya hemen kaydımı yaptırayım 😍😍😍
Girişte tc kimlik isteniyor diyolar sen yinede bi düşün😁
Cinayet işlesen daha erken salıveriliyorsunRekorum 42 yaş sesime gellll 🤪🤪🤪🫠
Kendini ifade eden bir yazım diliyle bu işi kolayca çözersin 👍🏻👍🏻Merhaba 25 yaşındayım ama henüz milli olmadım. Bu sebepten ötürü de kolay kolay yazamıyorum. Sizce ilk kiminle görüşmeliyim. Şehir fark etmez ama tercihen İzmir Denizli tarafı uygun olabilir yoksa İstanbul Ankara vs de olur.