Mezedeke 1

Durum
Sosyal Coin
5,581
Güne @Cemrenin harika şovuyla başladığım için çok şanslıyım. Muhteşemsin kızıl afet 😍

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cemre
Durum
Sosyal Coin
1,147
Mezdekeden anlamam ama futboldan anlarım..tek kale maç yapalım ama kaleye geçmem😉

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
5,581
@Cemre 'nin harika şovuyla güne başlayınca günümün güzel geçeceğini sabah yazmıştım. Gerçekten güzel ve verimli geçti. Aslında metafiziğe inanmam, materyalistin önde gideniyim. Fakat var bu kızda bir şeyler.. Işık saçıyor, pozitif enerji yayıyor.

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
@Cemre 'nin harika şovuyla güne başlayınca günümün güzel geçeceğini sabah yazmıştım. Gerçekten güzel ve verimli geçti. Aslında metafiziğe inanmam, materyalistin önde gideniyim. Fakat var bu kızda bir şeyler.. Işık saçıyor, pozitif enerji yayıyor.
@rhinoceras enerjimi geçirebilmişsem ne mutlu bana 🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: rhinoceras
Durum
Sosyal Coin
13,165
Kimler benimle karşılıklı mezdeke oynamak ister ? 💃🕺😈

Twerk bitti mezdeke başladı. :love:
Karşılıklı mezdeke değilde, bir dansla eşlik edecek olsaydım bunun tango olmasını isterdim. 🔥🔥

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim yine mükemmelsin.
:love:

Beğenenler:
  • Sevdim

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Müzik ve ritmin uyumu 👍🏻👍🏻

@Cemre devamını sabırsızlıkla bekliyoruz 😁

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
584
Güzel fakat, oryantal şovlarda ki gibi göğüslerini kapatan değil de bol dekolteli ve dopdolu gösteren destekli bir üst seçimi bir de ince hatlı belinin yılan gibi kıvrılmalarını daha net görebilmemiz için biraz daha geriden olsa daha güzel olur gibi geldi tamamen bir izleyici olarak şahsi fikrim yoksa burda ahkam kesmem söz konusu değil.. :)
@Cemre bana kalsa çıplak 🔥ve içindeyken😈 böyle kıvranmanı tercih ederim tabi ama
-sanırım biraz terbiyesizleştim 🫣🫢işte biraz da muhabbet olsun diye eleştirdim :))

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Güzel fakat, oryantal şovlarda ki gibi göğüslerini kapatan değil de bol dekolteli ve dopdolu gösteren destekli bir üst seçimi bir de ince hatlı belinin yılan gibi kıvrılmalarını daha net görebilmemiz için biraz daha geriden olsa daha güzel olur gibi geldi tamamen bir izleyici olarak şahsi fikrim yoksa burda ahkam kesmem söz konusu değil.. :)
@Cemre bana kalsa çıplak 🔥ve içindeyken😈 böyle kıvranmanı tercih ederim tabi ama
-sanırım biraz terbiyesizleştim 🫣🫢işte biraz da muhabbet olsun diye eleştirdim :))

@seytanca35 tüm bunları çok daha net görebilmen için ne yapman gerektiğini biliyorsun değil mi :devilish::devilish:

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: seytanca35
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye