Olumlu Görüşme Mermer Meltem

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
14,867
Meltem’le çok güzel 4 saat geçirdim. Bu kadar methiyeler dizilen kadınlardan emin olamıyorum ama Meltem hakkında ne yazılıp çizilmişse çarpı 5 yapın. Mermeri oymuşlar sanki öyle güzel fiziği var çıtı pıtı, kıvrımlı dolgun, pürüzsüz. O siyah jartiyerin içinde harikaydı. Evinin konsepti, temizliği harika. Size olan ilgisi alakası hiç bitmiyor tek odağı sizsiniz. Sevişmesi oralı beni benden aldı:) Kendisi hakkında yazılan ne varsa eksiği yok fazlası var daha da uzatmaya gerek yok o yüzden. Güzel anlar yaşadım kendisiyle tekrar blushımı alıp gideceğim:)

Durum
Sosyal Coin
2,452
Bi anda anılarım canlandı ah ah ne günlerdi 😅😅 bilirim o etkiyi aşık eder insanı öyle bir kadın cidden

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: DarkNight1
Durum
Sosyal Coin
3,225
Paylaşım için teşekkürler, @Meltem hanımın mükemmel olduğu zaten buğday teni ve seksi fotoğraflarından çok belli

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
42,982
Meltem’le çok güzel 4 saat geçirdim. Bu kadar methiyeler dizilen kadınlardan emin olamıyorum ama Meltem hakkında ne yazılıp çizilmişse çarpı 5 yapın. Mermeri oymuşlar sanki öyle güzel fiziği var çıtı pıtı, kıvrımlı dolgun, pürüzsüz. O siyah jartiyerin içinde harikaydı. Evinin konsepti, temizliği harika. Size olan ilgisi alakası hiç bitmiyor tek odağı sizsiniz. Sevişmesi oralı beni benden aldı:) Kendisi hakkında yazılan ne varsa eksiği yok fazlası var daha da uzatmaya gerek yok o yüzden. Güzel anlar yaşadım kendisiyle tekrar blushımı alıp gideceğim:)
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye