Teşekkürler 😇😇😇🥰🥰Şapkasız
Yani şapkalı da olur da şapka güzelliğinize gölge düşürüyorTeşekkürler 😇😇😇🥰🥰
Sanki bende şapkasız daha iyi gibi geldi 🥰🥰😉😉Yani şapkalı da olur da şapka güzelliğinize gölge düşürüyor
Teşekkür ederim canım benim ❤️❤️o nası güzel bi tarz öle
Teşekkürler bebişkom 🥰🥰😎😎 beğendiğine sevindim bende çok severim bu tarz 🥰🥰çok şıksın bayıldım 😍 tarzın ,zevkin çok klas 😘👌🏻
Ya olduğun gibi gözük ya göründüğün gibi ol modeli ; tebrik ederim seni doğallığın için 😘Teşekkürler bebişkom 🥰🥰😎😎 beğendiğine sevindim bende çok severim bu tarz 🥰🥰
Çok doğru bir söz 😇😇 teşekkürler bebeğim 💋💋Ya olduğun gibi gözük ya göründüğün gibi ol modeli ; tebrik ederim seni doğallığın için 😘
Şapkasız🌺Sizce hangisi şapkalı, şapkasız 🌺
Kalp küçük olursa yüz görünüyor oyuzden böyle yapmak zorunda kaldım 😁😁😎😎Vallahi kalp biraz büyük olmuş o yüzden ben tam olarak anlayamadım. Sanki şapkasız daha iyi gibi. Şapka sizi biraz fazla maskülen yapmış sanki. Dişi tarafınız kapansın istemeyiz
Bencede 🥰🥰🥰Şapkasız
Yakınlaştırırız canım sorun yok 🥰🥰🥰😎😎😎bence ikinci foto
diğeri çok uzak kalmış
Bende şapkasız beğendim 🥰ama şapkalı da başka güzel görünüyor tanı burdan anlaşılmıyor 😎😎🥰🥰🤣🤣Harika olmuşsun prenses, şapkasız olan
Evet çünkü yüz görünsün istemedim bebeğim 💋💋 gizlilik iyidir merak uyandırıyor işte ne güzel 😎😎🥰🥰😁😁Ne yazık ki emoji ile kafanı gömmüşsün be kuzum bu kadar büyüklükte emoji yerine yüz hatlarının bir bölümünü kapatacak boyutta bir emoji kullansan çünkü her karışın ayrı bir hayranlık sebebi bu kadar mağdur etme güzelliğinden bizleri gurbet ellerde🥺🥺
3. Nereye ozaman 🤣🤣Benim bildiğim 3 yere şapka takılır. Biri ikizlere, diğeri ufaklığa
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋sen olduktan sonra sapkali veya sapkasiz hic farketmez prenses😍😍😍
Anladın sen onu , şapkasız çıkmam abi tarzında, daha doğrusu şapkasız içeri girmem tarzında3. Nereye ozaman 🤣🤣
Çok tatlı bir pembiş🌺Sizce hangisi şapkalı, şapkasız 🌺
Ya sen olduktan sonra şapkalı şapkasız farketmez sen her halinle muhteşemsin prensesBende şapkasız beğendim 🥰ama şapkalı da başka güzel görünüyor tanı burdan anlaşılmıyor 😎😎🥰🥰🤣🤣
Sen öyle diyorsan 😉😉🥰🥰🥰Boşverin şapkayı bizce Canselli 😁😁
Teşekkür ederim 🤗🤗🤗 bende sizi tanımak isterim 🥰🥰🥰içinde sizin olduğunuz her resmi begenirim
Çok iyi anladım 😉😉😁😁Anladın sen onu , şapkasız çıkmam abi tarzında, daha doğrusu şapkasız içeri girmem tarzında
Senin gibi maviş 🥰🥰🥰Çok tatlı bir pembiş
Bebeğim benim saçlarım görünüyor zaten çoğu fotolarda 🤗🤗🥰🥰🌺🌺🌺Bari saçlarını göreydik şapkasız foto sadece emojiden ibaret 🥺🥺
Yerim seni teşekkür ederim bebeğim 🤗🤗🤗🤗Ya sen olduktan sonra şapkalı şapkasız farketmez sen her halinle muhteşemsin prenses
o günü sabırsızlıkla bekliyorum...Teşekkür ederim 🤗🤗🤗 bende sizi tanımak isterim 🥰🥰🥰