Mavişlerden öneri

Durum
Sosyal Coin
889
Merhaba arkadaşlar

Antalya Konyaaltı taraflarında önericeğiniz pembişler var mıdır. Malum dolandırıcı ve oldu bittiye getiren pembiş fazlasıyla var önerilerinize açığım .

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arass ve Haknsrvt34
Durum
Sosyal Coin
15,644
News'li site en garanti yol dediğiniz lokasyonda, bunun dışında tinder ve swarm gibi uygulamalar ile de gayet güzel sonuçlar elde ediliyor, bir diğer yöntem ise bar, pub hatta cafe'lerde beğendiğiniz bayan veya bayanlar ile önce bir süre göz teması kurduktan sonra eğer olumlu bir mesaj hissi alırsanız gidip direk kendiniz tanışın, ben bu yöntemler ile çok güzel one night stand seks deneyimleri yaşadım ama özgüvenimin yüksek olmasından da kaynaklı biraz birde konuşmayı seven ve her anlamda kaliteli içerik üretebilen bi yapım var :D Şahsi fikrimi sorarsanız ben pek zaman kaybetmeyi ve uğraşmayı sevmiyorum bu tarz uygulamalar ile, bastırıyorum parayı istediğim kalitede istediğim hizmetleri sunan bayanları istediğim süre boyunca ayarlıyorum direk incall veya benim otelime gelecek şekilde, kısaca money talks 💵💲

Durum
Sosyal Coin
6,095
o taraflarda pembiş değil de moriş çoğunlukta.

Lara'da 2 mekan var biri "O" ile başlıyor diğeri de hala açıksa "E" ile.. Pistten seçiyorsun manavdan karpuzseçer gibi 😁

Şans yanında olsun kardeşim 🤞🤞

Ayrıca forumda Antalya ile ilgili konu başlığı var aslında oradan da sorabilirsin ama pek aktif değil 👇

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Dizzy, Deadpool ve Avtandil
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye