Maviş referansı

Durum
Sosyal Coin
14,508
Anlık oluşan zaman boşluğumu değerlendirmek için sırayla 2-3 pembişle iletişime geçtim. Anlık olduğu ve şanssız bir insan olduğumdan malesef sonuç hüsran. Fakat sonuncu olumsuz dönüş beni en çok üzen oldu.

Yaklaşık 2-3 yıldır görüşmeler yapıyorum (önceki forumu da katarak söylüyorum). Mutlu olduğum kişilere en az bir referans yazmaya da özen gösteriyorum.

Beni son reddeden pembiş yarım saat müsade isteyip dönüşte olumsuz karşılık verince merak ederek ve daha sonra yazıp yazmama konusunda fikrim oluşması için "bana Özel bir durum mu var yoksa müsaitliğinizle mi alakalı" diye sordum. "Referans yazdığınız ve hiç biriyle görüşmediniz. İyi akşamlar" gibi anlam veremediğim bir cevap aldım. Yalancı durumunda kalmış halde iyi akşamlar yazıp uzatmadan muhabbeti kapadım ama biraz dokundu doğrusu.

Gelelim asıl soruya. Pembişler Mavişlerin referanslarını nasıl teyit ediyor?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Yasakelma80 ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
15,253
Anlık oluşan zaman boşluğumu değerlendirmek için sırayla 2-3 pembişle iletişime geçtim. Anlık olduğu ve şanssız bir insan olduğumdan malesef sonuç hüsran. Fakat sonuncu olumsuz dönüş beni en çok üzen oldu.

Yaklaşık 2-3 yıldır görüşmeler yapıyorum (önceki forumu da katarak söylüyorum). Mutlu olduğum kişilere en az bir referans yazmaya da özen gösteriyorum.

Beni son reddeden pembiş yarım saat müsade isteyip dönüşte olumsuz karşılık verince merak ederek ve daha sonra yazıp yazmama konusunda fikrim oluşması için "bana Özel bir durum mu var yoksa müsaitliğinizle mi alakalı" diye sordum. "Referans yazdığınız ve hiç biriyle görüşmediniz. İyi akşamlar" gibi anlam veremediğim bir cevap aldım. Yalancı durumunda kalmış halde iyi akşamlar yazıp uzatmadan muhabbeti kapadım ama biraz dokundu doğrusu.

Bu bir iletişim sorunu değil kaldı ki pembiş ismide vermemişsiniz. Sorunuza gelecek olursak ya girip forumda yazdığınız referanslara bakıyorlar veya referans verdiğiniz kişiye whatsapp üzerinden soruyorlar.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Yasakelma80
Durum
Sosyal Coin
14,508
Bunu ben de öngörebiliyorum. Zaten sorumu kinaye amacıyla yazdım. Takıldığım yer yarım saat soruşturduktan sonra nasıl yalan söylediğim sonucuna varabiliryor ve emin bir şekilde bana söyleyebiliyor.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
14,508
İletişim sorunu seçmene gelirsek tıkladım uygun başlık bulamadım diye kapattım ama öyle kalmış sorry 😅

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Bunu ben de öngörebiliyorum. Zaten sorumu kinaye amacıyla yazdım. Takıldığım yer yarım saat soruşturduktan sonra nasıl yalan söylediğim sonucuna varabiliryor ve emin bir şekilde bana söyleyebiliyor.
Sorduğu kişide telefon başında birisi referans sorsunda cevap vereyim diye beklemiyor. Anlık geri dönüş olmayabiliyor herkesin işi gücü var. Bu konuda o kadar takılacak bişey yok. Herkes herkesle görüşecek diye bir durum yok eğer o olmadıysa başka birine doğru yol almak lazım.

Durum
Sosyal Coin
2,992
Benim de başıma geldi, "ben bir referanslarınıza sorayım, size dönüş yapıcam, kızlarda telefon numaranız çıkmıyor (!)" denildi şaka gibi ve bir de üzerine engellenildim, biraz dokunuyor, biraz sorgulatıyor biliyorum, üzerinde durmamak en iyisi...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
23,570
Siz pembişin sayfasında referans yazdıktan sonra, kendisi altına karşılık veriyor. Sizde bu karşılığı paylaş butonundaki kopyala ile yeni görüşmek istediğiniz pembişe WhatsApp tan yapıştır derseniz. Bulması daha kolay ve hızlı olabilir. kendisi belki direk aramak isteyebilirde

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
18,732
Oluyor hocam geçmek lazım yapacak bir şey yok; yakın zamanda da başıma geldi sildim geçtim. Yormamak için kendi tanıtımımı referansları talep ettiğim günü saati ve referans linklerini tek mesaj olarak atarım genelde de çok hızlı bir şekilde kabul alırım; 1 tane hanımefendi tenezzül etmedi ,çok merak ediyordum ama etmemek lazım bazen..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,882
Olur öyle. Bana da oldu. referans verdiğimiz kişide numaramız silinmiş olabilir. Takılmamak lazım .

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

Bunun sebebi işte görüşme yapıp referans yazmamak, 2. nedeni görüşme yapıp referans yazmak ama partnerin referansın altına olayın gerçekleştiğini onaylayacak bir kaç kelime yazması. Bunu biz partnerlerden istiyoruz ama sizin görüşmek istediğiniz partner size referans sorduğunda sizde isim verdiğiniz de gelip foruma bakıyor yazılı referansınız yoksa olumsuz dönüş yapıyor size yada görüştüğünüz kişilere ulaşabilirse verdiğiniz bilgiler niteliğinde sorup soruşturuyor. Malum bir sapığımız olduğu için sürekli kızlara fake randevu arama yazışma gibi kişileri trafikte tuttuğu için bazen bayanlar sorgulamıyor şüpheli bir hareket ve davranıştan sonra. Takılmayın devam edin işin özü eğlenmek, keyifli vakit geçirmek, yani paramla rezil oluyorum diye düşünürseniz o işlerin öyle olmadığını paranın amaç için bir araç olduğunu düşünmezseniz çok yıpratırsınız kendinizi, paranız sizin kime vereceğinizi siz seçersiniz tabi ama sizin paranızı da almak istemeyene zorla para veremezsiniz :D

Durum
Sosyal Coin
7,375
....(program adı yasak....) baktım geçen biri ''Şu önerdi'' falan yazmış böyle uygulamalara da bakanlar oluyordur sanırım.
Hatta biri beni ''Aptalın Teki'' diye etiketlemiş epey güldüm :ROFLMAO:
Biride ''Dr'' yazmış adımın başına, ne doktoruysam artık :ROFLMAO:
Arşiv tutmak takip etmek doğru sonuca erişmek bazan zor olabilir.
Bu hengamede gözden kaçmışta olabilir.
Bu iletişim vs sorunları kalabalığın ve her tür kafanın olduğu yerlerde olacaktır diye düşünüyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,734
Tanıtım Konusu Referansları
Burda şunu da belirtmekte fayda var bazen biriyle görüşme yaparsınız sizin için iyi geçmiş olabilir ama karşı taraf için kötü geçmiştir doğal olarak o kişi için olumsuzluk teşkil eder (hijyen, vaktini doğru kullanamama , ücret sıkıntısı , yatakta istenmeyen hareket , sohbet etmemek , evde bulunan hayvanı istememek , sigara içmek veya içen partnere karışmak vsvsv) nasıl ki her bey için olumsuz olumlu bayanlar varsa her bayan içinde var . O yüzden çok takılmamak lazım bence de

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil, Balabey ve SHIELD
Durum
Sosyal Coin
8,503
iyi akşamlar arkadaşlar bence sitenin kendi icinde bir puanlama sizteme olmalı nasıl yapılır bilmiyorum ama site adminleri bu konuya daha hakimdir eminim. evet referans verdiğimiz kızlar müsait olmayabilir, tatilde olabilir, her türlü durum olabilir görşme sonrası nasıl biz referans yazıyorsak kızzlar da bir tuşa tıklayarak puan verebilir, aynı şekilde bizler de... benim aklıma gelen çözüm bu

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Balabey
Durum
Sosyal Coin
6,527
referans çok önemli de olsa kısmet işi bunlar .
bazen olur dersin olmaz olmaz dersin olur . vakti zamanı .

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Balabey
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye