27 yaşıma geldim içimdeki mature sevdası bitmedi. Tam olarak deneyimleyemedim de. Belki de tatmin olmayacağım bilmiyorum. 50 yaşlarında piyasa hayatının sonlarında önerebileceğiniz birileri var mıdır ?
Sizce 50 li yaşlar piyasa hayatının sonu mu ? Zira Avrupa ve Amerika'da 70 yaşına kadar mature granny çok rağbet görür keza turkiye de de estetik cerrahi bu kadar ilerlemişken 50 yaşında demeyeceginiz kadınlar var . Umarım aradığınızi bulursunuz genç arkqdwsim ama meslek sonu falan hiç öyle hayal ettiğiniz gibi değil27 yaşıma geldim içimdeki mature sevdası bitmedi. Tam olarak deneyimleyemedim de. Belki de tatmin olmayacağım bilmiyorum. 50 yaşlarında piyasa hayatının sonlarında önerebileceğiniz birileri var mıdır ?
Haklısınız.. belki de tabirim yanlış oldu mazur görün. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım bulurum..Sizce 50 li yaşlar piyasa hayatının sonu mu ? Zira Avrupa ve Amerika'da 70 yaşına kadar mature granny çok rağbet görür keza turkiye de de estetik cerrahi bu kadar ilerlemişken 50 yaşında demeyeceginiz kadınlar var . Umarım aradığınızi bulursunuz genç arkqdwsim ama meslek sonu falan hiç öyle hayal ettiğiniz gibi değil
Sevgili dostum 52 yaşında Moldovalı 2015’ten beri görüştüğüm bir bayan var görsen 42,43 sanırsın bu birazda genetikle ilgili bir şey 😉 Yalnız kendisi hakkında bilgi paylaşımı yapmayacağım baştan söyliyeyim bunuda @ARES adminimin dediklerini teyyit için yazdım 😉27 yaşıma geldim içimdeki mature sevdası bitmedi. Tam olarak deneyimleyemedim de. Belki de tatmin olmayacağım bilmiyorum. 50 yaşlarında piyasa hayatının sonlarında önerebileceğiniz birileri var mıdır ?
Yaşın pek önemi yok forumdaş bence sen orta yaş deneyimli bir hatun bul referans konularından27 yaşıma geldim içimdeki mature sevdası bitmedi. Tam olarak deneyimleyemedim de. Belki de tatmin olmayacağım bilmiyorum. 50 yaşlarında piyasa hayatının sonlarında önerebileceğiniz birileri var mıdır ?
O zaman kesin oldu.. kabul ederlerse ilk referansımı alacağım orta yaştaki pembişlerden. Bakalım kısmetYaşın pek önemi yok forumdaş bence sen orta yaş deneyimli bir hatun bul referans konularından
bir daha mature takıntın kalmaz eminim.
%100 katılıyorum😉😃Yaşı genç olan erkeklerin olgun kadın,
Yaşı ileri olan erkeklerin de,
Lolita kadın arayışı nedendir acaba?
Bunun fizyolojik yada ruhsal bir açıklaması illaki vardır ama hangisine daha yakındır...
Herkes elinde olmayanı arıyor hocamYaşı genç olan erkeklerin olgun kadın,
Bunun fizyolojik yada ruhsal bir açıklaması illaki vardır ama hangisine daha yakındır...
Mature bir sevdadır sürekli kullerin altında yatan...vazgeçme bulduğunda hakkını ver 🤘🤘🤘27 yaşıma geldim içimdeki mature sevdası bitmedi. Tam olarak deneyimleyemedim de. Belki de tatmin olmayacağım bilmiyorum. 50 yaşlarında piyasa hayatının sonlarında önerebileceğiniz birileri var mıdır ?
KatılıyorumYaşı genç olan erkeklerin olgun kadın,
Teşekkür ederim. Kabul ederlerse ilk fırsatta..Hocam forumda candan hanım ve sarı şeker banu var o yaşlara yakınlar. Öneririm
Cariye ajda 45 civaridir ve cok tecrubelidir
Cariye Ajdayı bende tavsiye ederim, tam bir gurmedir.
@Moria nın bu yaptığına ne denir @AvtandilSevgili dostum 52 yaşında Moldovalı 2015’ten beri görüştüğüm bir bayan var görsen 42,43 sanırsın bu birazda genetikle ilgili bir şey 😉 Yalnız kendisi hakkında bilgi paylaşımı yapmayacağım baştan söyliyeyim bunuda @ARES adminimin dediklerini teyyit için yazdım 😉
🤣🤣 ne denir ? Yaaa rakı sözün var , sen önce onu hallet 😁 ben seni her türlü adrese teslim ederim merak etme 😉 @Avtandil ’i karıştırma o Elanorayı bekliyor 🤣
rakı sözüm baki.. sende muhabbet sözünü tut @Moria🤣🤣 ne denir ? Yaaa rakı sözün var , sen önce onu hallet 😁 ben seni her türlü adrese teslim ederim merak etme 😉 @Avtandil ’i karıştırma o Elanorayı bekliyor 🤣
ayrıca bu yaptığına gösterip elletmemek denirSevgili dostum 52 yaşında Moldovalı 2015’ten beri görüştüğüm bir bayan var görsen 42,43 sanırsın bu birazda genetikle ilgili bir şey 😉 Yalnız kendisi hakkında bilgi paylaşımı yapmayacağım baştan söyliyeyim bunuda @ARES adminimin dediklerini teyyit için yazdım 😉
Tmm bekliyorum , muhabbet her zaman bende anı, hikaye çok 🤣rakı sözüm baki.. sende muhabbet sözünü tut @Moria
ayrıca bu yaptığına gösterip elletmemek denir
😭😭😭😭😭Sevgili dostum 52 yaşında Moldovalı 2015’ten beri görüştüğüm bir bayan var görsen 42,43 sanırsın bu birazda genetikle ilgili bir şey 😉 Yalnız kendisi hakkında bilgi paylaşımı yapmayacağım baştan söyliyeyim bunuda @ARES adminimin dediklerini teyyit için yazdım 😉
İnsanlık 😁😁😁
Yaşı genç olan erkeklerin olgun kadın,
Biraz cafcaf li bir konuymus ☺️
Hocam daha önce buluştunuz mu Ajda hanımlaCariye Ajdayı bende tavsiye ederim, tam bir gurmedir.
Biraz cafcaf li bir konuymus ☺️
benimde bitmez gibi geliyo hocam 😂Bende ki mature sevdası 25’te bitti, yaşıtlarıma yöneldim. 50 ne bileyim ya, insan soğur gibime geliyor