Mature Arayış

Durum
Sosyal Coin
440
27 yaşıma geldim içimdeki mature sevdası bitmedi. Tam olarak deneyimleyemedim de. Belki de tatmin olmayacağım bilmiyorum. 50 yaşlarında piyasa hayatının sonlarında önerebileceğiniz birileri var mıdır ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: jacksp ve baygizli
Durum
Sosyal Coin
25,714
27 yaşıma geldim içimdeki mature sevdası bitmedi. Tam olarak deneyimleyemedim de. Belki de tatmin olmayacağım bilmiyorum. 50 yaşlarında piyasa hayatının sonlarında önerebileceğiniz birileri var mıdır ?
Sizce 50 li yaşlar piyasa hayatının sonu mu ? Zira Avrupa ve Amerika'da 70 yaşına kadar mature granny çok rağbet görür keza turkiye de de estetik cerrahi bu kadar ilerlemişken 50 yaşında demeyeceginiz kadınlar var . Umarım aradığınızi bulursunuz genç arkqdwsim ama meslek sonu falan hiç öyle hayal ettiğiniz gibi değil

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil, Hawkeye ve baygizli
Durum
Sosyal Coin
440
Sizce 50 li yaşlar piyasa hayatının sonu mu ? Zira Avrupa ve Amerika'da 70 yaşına kadar mature granny çok rağbet görür keza turkiye de de estetik cerrahi bu kadar ilerlemişken 50 yaşında demeyeceginiz kadınlar var . Umarım aradığınızi bulursunuz genç arkqdwsim ama meslek sonu falan hiç öyle hayal ettiğiniz gibi değil
Haklısınız.. belki de tabirim yanlış oldu mazur görün. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım bulurum..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ARES
Durum
Sosyal Coin
8,710
Sevgili dostum 52 yaşında Moldovalı 2015’ten beri görüştüğüm bir bayan var görsen 42,43 sanırsın bu birazda genetikle ilgili bir şey 😉 Yalnız kendisi hakkında bilgi paylaşımı yapmayacağım baştan söyliyeyim bunuda @ARES adminimin dediklerini teyyit için yazdım 😉

Durum
Sosyal Coin
7,985
Yaşın pek önemi yok forumdaş bence sen orta yaş deneyimli bir hatun bul referans konularından
bir daha mature takıntın kalmaz eminim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: xtrak ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
440
Yaşın pek önemi yok forumdaş bence sen orta yaş deneyimli bir hatun bul referans konularından
bir daha mature takıntın kalmaz eminim.
O zaman kesin oldu.. kabul ederlerse ilk referansımı alacağım orta yaştaki pembişlerden. Bakalım kısmet

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,775
Hocam forumda candan hanım ve sarı şeker banu var o yaşlara yakınlar. Öneririm

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
484
Mature bir sevdadır sürekli kullerin altında yatan...vazgeçme bulduğunda hakkını ver 🤘🤘🤘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: xtrak
Durum
Sosyal Coin
12,059
Sevgili dostum 52 yaşında Moldovalı 2015’ten beri görüştüğüm bir bayan var görsen 42,43 sanırsın bu birazda genetikle ilgili bir şey 😉 Yalnız kendisi hakkında bilgi paylaşımı yapmayacağım baştan söyliyeyim bunuda @ARES adminimin dediklerini teyyit için yazdım 😉
@Moria nın bu yaptığına ne denir @Avtandil :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
12,059
🤣🤣 ne denir ? Yaaa rakı sözün var , sen önce onu hallet 😁 ben seni her türlü adrese teslim ederim merak etme 😉 @Avtandil ’i karıştırma o Elanorayı bekliyor 🤣
rakı sözüm baki.. sende muhabbet sözünü tut @Moria :)
ayrıca bu yaptığına gösterip elletmemek denir:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
762
😭😭😭😭😭

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye