Duo Görüşme Masöz ezgi vs su perisi Alara ve Arda1 duo

Duo Görüşme duyuru ve referans konusudur
Durum
Sosyal Coin
23,165
Konuya nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum ezgi ve su perisi ile bir Duo görüşme yaptım bu benim ilk Duo görüşmem ve son olmayacak öyle bir deneyim yaşattılar ki bana ben adeta bulutların üzerinde dolaştım ve süzüle süzüle yer yüzüne yumuşak bir iniş yaptm ilk başta Duo görüşmeye pek sıcak bakmıyordum ama şu anda keşke daha önce yapsaydım diyorum tabi bunda en büyük etken birbirini her anlamda tamamlayan ve insana ancak rüyada görülen duygular yaşatan ezgi ve su perisi Alara ikilisi ikisi de son derece bakımlı fit bir vücuda sahip lafı yatak odası performansları insanın aklını alan cinsten öpüşme sevişme oral her şeyi sonuna kadar denedik beni ağırladıklari için ikisine çok teşekkür ediyorum ikram edilen kek müthişti sizinle tanışmak çok güzel tekrar görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
42,982
Konuya nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum ezgi ve su perisi ile bir Duo görüşme yaptım bu benim ilk Duo görüşmem ve son olmayacak öyle bir deneyim yaşattılar ki bana ben adeta bulutların üzerinde dolaştım ve süzüle süzüle yer yüzüne yumuşak bir iniş yaptm ilk başta Duo görüşmeye pek sıcak bakmıyordum ama şu anda keşke daha önce yapsaydım diyorum tabi bunda en büyük etken birbirini her anlamda tamamlayan ve insana ancak rüyada görülen duygular yaşatan ezgi ve su perisi Alara ikilisi ikisi de son derece bakımlı fit bir vücuda sahip lafı yatak odası performansları insanın aklını alan cinsten öpüşme sevişme oral her şeyi sonuna kadar denedik beni ağırladıklari için ikisine çok teşekkür ediyorum ikram edilen kek müthişti sizinle tanışmak çok güzel tekrar görüşmek dileğiyle
Keyifli referans için teşekkürler

Durum
Sosyal Coin
27,169
Tanıtım Konusu Referansları
Konuya nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum ezgi ve su perisi ile bir Duo görüşme yaptım bu benim ilk Duo görüşmem ve son olmayacak öyle bir deneyim yaşattılar ki bana ben adeta bulutların üzerinde dolaştım ve süzüle süzüle yer yüzüne yumuşak bir iniş yaptm ilk başta Duo görüşmeye pek sıcak bakmıyordum ama şu anda keşke daha önce yapsaydım diyorum tabi bunda en büyük etken birbirini her anlamda tamamlayan ve insana ancak rüyada görülen duygular yaşatan ezgi ve su perisi Alara ikilisi ikisi de son derece bakımlı fit bir vücuda sahip lafı yatak odası performansları insanın aklını alan cinsten öpüşme sevişme oral her şeyi sonuna kadar denedik beni ağırladıklari için ikisine çok teşekkür ediyorum ikram edilen kek müthişti sizinle tanışmak çok güzel tekrar görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın
Merhabalar kuzummm benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederiz🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidik seni gerçekten seni tanidigimiza cok ama cok m.olduk🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederiz🥰 kocaman kocaman öpüyoruz seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Su Perisi Alara ve Arda1
Durum
Sosyal Coin
3,365
Tanıtım Konusu Referansları
Öncelikle merhabalar balım iyi pazarlar diliyorum ve seni başkan kocaman öpüyorum 🥰❤️ Okadar incesinki iyiki tanıdık bizde seni iyiki geldin kişiliğin karakterin fevkalade çok tatlısın nezaman istersen kapımız açık seni kocaman öpüyorum ve tekrar görüşmek dileğiyle diliyorum 💋 ❤️ 😊🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ataşehir Ezgi ve Arda1
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye