Forumdaşlarım merhaba. Ankara'da masöz cansu vardı Turan güneş tarafında. Yakın zamanlarda görüşen oldumu?
Beğenenler:
Ben buralarda hiç görmedimForumdaşlarım merhaba. Ankara'da masöz cansu vardı Turan güneş tarafında. Yakın zamanlarda görüşen oldumu?
😂😂😂Ben buralarda hiç görmedim
Ben daha dün görüştüm üstat. Masajı çok iyi. İlişki yok. Dokunma yok. Seans sonu elle boşaltma var. 650 tl seans ücreti.Forumdaşlarım merhaba. Ankara'da masöz cansu vardı Turan güneş tarafında. Yakın zamanlarda görüşen oldumu?
İletişim bilgilerini veya nerden ulaşabilceğimizi paylaşabilir misiniz?Ben daha dün görüştüm üstat. Masajı çok iyi. İlişki yok. Dokunma yok. Seans sonu elle boşaltma var. 650 tl seans ücreti.
Yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum. Nasıl paylaşabilirim bir yolu var mı acaba.İletişim bilgilerini veya nerden ulaşabilceğimizi paylaşabilir misiniz?
Google da masöz Cansu Ankara diye aratıp Google görselleri açın. Orada 4.resimi tıklayın. BTK tarafından yasaklı site olduğu için VPN ile açılır. Telefon numarasının sonu 24 54. Bu şekilde iletişim kurabilirsiniz.Numarayı direk burdan yazmak yerine örneğin googleda nasıl arama yapabilceğimizi belirtebilirsiniz, mesela '' masöz x telefon numarasının son 4 hanesi 12 34'' gibisinden. Yani arama motoruna yazabilceğimiz anahtar kelimeleri söylerseniz bulabiliriz diye düşünüyorum.