Masöz cansu

Durum
Sosyal Coin
560
Forumdaşlarım merhaba. Ankara'da masöz cansu vardı Turan güneş tarafında. Yakın zamanlarda görüşen oldumu?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,651
ben gitmiştim ancak 1 yıl olmuştur gitmeyeli turan güneş tarafında kendi evinde masaj hizmeti veriyordu özellikle birliktelik olmadığını söylüyordu. Masajı ortalamanın bir tık ustundeydi hj vardı sadece

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,708
Numarayı direk burdan yazmak yerine örneğin googleda nasıl arama yapabilceğimizi belirtebilirsiniz, mesela '' masöz x telefon numarasının son 4 hanesi 12 34'' gibisinden. Yani arama motoruna yazabilceğimiz anahtar kelimeleri söylerseniz bulabiliriz diye düşünüyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
680
Numarayı direk burdan yazmak yerine örneğin googleda nasıl arama yapabilceğimizi belirtebilirsiniz, mesela '' masöz x telefon numarasının son 4 hanesi 12 34'' gibisinden. Yani arama motoruna yazabilceğimiz anahtar kelimeleri söylerseniz bulabiliriz diye düşünüyorum.
Google da masöz Cansu Ankara diye aratıp Google görselleri açın. Orada 4.resimi tıklayın. BTK tarafından yasaklı site olduğu için VPN ile açılır. Telefon numarasının sonu 24 54. Bu şekilde iletişim kurabilirsiniz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: qwe1234
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye