Merhaba dostlar, yazılan referanslardan, gösterilen ilgiden ve şahsım adına uyanan meraktan Masalla iletişime geçtim.Kendisi hızla dönüş yaptı ve ertesi gün 3 saatlik bir program için anlaştık.Program günü konum aldım ve düştüm yollara.Evi gayet merkezi ve kolay ulaşılabilir bir yerde.Kapıdan içeri girerken çok samimi bir şekilde karşılandım ve iyi ki burdayım dedim içimden.Karşımda güler yüzlü, güzel gülüşlü ve içten bir kadın vardı.Hemen beni içeri geçirdi ve kahve ikram etti.Masada çeşit çeşit atıştırmalıkları önceden hazırlamıştı.Kahvelerimizi yudumlarken derin bir sohbete daldık ve zamanın farkına varamadık bir an.İnsana ister istemez misafir değil de ev sahibiymiş gibi hissettiriyor. Gerçekten güzel yüzü, fiziği, bakışları bir yana dursun son derece samimi ve sohbeti doyumsuz bir kadın.İkimiz de hazır olduğumuzda yatak odasına geçtik.Yatakta da gayet uyumlu, iki tarafın da zevk almasını ön planda tutuyor ve -eğer varsa- isteğiniz doğrultusunda hareket ediyor.Minyon oluşu,vücut kıvrımları ve meşhur 'ben'i insanı daha çok cezbediyor ve tamamen kız arkadaş tadında.Her şey tamamlanıp bana ayrılan sürenin sonuna geldiğimizde beni çok güzel bir şekilde yolcu etti.Daha sonra tekrar görüşmek üzere sözleştik ve ben bunun yaşanacağına inanıyorum
Umarım sizler için de iyi bir referans olmuştur, kesinlikle iletişime geçip tanışmanızı tavsiye ederim.Teşekkürler...
Umarım sizler için de iyi bir referans olmuştur, kesinlikle iletişime geçip tanışmanızı tavsiye ederim.Teşekkürler...