Nötr Görüşme Masal masal gibi değildi

Nötr Görüşme referansıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
691
Masal hanımla yaklaşık 10 gün önce görüşme sağladık.
Yeri şişlide merkezi bi yerde olduğu içinde araç park sorunu mevcut toplu taşımayla gidilmesi önerilir.
Masal hanıma gelecek olursak kendisinin karşılaması güzel yalnız özel anlardan keyif aldığım söylenemez ön sevişme öpüşme yok kendisine oral yapılmasına izin vermedi,güzel oral yapıyor her şey biranda oldu bitti seans arasında artık bana mı denk geldi bilemem ama sürekli telefonda ve sürekli “ işim bitsin seninle ilgileneceğim canım” demesi ama işinin bir türlü bitmemesi açıkçası biraz tuhaf geldi.
Burada yazılan referanslara bakarak gittim ama memnun kalmadım. Çıkıştada güzel referans isteyip tekrar görüşmek dileklerini iletti ama bu kadar olumsuzluğa rağmen bir daha görüşeceğimi sanmıyorum.
Yine de herşeye rağmen teşekkür ederim.

Durum
Sosyal Coin
3,492
Yeri şişlide merkezi bi yerde olduğu içinde araç park sorunu mevcut toplu taşımayla gidilmesi önerilir.
Masal hanıma gelecek olursak kendisinin karşılaması güzel yalnız özel anlardan keyif aldığım söylenemez ön sevişme öpüşme yok kendisine oral yapılmasına izin vermedi,güzel oral yapıyor her şey biranda oldu bitti seans arasında artık bana mı denk geldi bilemem ama sürekli telefonda ve sürekli “ işim bitsin seninle ilgileneceğim canım” demesi ama işinin bir türlü bitmemesi açıkçası biraz tuhaf geldi.
Burada yazılan referanslara bakarak gittim ama memnun kalmadım. Çıkıştada güzel referans isteyip tekrar görüşmek dileklerini iletti ama bu kadar olumsuzluğa rağmen bir daha görüşeceğimi sanmıyorum.
Masal aslında iyi kızdır ama illaki vardır bir sorunu yoksa eminim böyle birşey yapmaz zaten kendisi cevap vericektir tekrar geçmiş olsun

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MASAL
Durum
Sosyal Coin
0
Neden rahatsızlığınızı belirtip görüşmeyi sonlandırmak istemediniz ki?Keyif almadığınız birliktelik eziyettir.Geçmiş olsun.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
34,813
Tanıtım Konusu Referansları
Bir ay önce görüştük beyfendi ile art niyetli açılmış bir referanstır kabul etmiyorum gayette güzel ilgilendim.Yatakta da bi Olumsuzluk yaşadık kendisiyle 😡 Çamur atıyor gelmiş burada bana

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
34,813
Sulo nun ohhhh lamasi geldi aklıma @Süpermario34 😂 senmisin bana görüldü atan 😂😂😂
İki tarafada geçmiş olsun saka bi yana 😊
Aşkım gayet güzel ayrıldı yanımdan vajinamı parmaklamak istedi hoşlanmıyorum dedim bu mu olumsuzluk ağzını çalkalasaydı o dişlerini fırçalasaydım öpseydim öpüşmemişim sen temiz gelirsen ben de öperim gelmezsen öpmem🤣

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
34,813
Kötü niyetlisin yatakta vajinamı mı parmaklamak istedin izin vermedim😡 artı ağzın kokuyordu Öpmedim…. Bugüne kadar görüştüm beyler nasıl öpüştüğümü seviştiğimi gayet iyi bilirler artı seks esnasında zaten bir olumsuzluk yaşadık seninle zaten bende moral falan kalmadı o halde bile ben seninle gayet iyi davrandım ve güler yüzle gönderdim seni ben bu ithamları kabul etmiyorum beyfendi kötü niyetle yazmış buraya bu referansı😡

Beğenenler:
  • Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: faruk88730 ve Marina
Durum
Sosyal Coin
6,052
Yanlış anlamayın ben kendisiyle 10 dan fazla kere görüştüm hiç problem yaşamadım Ebru ilede görüştüm oyunlarda sorun yaşamadım demekki ortada bi yanlış var geçmiş olsun

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
8,148
Kötü niyetlisin yatakta vajinamı mı parmaklamak istedin izin vermedim😡 artı ağzın kokuyordu Öpmedim…. Bugüne kadar görüştüm beyler nasıl öpüştüğümü seviştiğimi gayet iyi bilirler artı seks esnasında zaten bir olumsuzluk yaşadık seninle zaten bende moral falan kalmadı o halde bile ben seninle gayet iyi davrandım ve güler yüzle gönderdim seni ben bu ithamları kabul etmiyorum beyfendi kötü niyetle yazmış buraya bu referansı😡
Arada böyle olumsuz şeyler oluyor malesef. Sana gelen partner temiz olmadığını kanaat getirerek görüşme yapmak istemiyorum demek de bir seçenek olabilir mi . Yanlış anlama sadece Bir öneri

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
691
Masal hanım vajinanızı falan parmaklamak istemedim ayrıca ağız bakımıma çok dikkat ediyorum ki buradan görüştüğüm bayanlarda var hepsiyle güzel vakit geçirdik.
Aslında siz kendinizi haklı çıkarabilmek uğruna iftiralar atıyorsunuz.
Ben burada gayet güzel şekilde olumsuz geçen referansımı paylaşmak istedim ama sizin yazdıklarınızdan ve vermiş olduğunuz tepkilere bakılınca zaten kimin haklı olduğu da anlaşılıyor.
Olumsuz bir referans aldığınızda bu kadar fazla tepki vermek yerine bazı şeyler kabullenmeyi bilmelisiniz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: DaMieN, Şuppiluliuma ve SerhatBey
Durum
Sosyal Coin
7,398
Ben masal hanım ile görüşmüş biriyim, kendi tecrübem sizin tam tersi, yorgun olduğum bir gün idi ve ön sevişmeyi uzun tutmuştuk sağolsun fazlasıyla fazlasıyla bonkör davranmıştı öpüşme konusunda. Ayrıca kişilik olarak da erkek tarafı düzgün olduğu sürece sorun yaşama ihtimaliniz olmayan, esprili hoş sohbet birisidir. Size geçmiş olsun demek istiyorum ama ya aynı hanımefendi ile görüşmedik ya da sizin eksik bıraktığıniz birşeyler var. Onlarca referansi olan birinin öpüşmemesi size denk geliyor ise akıllara belli ihtimaller geliyor zaten.

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
10,199
İnsan hayatında sana göresi,bana göresi olan durumlar vardır ki;
Bu konuya dair içerikte böyle birşey,
Ve fakat böyle durumların haksızı maalesef olmaz,bulunmaz,
Zaten haklıyı bulabilsek hep birlikte haksızın tepesine çökelim,fişini çekelim.
Uzun lafın kısası her 2 tarafında fazla uzattığı kanaatindeyim,
Bir taraf bir kere daha görüşmez,diğer tarafta bir daha kabul etmez ve sıkıntıda tekrar etmez.
Dolayısıyla insanoğlu ne zaman asgari müşterekte buluşmayı öğrenirse,ne zaman karşılıklı hoşgörü içinde tartışmayı becerirse hayatta o zaman çok daha güzel olacaktır.
Ama maalesef mayamız direk kılçları çektiriyor bizlere.
İtidalli olup,hoşgörü içinde yapıcı eleştiri hep kazanır ve kazanacaktır.

Durum
Sosyal Coin
34,813
Ben masal hanım ile görüşmüş biriyim, kendi tecrübem sizin tam tersi, yorgun olduğum bir gün idi ve ön sevişmeyi uzun tutmuştuk sağolsun fazlasıyla fazlasıyla bonkör davranmıştı öpüşme konusunda. Ayrıca kişilik olarak da erkek tarafı düzgün olduğu sürece sorun yaşama ihtimaliniz olmayan, esprili hoş sohbet birisidir. Size geçmiş olsun demek istiyorum ama ya aynı hanımefendi ile görüşmedik ya da sizin eksik bıraktığıniz birşeyler var. Onlarca referansi olan birinin öpüşmemesi size denk geliyor ise akıllara belli ihtimaller geliyor zaten.
Teşekkürler tatlım öpüyorum 💋

Beğenenler:
  • AlevAlev
Tepkiler: faruk88730
Durum
Sosyal Coin
34,813
Masal hanım vajinanızı falan parmaklamak istemedim ayrıca ağız bakımıma çok dikkat ediyorum ki buradan görüştüğüm bayanlarda var hepsiyle güzel vakit geçirdik.
Aslında siz kendinizi haklı çıkarabilmek uğruna iftiralar atıyorsunuz.
Ben burada gayet güzel şekilde olumsuz geçen referansımı paylaşmak istedim ama sizin yazdıklarınızdan ve vermiş olduğunuz tepkilere bakılınca zaten kimin haklı olduğu da anlaşılıyor.
Olumsuz bir referans aldığınızda bu kadar fazla tepki vermek yerine bazı şeyler kabullenmeyi bilmelisiniz.
Whatsap yazışmalarını attım admine neyse beyfendi uzatmaya gerek yok

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ercan Arslan
Durum
Sosyal Coin
3,492
O kadar beyfendi ile görüştüm hiçbir problem yaşamadım bugüne kadar gayet güzel ilgilendimide bilirler görüştüm beyler🥰
Temiz ve bakımlı gelene oral da yaparsın oral da yaptırırsın öpüşür ve gerekeni yaparsın eminim parmaklama dışında okşama belki kabul edersiniz ama önemli olan anın akışı akışı ile o bile olur ama akıl bakım önemli saygılar

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Yazışmalar geldi, Partnerin görüşme şartları içinde belirtilmemiş olsa dahi partnerin cinsellikte rahatsız olacağı şeyleri yaparak memnun mutlu olmayı beklemişsiniz. Yazışmalardan gördüğüm kadarı ile de servislerin dışında bazı talepleriniz olmuş partner buna da tamam demiş, tabi yatak odasında kim kime ne yaptığı ile alakalı bir durum yok o yüzden görüşmenin yarıda kesilmemesi, görüşmenin tamamlanmasından dolayı olumsuz değil nötr referans olur.

Bir kaç gün içinde partnerlerden ve üyelerden olumsuz referansın tam olarak tanımını isteyip "olumsuz referans kuralları" yazacağız. Şimdi Kızlar arasında da bu durum söz konusu, kimisi vajina parmak muhabetinden hoşlanır ama kimisi hoşlanmaz. Artı farklı bir detay daha var ki bu tamamen sizin hatanız, yani o olayın oluşmasındaki asıl etken sizsiniz ve partnerin sizin hakkınızda da olumsuz referans açma hakkı var. Bu durumda @MASAL hanım partner ile aranızda geçen meseleleri isterseniz açık bir şekilde siz de yazabilirsiniz ama isim soy isim yada kişisel bilgi kullanmadan yazabilirsiniz ama bana sorarsanız olumsuz referans görüşmenin devam edemeyeceği bir aşamaya girip görüşmeyi yarım bırakacak nedenlerdir.

Burada kendinizde de biraz hata arayın ve forum dışında böyle bir tecrübe yaşasanız ne olurdu ?
Kısacası arkadaşlar foruma ve partnerlere gereksiz saçma sapan olumsuz referans açmadan bu deneyimi forum dışında yaşasam ne yapardım diye düşünün. Evet zaman ve para kaybınız olabilir haklısınız ama aynı şey partner için de geçerli.

Dediğim gibi insani şartlar altında yazılmayan olumlu ve olumsuz referanslar da bundan sonra yaptırım uygulanacaktır.

Forumu, yönetimi ve diğer üyeleri yanıltıcı OLUMLU ve OLUMSUZ referans yazmak yasaktır arkadaşlar.

Ve gerçeğin su yüzüne çıkmak gibi bir huyu vardır.

Konu kilit.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye