Onaylı Referans Masal ile ilk görüşme

• Konbuyu başlatan Selo1
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,144
Masalı bir süredir takip ediyordum, yolumun İstanbul’a düşmesiyle birlikte kendisine mesaj attım hızlı ve sorunsuz bir şekilde randevu oluşturduk. Evi merkezi ve rahat bulunabilecek bir konumda. Beni samimi ve sıcakkanlı karşıladı. Gayet keyifli saatler geçirdik. Görüşmenin kalitesi beklentimin üzerinde geçti diyebilirim ve bunun için Masala teşekkür ederim😊

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle, her şey için teşekkürler…

Durum
Sosyal Coin
1,680
Masalı bir süredir takip ediyordum, yolumun İstanbul’a düşmesiyle birlikte kendisine mesaj attım hızlı ve sorunsuz bir şekilde randevu oluşturduk. Evi merkezi ve rahat bulunabilecek bir konumda. Beni samimi ve sıcakkanlı karşıladı. Gayet keyifli saatler geçirdik. Görüşmenin kalitesi beklentimin üzerinde geçti diyebilirim ve bunun için Masala teşekkür ederim😊

bilgilendirme için teşekkürler.. 🎈

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Selo1
Durum
Sosyal Coin
34,813
Tanıtım Konusu Referansları

Güzel yorumun ve beğenin için çok teşekkür ederim tatlım gerçekten bende seninleyken çok eğlendim
En kısa zamanda tekrarını yaşamak ve yaşatmak için beklerim
Sevişmek dileğiyle 🫦🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve Selo1
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye