Onaylı Referans Masal Hanım'la olumlu görüsme (14 Ağu 2023)

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,503
Merhaba arkadaşlar Masal hanımla birkaç günlük yazışmalarımız, araya tatil vs. girdikten sonra nihayet pazar günü görüşebildik, 2 saatlik bir görüşmemizde ben gayet keyif aldım ve Masal hanımın da keyif aldığını hissettim, konumu merkezi ve kolay, evi temiz, ve yatak odası klimalı, kaprissiz ve uyumlu bir güzel, birlikte geçirdiğimiz 2 saat için teşekkür ediyorum.

Durum
Sosyal Coin
34,813
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba arkadaşlar Masal hanımla birkaç günlük yazışmalarımız, araya tatil vs. girdikten sonra nihayet pazar günü görüşebildik, 2 saatlik bir görüşmemizde ben gayet keyif aldım ve Masal hanımın da keyif aldığını hissettim, konumu merkezi ve kolay, evi temiz, ve yatak odası klimalı, kaprissiz ve uyumlu bir güzel, birlikte geçirdiğimiz 2 saat için teşekkür ediyorum.
Güzel yorumun ve beğenin için çok teşekkür ederim tatlım gerçekten bende seninleyken çok eğlendim
En kısa zamanda tekrarını yaşamak ve yaşatmak için beklerim
Sevişmek dileğiyle 🫦🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Nihatk
Durum
Sosyal Coin
24,648
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye