Herkese selam,
Daisy hanimdan 2 kere masaj hizmeti aldim,
Masaj paylasimlari sayfasini takionediyorum ve onerilen yerlere gitmeye calisan birisiyim ama daisy hanim bambaska seviye
Hem fiziken hemde zihnen rahatliyorum daisy ile gorustukten sonra
Kendisi citi piti ve oldukca seksi bir bayan masaj hizmetinin detaylarini diger yorumlarda yazmislar sagolsunlar ama yasanmali derim o beraber dus ve orada yasananlar heyecan verici ve masajida ogle masajin sonlarina dogru daisy hanimin tadina bakmak gercektek cok guzel, muhtemelen arayi acmadan kendisi ile tekrar gorusecem
Hizlica ozetlersem konumu harika toplu tasima ile gidilmesi gerekiyor
İletisimi guzel ama sabah yazarsaniz daha iyi olur cunku yaninizda hic telefona bakmiyor
İkramlari guzel
Tekrardan Daisy hanima tesekkur ederim buradan
İyi gunler herkese
Daisy hanimdan 2 kere masaj hizmeti aldim,
Masaj paylasimlari sayfasini takionediyorum ve onerilen yerlere gitmeye calisan birisiyim ama daisy hanim bambaska seviye
Hem fiziken hemde zihnen rahatliyorum daisy ile gorustukten sonra
Kendisi citi piti ve oldukca seksi bir bayan masaj hizmetinin detaylarini diger yorumlarda yazmislar sagolsunlar ama yasanmali derim o beraber dus ve orada yasananlar heyecan verici ve masajida ogle masajin sonlarina dogru daisy hanimin tadina bakmak gercektek cok guzel, muhtemelen arayi acmadan kendisi ile tekrar gorusecem
Hizlica ozetlersem konumu harika toplu tasima ile gidilmesi gerekiyor
İletisimi guzel ama sabah yazarsaniz daha iyi olur cunku yaninizda hic telefona bakmiyor
İkramlari guzel
Tekrardan Daisy hanima tesekkur ederim buradan
İyi gunler herkese