Herkese selamlar taşınma sürecinin sonunda Marinayla yeni evinde görüşme gerçekleştirdim. Öncelikle yeni evi gerçekten çok güzel park sıkıntısı yok evin içi çok güzel çok geniş ve her zamanki gibi tertemiz. Tabi yeni yere elim boş gitmek olmazdı ev hediyesini sahibine teslim ettim. Marinayı zaten anlatmaya gerek yok bilen bilüüürrrr 😂 her zamanki gibi muhteşem bir karşılama yaptı ve içeri geçer geçmez o rahat koltuğuna oturup çay ikramı eşliğinde güzelce sohbete başladık ama Marina rahat durur mu üstüme atladı başladık sevişmeye kafamı iki memesinin arasına sokunca az kalsın nefessizlikten gidiyordum 😂 ben de zaten o an filim koptu dayanamadım ve ilk raunt birmiş oldu 😂 hemen duşumu alıp tekrardan salona geçtim bu defa Türk kahvesi ve müthiş ikramlarla beraber sohbete devam ettik Marinanın ikramları zaten çok meşhur masada sadece kuş sütü eksik yakında o da olur 😂 sohbet güzelce devam ederken Marinanın tekrar üzerime gelmesiyle 2. Raunt başlamış oldu zaten üstüme gelmesiyle aklım başımdan gitti 😂 bu sefer ben de rahat durmadım ve karşılık vermemle güzel anlar başlamış oldu vücudu o kadar iyi ki yapmadık pozisyon kalmadı bir kez daha kendimi bulutların üstünde hissettim herşey çok güzeldi yeni evinde güle güle kazasız belasız oturmanı diliyorum güzellik 💛💙