Onaylı Referans Mana ile Tanışmamız

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,650
Merhaba;
Mana ile uzun yazışmalardan sonra müsait olduğu zamanda Etiler'de gayet güzel merkezi evinde buluştuk. Akşam iş çıkışı olduğu için ben biraz yorgundum fakat enerjisi ve hoş sohbeti ile benim yorgunluğumu aldı. Özel anlara gelecek olursak gayet güzel bir sevişme oldu, yatakta çok aktifti. İki saat sonunda mutlu mesut bir şekilde evinden ayrıldım. Kendisine benimle buluştuğu için çok teşekkür ediyorum.

Durum
Sosyal Coin
762
Merhaba;
Mana ile uzun yazışmalardan sonra müsait olduğu zamanda Etiler'de gayet güzel merkezi evinde buluştuk. Akşam iş çıkışı olduğu için ben biraz yorgundum fakat enerjisi ve hoş sohbeti ile benim yorgunluğumu aldı. Özel anlara gelecek olursak gayet güzel bir sevişme oldu, yatakta çok aktifti. İki saat sonunda mutlu mesut bir şekilde evinden ayrıldım. Kendisine benimle buluştuğu için çok teşekkür ediyorum.
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Mana
Durum
Sosyal Coin
20,826
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba;
Seni tanıdığıma çok memnun oldum uzun zamandır görüşme yapmıyordum da 😍tekrar görüşmek dileğiyle 💃özel anlar hımmmm🤩

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Klaus
Durum
Sosyal Coin
32,898
Merhaba;
Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Mana ve Klaus
Durum
Sosyal Coin
0
Ödemenin tamamını önden istemesi bir garip olay profilinde böyle bir bilgi yok ve sordugum icin engellemesi gerçekten komedi bilin istedim arkadaşlar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,644
Mana hanımla görüşmüş ve çok memnun kalmış biri olarak kendisinin hem kişilik hem muhabbet hem de sunduğu hizmet kalitesi olarak çok iyi bir insan olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim bu konuda şüpheniz olmasın, bayanların çoğu artık ön ödeme alıyor ekilmeleri önlemek açısından
Ödemenin tamamını önden istemesi bir garip olay profilinde böyle bir bilgi yok ve sordugum icin engellemesi gerçekten komedi bilin istedim arkadaşlar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
0
Bu ön ödeme degil ama tamamini istiyor ve bilginlendirme vs yazmiyor profilinde bir de engellemek nedir arkadaş

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,687
Nedir komik olan bende hatta forumun neredeyse 100%100 u aynı sistemle görüşme yapıyor uzun zamandır, Neden forumu tercih ediyorsunuz mes3la ? Yine suda çok komik ödemenin tamamını gelmeden gönderecek kadar güven yok ama o kadının evinde zaman geçirecek kadar güven var biraz saygı duyup iyi günler tercih etmiyorum demek yeterli bence 🤷‍♀️

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,826

Ekli dosyalar

• IMG_20230814_181416.jpg
    IMG_20230814_181416.jpg
    85.7 KB · Görüntüleme: 9
Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
0
Soru mu yaniltlamadiniz ama bilgilendirmeniz eksik ön ödemeyi anlarim ama tamanini istemeniz ilginç

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
20,826
Soru mu yaniltlamadiniz ama bilgilendirmeniz eksik ön ödemeyi anlarim ama tamanini istemeniz ilginç
İndirim istedin ! Evet komple ödeme almıyorum indirim yapmıyorum mesaj la bilgi veriyorum….bu nick bu yazdığın küfür ettin hakaret ettigin no yani telefon numarası verdin referans da kayıtlı değil Ve bana Yasaklı kelime yazdın wp tan uzatma istersen…

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
@sedat11 Yanlış bilgi veriyorsun engelli değilsin engelliyim diyorsun zaten daha önce tanışmadığın birine canım diyerek eksi puan alıyorsun üzerine küfür ediyorsun ve bunları alakasız bir konuda yapıyorsun. Kurallar gereği yolun bahtın açık olsun diyorum.🙋

Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye