Onaylı Referans Malena ile harika saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,182
Dünyalar güzeli, harika bir kadın. Kendinize yapabileceğiniz en büyük güzelliklerden birisi olabilir. @MALENA06 hakkında çok fazla detay vermeyeceğim, kısaca yaşamadan asla anlayamayacağınız ve tanışanların da ne anlatsa eksik kalacağı bir güzellik. Harika bir deneyim.

1 saatlik bir zamanım vardı sıkışık programımdan dolayı, 3 saat ne ara geçti anlamadım, sanki dakikalar içinde zaman tükenmiş gibiydi. Zaman kavramını kaybettirecek bir güzellik, sadece fiziksel olarak değil tam anlamıyla baştan aşağı donanımlı bir kadın.

Sözün özü, hayatımda tanıştığım ve iyiki tanıdım diyebileceğim ender insanlardan.. umarım hayatın boyunca tüm güzellikler seninle olur.

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
282,746
Dünyalar güzeli, harika bir kadın. Kendinize yapabileceğiniz en büyük güzelliklerden birisi olabilir. Çok fazla detay vermeyeceğim, kısaca yaşamadan asla anlayamayacağınız ve tanışanların da ne anlatsa eksik kalacağı bir güzellik. Harika bir deneyim.

1 saatlik bir zamanım vardı sıkışık programımdan dolayı, 3 saat ne ara geçti anlamadım, sanki dakikalar içinde zaman tükenmiş gibiydi. Zaman kavramını kaybettirecek bir güzellik, sadece fiziksel olarak değil tam anlamıyla baştan aşağı donanımlı bir kadın.

Sözün özü, hayatımda tanıştığım ve iyiki tanıdım diyebileceğim ender insanlardan.. umarım hayatın boyunca tüm güzellikler seninle olur.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MALENA06
Durum
Sosyal Coin
9,531
Tanıtım Konusu Referansları
Dünyalar güzeli, harika bir kadın. Kendinize yapabileceğiniz en büyük güzelliklerden birisi olabilir. @MALENA06 hakkında çok fazla detay vermeyeceğim, kısaca yaşamadan asla anlayamayacağınız ve tanışanların da ne anlatsa eksik kalacağı bir güzellik. Harika bir deneyim.

Bebeğim seviliyorsun, her zaman beklerim ❤️❤️ Türkiye’den gitmeden tekrarlayalım 👄
Zevk, heyecan ve adrenalin için girdiğim, bu pletforma, sen ve senin gibi çok tatli ve değerli insanlar tanıdığım için çok mutluyum. Bana kattığınız herşey için minnettarım ❤️🌹👄

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: joker67, bluebeader ve Caveman
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye