Onaylı Referans Madam Bianca

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
244
Formdan bir kac görüşmem oldu bir ikisi hariç hemen hemen hepsi olumlu gorelerdi. Ama Madam ile tanışınca işler değişti. Fantastik, deli-dolu, neşeli, keyifli, sevecen arkadas canlısı bir yapısı var. Yakından tanıyınca vaz geçemeyeceğiniz bir insan hakkında çok şey yazabilirdim. Ama buna gerek görmüyorum. Onu tanımak bir şans ve keyif işi...

Durum
Sosyal Coin
42,982
Formdan bir kac görüşmem oldu bir ikisi hariç hemen hemen hepsi olumlu gorelerdi. Ama Madam ile tanışınca işler değişti. Fantastik, deli-dolu, neşeli, keyifli, sevecen arkadas canlısı bir yapısı var. Yakından tanıyınca vaz geçemeyeceğiniz bir insan hakkında çok şey yazabilirdim. Ama buna gerek görmüyorum. Onu tanımak bir şans ve keyif işi...
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Madambianca06
Durum
Sosyal Coin
10,696
Tanıtım Konusu Referansları
Seninle hersey cok eglenceli cok keyifli. Zaman su gibi akip geciyor hic bitmesin istiyor insan. Tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin 🙏🤗 Kacinci gorusmemiz oldu ama tekrar gorusecegimiz gunu iple cekiyorum 🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ankarabey90
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye