Ne bir merhaba ne bir nasılsın 🤣🤣Madem öyle bulmuş neden mesaj yazmış anlamadım.
Bu "köle özentisi" tipler bir süredir var piyasada, muhtemelen kendilerince sexting yapıyorlar böyle provakatif mesajlar atıp, karşılığında gelen tepkilerle doyuma ulaşarak.Beni tanımadan bana karşı olan önyargı lütfen rica ediyorum ne yapmam gerek
👏👏👏👏"Sitres" sonrasını okumadım😁 Bu tarz düşünen insan bitmez onun için bence takılmayın. Herkesin bir karakteri var kimisi sert görünür ponçik çıkar kimisi pamuk görünür canavar çıkar🤷
Yerkabuğunun merkezinden arşa kadar haklısınız, bu tür diyaloglar maruz kalmak hoş değil maalesef insanımız düşüncesizce karakter analizi yapıyor @KARAKIZ boş verin diyeceğim ama o da bir yere kadar.. İnsanın psikolojisinin zorlandığını farkındayım.. "Koy g... ne rahvan gitsin" derler.. Bu tür insanlar maalesef bitmedi, bitmeyecekte😔😔😔Beni tanımadan bana karşı olan önyargı lütfen rica ediyorum ne yapmam gerek
Kedi ciğer meselesi boşver lütfen takma kafanaBeni tanımadan bana karşı olan önyargı lütfen rica ediyorum ne yapmam gerek
Evet haklı bi keresinde selam demiştim evime adam göndertip dövdürmüştü, sonra görüşmeye giden kişilerin böbreklerini alıp mangal yapıyor dedilerBeni tanımadan bana karşı olan önyargı lütfen rica ediyorum ne yapmam gerek
Bazıları için çözüm yok , yapabileceğin bir şey de yok. Seninle randevulaşmamız 2 dakika sürdü , beni güleryüzle karşıladın , harika ağırladın , keyif kahvesiyle öpücüklerle uğurladın , seni anlayabilenlerle yola devam 🌺Beni tanımadan bana karşı olan önyargı lütfen rica ediyorum ne yapmam gerek
🤣🤣🤣🤣 derlerEvet haklı bi keresinde selam demiştim evime adam göndertip dövdürmüştü, sonra görüşmeye giden kişilerin böbreklerini alıp mangal yapıyor dediler
Hasbin Allah daha neler göreceğiz bu nedir ya ?
🙏🙏🙏Bazıları için çözüm yok , yapabileceğin bir şey de yok. Seninle randevulaşmamız 2 dakika sürdü , beni güleryüzle karşıladın , harika ağırladın , keyif kahvesiyle öpücüklerle uğurladın , seni anlayabilenlerle yola devam 🌺
İletişim çok önemli bir durum daha tanımadan etmeden yazışma ile böyle diyorsa gerisi düşündürücü olur.Beni tanımadan bana karşı olan önyargı lütfen rica ediyorum ne yapmam gerek
Seninle görüşmeden önce telefonda görüşmeyi netleştirmek için konuştuğumuzda bu konuya değinmiştim belki hatırlarsın ama görüştüğümüzde de telefondaki sert mizacından eser olmadığını hatta gayet naif ve cana yakın biri olduğunu söylemiştim. İşin özeti bir insanı yazdığı mesajlardan tanımaktansa yüz yüze konuşup tanımayı deneyin derim ki @KARAKIZ gerçekten bu güne kadar görüştüğüm en cana yakın ve samimi kızlardan bir tanesidir. Keşke tekrar görüşme fırsatı yakalayabilsek de samimiyet dolu anları yaşasak . Tabi yatak odası kısımlarında da özlediklerim de var da açık açık söylemeyeyim 😂Beni tanımadan bana karşı olan önyargı lütfen rica ediyorum ne yapmam gerek