Lütfen yardımcı olurmusunuz

Durum
Sosyal Coin
17,578
İlginç ve de manasız bir durum. İnsan birebirde tanımadığı kimse için karakter analizi nasıl yapabiliyor anlamış değilim. Üstelik görüşüp ayrılıp yoluna devam edeceğin birini ne kadar tanıyabilirsin ki? Baktın, gördün,beğendin,işinin ehli, şartları da sana uygun ve yıllardır bu ortamda belli bir kalitede işini icra ediyorsa sana lisanı münasip bir dille program için gün ve saati belirleyip zamanın tadını çıkarmak kalıyor=)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve Duru Lovely
Durum
Sosyal Coin
10,199
İnsanoğlu kişilere karşı önyargılı davranışta bulunacağına tam tersine tüm önyargılardan arınıp,karşıdakinin seviyesine inmeyi veya çıkmayı becerebilseydi zaten dünya yaşamı kusursuz olurdu.Dolayısıyla kendimden örnek vereyim,
Baktım ki bana X kişi menfi şekilde ön yargılı yaklaşıyor derim ki ''haydi şampiyon kendi torbandan ye''ve uzar giderim.Çünkü onun yanındaki 1 dakika bile benim bu yaşamdaki kıymetli zamanıma ihanettir.
Ne benden ona köy nede ondan bana kasaba olur.
Sizde bu şekilde yapın bence nam-ı meşhur Karakız Selma hanım mümkün mertebe.
Yanlış anlamayınız son derece samimi ve iyi niyetli naçizane bir tavsiyedir benimki.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
14,461
Tanıtım Konusu Referansları
İnanın bu konuyu ben tartışma olsun vs diye açmadım gerçekten de kişiyi tanımadan merhaba nasılsın demeden direk böyle bir mesajla karşılaşmak şahsın böyle bir mesaj yazması çok yanlış bana göre yanlış Allah aşkına yani şöyle bir durum var ben fotoğraf vs paylaştığım zaman göbeğimi sevin vs diye kendiyle dalga geçen bir kadınım🤣

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: akua ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
4,379
Sizi, üslubunuz sert diye itham ederken bunu büyük harflerle (malum bu bağırmak anlamına gelir) eleştirmek enteresan olmuş. Ayrıca cümle kurmaktaki ciddi sıkıntıyı görünce ilgili şahsın kendini ifade etmekte sorunları olduğu aşikar.

Boşverin Selma hanım, takmayın kafanıza.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, Moria 🦈 ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
10,199
Hımmm bu mesajınızdan sonra size biraz önyargı beslemeye başladım.😂😂😂

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
"Sitres" sonrasını okumadım😁 Bu tarz düşünen insan bitmez onun için bence takılmayın. Herkesin bir karakteri var kimisi sert görünür ponçik çıkar kimisi pamuk görünür canavar çıkar🤷

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Beni tanımadan bana karşı olan önyargı lütfen rica ediyorum ne yapmam gerek
Bu "köle özentisi" tipler bir süredir var piyasada, muhtemelen kendilerince sexting yapıyorlar böyle provakatif mesajlar atıp, karşılığında gelen tepkilerle doyuma ulaşarak.
Diğer arkadaşların da dediği gibi, sizlik bir durum yok, elemanın kendi fantazi dünyası ile ilgili bir senaryo sadece.

Durum
Sosyal Coin
5,516
İnsanlar enteresan olabiliyor. herhangi bir tanışmışlık yok saçma sapan bir şekilde sizden çekiniyorum diye mesaj atıyor. daha tanımıyorsun ki önce bir tanımaya çalış ondan sonra karar ver.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,199
Bu arada zaten ne diye,kimden hangi sebepten çekineyim,
Anlatırsın kendini,şeklini,şemalini lisan-ı müneasip bakarsın duruma uyarsa uyar uymazsa bak işine der geçersin karşılıklı olarak ve buda zaten her 2 tarafında son derece doğal hakkı ve uygun olanıdır.
Ha illada bile bile lades diyeceksende devam ettirirsin tartarsın uyarsa devamına bakarsın uymadıysada bir daha görüşmem dersin,der konu insani ve medeni şekilde kapanır gider.
Hepsi bundan ibaret.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
11,827
Önyargı; ezik bir karakterin komplekslerinin tetiklediği bir durumdur bence. Şahsen paylaşımlarınızda veya yorumlarınızda bu canlının bahsettiği türde bir sertlik görmedim. Şahsi görüşüm. Sosyal hayatlarında ezik birçok karakter bu ortamlarda aksi davranışları parayla satın alma amacındalar. Yani siz ona "aaaaşkiiiim, bebeğiiiiim hiç olur mu öyle şey"diye hitap etseydiniz hersey tamamdı onun için.
Bence bu tip yorumlara çok takılmamalısınız.sizi doğru gözlemleyen zaten neşenizi, sempatikliğinizi farkedecektir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,710
Yahuu insanlar hangi kafaları yaşıyor 🤔inanın ki merak içindeyim..

Atıyorum iki saatlik randevu alıp gidip görüşme yapmayı düşünen bir şahıs hanımefendinin hangi sert mizacından etkilenmiş , yani ilginç..

Ayrıca burda hizmet veren konumda olan bayan partner bu işin sürekliliğini düşünerek sanırım ki görüşme anında karşı taraf çok fazla eksi yönleri olan birisi olmadığı sürece , süreci idare edip görüşmeyi çok güzelde devam ettirerek neticeye gider ki..

Genel olarak konuşmak gerekirse önyargısız gerçekten şahsınızla hiç bir iletişim , hiç bir kötü msjlajma, kötü bir vakaa geçmemiş bir bayan partner ile daha tanışmadan hakkında nötr düşünmek “ abesle iştigal etmek ” oluyor ..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve akua
Durum
Sosyal Coin
762
Yerkabuğunun merkezinden arşa kadar haklısınız, bu tür diyaloglar maruz kalmak hoş değil maalesef insanımız düşüncesizce karakter analizi yapıyor @KARAKIZ boş verin diyeceğim ama o da bir yere kadar.. İnsanın psikolojisinin zorlandığını farkındayım.. "Koy g... ne rahvan gitsin" derler.. Bu tür insanlar maalesef bitmedi, bitmeyecekte😔😔😔

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
15,666
Bazıları için çözüm yok , yapabileceğin bir şey de yok. Seninle randevulaşmamız 2 dakika sürdü , beni güleryüzle karşıladın , harika ağırladın , keyif kahvesiyle öpücüklerle uğurladın , seni anlayabilenlerle yola devam :) 🌺

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,137
Seninle görüşmeden önce telefonda görüşmeyi netleştirmek için konuştuğumuzda bu konuya değinmiştim belki hatırlarsın ama görüştüğümüzde de telefondaki sert mizacından eser olmadığını hatta gayet naif ve cana yakın biri olduğunu söylemiştim. İşin özeti bir insanı yazdığı mesajlardan tanımaktansa yüz yüze konuşup tanımayı deneyin derim ki @KARAKIZ gerçekten bu güne kadar görüştüğüm en cana yakın ve samimi kızlardan bir tanesidir. Keşke tekrar görüşme fırsatı yakalayabilsek de samimiyet dolu anları yaşasak . Tabi yatak odası kısımlarında da özlediklerim de var da açık açık söylemeyeyim 😂

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,380
Bir kadının yüz hatları ne kadar sert olsa da(bunu sizin özelinizde söylemiyorum), o kadının gülümsemesini veya gülmesini sağlayarak dünyanın en tatlı varlığına dönüşmesini gözlemleyebilirsiniz. Ne ekersen onu biçersin.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye