Sadece bu kadar mı🤣😎🤪Bir jakuziye bakıp çıkıcam ayy birde resim çekeyim durr 🤣🤣😎🤪🤭
enfess😎🤪Bir jakuziye bakıp çıkıcam ayy birde resim çekeyim durr 🤣🤣😎🤪🤭
Komutan suya girdi, asker onu kese yaptı, sonra masaj derken, dur bir hatlarım karıştı. Tezkere mi bıraksam , ben neredeyim, ne yapıyorum, bilmiyorum, ne diyeceğimi unuttum😎🤪Bir jakuziye bakıp çıkıcam ayy birde resim çekeyim durr 🤣🤣😎🤪🤭
Bende bir sana bakayım çıkıcam ama rahat durmam😎🤪Bir jakuziye bakıp çıkıcam ayy birde resim çekeyim durr 🤣🤣😎🤪🤭
Yanında olsam ya😎🤪Bir jakuziye bakıp çıkıcam ayy birde resim çekeyim durr 🤣🤣😎🤪🤭
❤️🔥❤️🔥😍😍🥰😎🤪Bir jakuziye bakıp çıkıcam ayy birde resim çekeyim durr 🤣🤣😎🤪🤭
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗😎😎Harika durmuşsunuz orada
Az şey istemişim değil mi 🤭🤭🤣🤣🤪🤪bende sonradan fark ettim 🤣🤣🤪🤪😎🤗Sadece bu kadar mı🤣
Zahmet olucak ama lütfen 🙏🥰😎 çok iyi olur taşlar orama ,burama batmasın🤣🤪🤪🤭🤭🥰🥰Onun içi değil jakuzi çakıl taşı kaplı olsa seninle girmeye değer balım.Sen taşlardan rahatsız olma diye ben altta tabanında sen üzerimde NOKTA
❤️❤️❤️❤️❤️enfess
Hahaaaaa çok fena hatlar karışmış kafanda çok karışık sanırım sen bence güzelce dinlen bu gece...🤪🤣keseyi,masajı sonra düşünürsün 🤣🤣🤪🤪🥰🥰🤭😎😎Komutan suya girdi, asker onu kese yaptı, sonra masaj derken, dur bir hatlarım karıştı. Tezkere mi bıraksam , ben neredeyim, ne yapıyorum, bilmiyorum, ne diyeceğimi unuttum
Ahahahah oranı buranı yirim senin mızafferrrr 🔥Zahmet olucak ama lütfen 🙏🥰😎 çok iyi olur taşlar orama ,burama batmasın🤣🤪🤪🤭🤭🥰🥰
Sustum🤣Az şey istemişim değil mi 🤭🤭🤣🤣🤪🤪bende sonradan fark ettim 🤣🤣🤪🤪😎🤗
Bana bakabilirsin ama çıkabilirmisin bilemem🤣🤣😎🥰🥰Bende bir sana bakayım çıkıcam ama rahat durmam
Çok zor değil yanımda olmak 🤣🤣🥰🥰Yanında olsam ya
Çıkamacağım kesin seni bulmuşken bırakırmıyım ben hasretinle yanıyorumBana bakabilirsin ama çıkabilirmisin bilemem🤣🤣😎🥰🥰
💋💋💋💋❤️🔥❤️🔥😍😍🥰
Gerçekten yersin 🤣🤣🤣Ahahahah oranı buranı yirim senin mızafferrrr 🔥
Tamam konuşursan çok şey yazarım 🤪🤪😎🥰🥰🤣🤣🤣Sustum🤣
Asıl ben çok şey yazarım forum kuralları gereği susuyorum🤣🤣🤣🫢🫢Tamam konuşursan çok şey yazarım 🤪🤪😎🥰🥰🤣🤣🤣
Yemekle kalmam icerimmm bile bebegimm.🔥Gerçekten yersin 🤣🤣🤣